Reklama

Pás cudnosti

Markéta (Pá, 6. 1. 2012 - 17:01)

Ahoj Ivo, já nosím pás cudnosti víceméně trvale, až ma své dny :). Musím říct, že je to z iniciativy manžela, mě to nikdy moc nepřitahovalo. Ale člověk si zvykne a navíc si pak víc váží sexu :)
Ze zkušeností musím říct, že jsem nečekala, že taková maličkost může dost změnit. V oblíkání jsem musela opustit přiléhavější modely a hlavně klasické kalhotky. Koupu se dvakrát denně. Nemůžu se soustředit třeba na televizi, ale když člověka přepadne touha, pomáhá dost čokoláda. Určitě varuju před masáží bradavek, na chvíli navodí příjemný pocit, ale bez vyvrcholení pak jenom bolí hlava.
Jinak na drbání doporučuju tyčinky z mikáda ;
Má ještě někdo zkušenost?

May (Ne, 21. 5. 2023 - 10:05)

Ahoj já už sem zamčený 5let sundání pouze na higienu a holení bez pásu už bych si asi nevím i skrikam jenom v pásu

XT (Pá, 6. 1. 2012 - 11:01)

Zajímalo by mě, jestli...Eriku, tak do toho bych nešel - na bazén jsem se ještě neodhodlal, ale rozhodně se asi neodhodlám k tomu, abych se někde ukazoval s pásem ve veřejné sprše. zatím naše společnost nedozrála k tomu, aby je akceptovala. Viz Dolly :o))

Dolly (Pá, 6. 1. 2012 - 09:01)

Debilové, vy už fakt nevíte roupama co byste dělali...

Erik (Čt, 5. 1. 2012 - 23:01)

Zajímalo by mě, jestli pásy cudnosti nosí muži i při návštěvě posilovny či bazénu a jak na ně reagují ostatní při sprchování?

petr (Čt, 5. 1. 2012 - 18:01)

http://bdsmhub.com/videos/jill-lets-jack-out-of-chastity/

John (Čt, 5. 1. 2012 - 09:01)

Zdravim vsechny, procitam...Davide, drzim palce, nezapomen pak napsat, jak to dopadlo.

XT (St, 4. 1. 2012 - 11:01)

Novoroční pozdravy skalním a nově příchozím! Informuji o novinkách mého Neosteelu. Pozvolna se snažím na pás přivyknout. Již se podařilo doformovat pás, aby netlačil na bocích a je tak perfektně sušitelný. Je nutné hlídat pravidelné mazání, protože po 10 hodinách se vazelína buď přesune na méně exponovaná místa a nebo se jednoduše vstřebá, pak může dojít k podráždění kůže, které rychle po namazání odezní. Povedlo se rovněž dopasovat tubu, tak aby nezpůsobovala otlaky a byla dobře snášena dokonce i více než 100 hodin. Celkem mám dva moduly – sportovní s lankem a pevný s otvorem. Sportovní s lankem je asi více praktičtější – je méně nápadný a více vhodný u sportovních aktivit. Zatím jsem zkoušel: posilovna – bez problému, sauna – nutno provést dostatečnou očistu, vysušení a namazání, táhla chůze cca 10 km spíše městským terénem – vše se obešlo bez problému. U modelu s otvorem je posilovna problém – člověk je jako by méně ohrabaný a tlak při zvedání závaží je ve všech oblastech pásu znatelný a po delší době nepříjemný. Sauna je možná opět platí důkladná sprcha osušení a namazání. Chůze – nedopadla dobře – mnoho oděrek hlavně v oblasti hýždí ( přechod poplastované a kovové části ) to bylo opět důvodem pro sundání pásu a opětovné hojení. Pro pocit bezmocnosti a pevného sevření je však tento model asi daleko vhodnější. Ovšem otázkou je, zda by distanční rezerva bez pohybu po sléze byli dostatečná :o)) Celkově platí, že ani v jednom modelu nelze jezdit delší trasu na kole tím mám na mysli 5 km a více, díky ocelovému materiálu se sedátko a pás nepřizpůsobí tělu, tuba nepříjemně po krátké době tlačí na spodní stranu kořene penisu a rovněž se projevuje i nepříjemný pocit v podbřišků, nemyslím si, že by bylo řešením jiný tip pásu ( osobně mám ergonomický ), což ostatně platí i u všech CB, kroužek nepříjemně dře po chvíli kořen penisu + varlata.

