Reklama

Pás cudnosti

martin (Čt, 5. 3. 2009 - 19:03)

Jsi šťastný muž, závidím Ti.

Fanny (Čt, 5. 3. 2009 - 19:03)

Dík

Tomtom (Čt, 5. 3. 2009 - 15:03)

Moje přítelkyně mi také odpírá orgasmus při souloži a je to pro ní už víc jak dva roky uplná samozřejmost.Má názor,že můj výstřik je pro ní a né pro mě!Tak můžu vystříknout jenom když ona to chce a má chuť na to moje semeno.Jinak mi před milováním prostě řekne,že miláčku dneska nesmíš vystříknout, zakazuji ti se udělat a já to musím respektovat.Jasně, že ví jak mě po tom dlouho bolí koule,ale strašně se jí to líbí jak mám natlakovaný a nateklý koule,ještě se s nima mazlí a průběžně je denně hladí.Je to občas k zešílení.Udržuje mě v neustále nadrženým stavu, je to tak prý pro ní nejlepší.Jo a prý mě tím odpíráním výstřiků trénuje na větčí a větčí výdrž a asi se jí to i daří.Jinak jsem v CB3000 zamčený pořád a jsem rád, když mě to udělá aspoň 4x do měsíce, já jí to musím dělat skoro denně,ale dělám to moc rád.

zahnutá tramvaj (Čt, 5. 3. 2009 - 14:03)

každého uchylaka ráda přivítám v praze na 4 koleji náměstí v 17.46 to tama projíždím v plné rychlosti, tak se tam můžete postavit.:)

petrs (Čt, 5. 3. 2009 - 14:03)

lidičky,už je nás tu spousta,pojďte si sednout někam na kafe a našim klíčnicím rádi koupíme vínečko.Můžou přijít i ti,kteří o tom zatím jen přemýšlí.Měli by jste zájem?

milan (Čt, 5. 3. 2009 - 14:03)

nosi se tam jen jeden zubaty.

zahnutá tramvaj (Čt, 5. 3. 2009 - 14:03)

Dřív když byl třeba i malý 6 letý kluk přistižen při nějaké masturbaci apod., tak mu za trest nasadili pás cudnosti a musel jej nosit nepřetržitě třeba i rok. Naštěstí už je to pryč, tak nevím pročněkteří uchylové si v tom tak frčí.

Fanny (Čt, 5. 3. 2009 - 14:03)

CB mám od úterý, klíče má žena. Mám pocit, že mi to poteče ušima. Ale řekl jsem jí, že se podřídím jakémukoli jejímu rozhodnutí. Také nosíte v CB ty "zubaté" díly proti erekci (všechny 3 nebo jeden)?

Lukas (Čt, 5. 3. 2009 - 11:03)

Dámy je vás čím dál víc co máte muže a přítele zamčené. Já mám už čtvrtý rok zamčený penis v CB 3000 a manželka je s tím spokojená. Docela často po mě taky chce abych jí šoustal i v trestu,ale přikáže mi, že nesmím vystříknout, jinak dostanu trest další tři týdny bez výstřiku a ona je vždy dodržela.A kdyby mi ubrala týden za to, když to nevydržím a po sobě to sním,tak to taky zvládnu. Pak jde se mnou do koupelny sama si mě umyje abych si to tam neudělal sám a hned mě zamkne.Má na to samozřejmě právo a ona si rozhoduje jak moc mám být nadržený a kdy chce abych stříkal a kdy to prostě nechce. Taky mě pak bolí hodiny varlata a i když jí musím často pravidelně uspokojovat jinými způsoby.Máme ten připínák a hodně ho používáme. Nejdýl jsem byl bez výstřiku 28 dní, ale čtrnáct dní je u nás každou chvilku. Prostě vždycky něco podělám a nedomyslím to.Sám za sebe můžu říct, že jsem ale hodně pozorný a hodný, moc se snažím ji nějak nenaštvat. Navzájem se o sebe staráme, mazlíme se, já jí to dělám i když u mě je to vzrušení k nevydržení a ona to moc dobře ví, tak jsme si strašně moc blízký a milujeme se.Jsme manželé už 11 let!

Akia (Čt, 5. 3. 2009 - 11:03)

Dastyness: Každá žena, když je chytrá, si dokáže muže otočit kolem prstu.

Dastyness (Čt, 5. 3. 2009 - 11:03)

Ale Aki na to co píšeš musí byt povaha hlavně ze strany muže,nikoho nepřevychováš a pokud si to myslíš tak jsi hodně naivní,dá se pouze dohodnout na určitých pravidlech a to musí byt muž submisivní,chtěl bych vidět jak by jsi do toho nutila dominantního.