Tak vám nevím přátele, ale podle mého kdysi lidé pokud nějaký pás cudnosti nosili, museli zákonitě trpět, tehdejší výrobky nebyli ani nerezové a ni ergonomické a při představě, že vznikne nějaké zranění a nelze pás sundat… pak to již není o radosti, ale spíše o utrpení ohrožující život |:o))

A co Vaše poznatky a zkušenosti?

para (Út, 3. 1. 2012 - 06:01)

Ahoj všem diskutujícím....to M.: já ho měl a je v určitých ohledech dost nepovedený. Dost skřípe kůžičku jak do pantukroužku, tak do spoje kroužku s klíckou. po třech dnech jsem ho měl rozedřeného, že jsem to týden léčil

Ray (Po, 2. 1. 2012 - 22:01)

Ahoj všem, mam dotaz je tu...Hoj Ivo, par takových se tu mihlo, ale vždy jen na krátko... vubec se tu ženy moc nezdružují... většinou je tu někdo zastraší:-D Pokud máš nějaké postřehy, nebo příspěvky do diskuze, buď přivítána:-)

Iva (Po, 2. 1. 2012 - 21:01)

Ahoj všem, mam dotaz je tu žena která je zamčena a nebo jem muži. Navíc mi tu trošku schází postřehy těch co vlastní klíče.

Daniel (Po, 2. 1. 2012 - 20:01)

Proste malinko krava si chtel...No já bych to řekl jinak, ale vystihls ji přesně. Akorát, že ne jenom malinko, ale v míře větší než malé. :-)

Ray (Po, 2. 1. 2012 - 15:01)

Tak ji nekomentuj nebo se jí...Proste malinko krava si chtel rict ne?:-D pardon za ten vyraz ale nesnasim lidi co se serou do veci po kterych jim hovno je, po pripade jen jejich nazor je ten spravny...

Daniel (Po, 2. 1. 2012 - 08:01)

Myslim že tebe nemá smysl...Tak ji nekomentuj nebo se jí tu už nezbavíme. Znám ji totiž z jiných diskusí, na kterých je "chytrá jak rádio". Navíc, podle toho co a jakým stylem tam píše, je to pravděpodobně velmi mladá holčina, takže bavit se s ní o těchto otázkách je "o hubu".

Ray (Ne, 1. 1. 2012 - 22:01)

Ja se rozhodl pro koupi fetish felix pasu tvaru y

set (Pá, 30. 12. 2011 - 17:12)

spřitelkyni jsme si pořídily před časem cb 6000 chrome,ale nyní po čase bychom chtěli koupit něco jiného,a to celokovový pas cudnosti ,ale ne neosteel ani masteel ,ale něco jiného v dostupné finanční relaci.Vyhlidli jsme si pas cudnosti od jineho vyrobce za slušnou cenu ,akorád nevíme recenzi na tento výrobek. Pokud někdo používá ,anebo spíše nosí pas cudnosti ghotic genital vypadá jako neosteel nebo m steel at se prosim ozve do této diskuze

Ray (Út, 27. 12. 2011 - 14:12)

Doporučovala bych nehta se...Myslim že tebe nemá smysl komentovat...

XT (Út, 27. 12. 2011 - 11:12)

Doporučovala bych nehta se...přesně tak, drž se popisu jak píšeš a nemůžeš udělat žádnou chybičku!

Dolly (Út, 27. 12. 2011 - 10:12)

Doporučovala bych nehta se vyšetřit s hlavou, dementi a začít něco pořádnýho dělat, abyste na podobný pitomosti neměli čas.

XT (Út, 27. 12. 2011 - 08:12)

Ahoj, tak jsem do včera...Buď zdráv Pavle,

Hm, tak to gratuluji k My-steel!! Mi se osobně hodně líbí! Teď už to nebude taková sranda jako v plastu :o)) Mne se konečně povedlo Neosteel zohýbat a uzpůsobit tak, by netlačil, nešel vytáhnout penis a nezpůsoboval otlačeniny – i přesto však používám odličovací tampónky – s těmi varlaty máš pravdu – zvláštní pocit, dokonce se špatně nosí trenýrky a lepší jsou slipy a nebo dámské kalhotky, nezařezávají se do slabin a nepůsobí nepříjemně. Také je vhodné používat intimku, ne vždy se povede vše perfektně vysušit. Napiš nějaké detaily o průběhu objednání pásu: jak probíhalo rozhodování o konkrétním typu pásu, komunikace, zaměření, jak dlouho jste na něj čekali atd…

Jak jsem se již nechal zde jednou slyšet – máš zlatou trpělivost, pustit svou přítelkyni s milencem na hory a sám zůstat doma a navíc ještě zamčený a ke všemu v novém páse který nemáš odzkoušený. Nechej si někde po ruce klíčky, kdyby se projevili otlačeniny. Můj osobní rekord bez újmy - otlačenin a jedním vydrážděním prostaty byl cca 120 hodin.

Reklama

Přidat komentář