Akia (Čt, 5. 3. 2009 - 11:03)

to Dan: zadej si do vyhledavače milking a vyjedou ti odkazy, namátko třeba tady: http://www.cockcontrol.com/prostate_milking_and_orgasm_denial.html

nebo

http://www.chastitylifestyle.com

Akia (Čt, 5. 3. 2009 - 11:03)

pro Lenku: Lenko, neváhej a jdi do toho, uvidíš, jak se tvůj vztah s přítelem prohloubí, jak bude poslušný, věrný a oddaný. To je základ, který by si měli všichni uvědomit: ve vztahu je to žena, která má právo na neomezenou sexuální rozkoš a má právo určovat, jestli a kdy tuto rozkoš bude prožívat muž. Klárka, Ajamls a Romča to pochopily naprosto správně. Cudnost udělá z muže hodného a poslušného partnera, oddaného své paní. A zároveň takový muž bude i sexuálně výkonný a plodný, na rozdíl od např. kastrovaných mužů.

Dan (Čt, 5. 3. 2009 - 11:03)

A jak se ten milkink provádí?

Otropa (Čt, 5. 3. 2009 - 10:03)

Pro přítomné dívky - klíčnice. Varlata jsou pak opravdu po pár dnech větší a hodně citlivá na vzruchy a občas trochu bolestivá. Když se ale dlouho nic neděje, vstřebá se to a vrátí do normálu. Né ovšem,pokud dotyčného nešťastníka (nebo šťastníka?) budete dráždit, provokovat, dotýkat se ho a bude Vás muset lízat a pod. To mu pěkně zavaříte! Aby Vás uspokojil, aniž by sám stříkal lze, ale je to třeba trénovat. Jako milence ho zdokonalíte, že se naučí ovládat. Pokud ho chcete dusit dýl, udělejte mu milking. Sperma z něj vydojíte, aby nebyl tolik nadrženej, ale nebude z toho nic mít. Nebolí to, ale pocity jsou u toho spíš nepříjemné, rozhodně né slastné! A při delším uzamčení ho lze také postrašit tím, aby se netěšil, že Vám to bude chybět a odemknete ho dřív, že si to necháte udělat od někoho jiného, když on nemůže.

Otropa (Čt, 5. 3. 2009 - 09:03)

Hale, Ty nepodepsaný dovedo! Kritizuješ Romču, ale sám taky nejsi žádný lingvista! Vypadávají Ti tam, pane učiteli, háčky, kroužky

Návštěvník (Čt, 5. 3. 2009 - 08:03)

Romco stejne jsi debil, co Tve "né!"
Zas dalsi chybka, ze. Ach jo, Ty "cudnopasotni" praktikantko. Jeste tomu svemu zatlac celou tucnou okurku hadovku do prdele, bude Ti vdecny.
Uz vidim, jak zde budou skucet stada submisivnich mezku na Tvou podporu.
Stejne svym padavkou manzelem/pritelem nebo kdo to je, ktery si "lýže" vlastni sperma jen opovrhujes a bokem se nechavas vymrdavat dominantnim milencem.
To uz je ale na debatu jinde, ze ano.

milan (Čt, 5. 3. 2009 - 06:03)

nedrzime spolu,jen kdyz se do hovoru daji Zeny,taak radeji mlcime.Asi se tu kluci budou predhanet,kdo je vtom zamceny dele,ja mam za sebou 14 dni,nejhorsi je to paty sesty den,alespon u mne.Ale trochu je to take tim,jakou mam klicnici.Te moji to nechybelo ani po 14 dnech.A myslim,ze to je muj velky problem,ze to ona nepotrebuje.Je moc dulezite podle meho,kdyz Klicnice dokaze uzamcenemu dat najevo,ze sex potrebuje,ale on,chudak,nemuze...Nebo pres den mu jeho klicku pohladit,zkratka mu pripomenout,ze je bezmocny.Myslim si,ze pak je uzamceny schopny vseho.I to nakonec po sobe uklidit jazykem.Uzamceni je podle meho obrovska,ale bezpecna zbran.A ja dekuji,ze jsou zeny,ktere o tom dokazou mluvit a rici nam sve pocity.

Lenka (St, 4. 3. 2009 - 21:03)

Moc děkuji kolegyním za postřehy a rady. A co pánské publikum? Nějaké zajímavosti, pocity? Nebo snad tak příslovečně držíte pospolu, že to nikomu jinému nepřejete? :-)

Romča (St, 4. 3. 2009 - 21:03)

Omlouvám se za chybku, nebo spíš takovej malej překlep. To mě trošku uteklo.Ostatní ale platí.

Reklama

Přidat komentář