Ano moc mě to baví mám u toho spoustu orgasmů, ano má pořádnou kládu i normálně jeho obří žalud už je pořád vidět co mi začal sukat.Skoro pořád mu stojí když jsme spolu.Stoji mu skoro pořád klidně mi 5 nebo i 7 hodin mrda potom ho jdu skontrolovat při spánku a zase mu kolikrát stojí.myslela jsem si že tvůj má 17 cm v úplné erekci
Bohužel to vypadá jako by měl třetí nohu , hodně lidí se lekne když ho uvidí nahého.Libi se mi jak se mu začne stavět jak mu pomalu vylézá žalud a tvrdne mu až ho má jako kámen, většího jsem nikdy neviděla . radši bych aby měl tak polovičního
Ano měla ,ale jen drobet nestojí mu extrémně dlouho ale vždy když mu klesá má ho strašně dlouho postavené napůl ,visí mu dolů ale je mnohem delší než normálně má ho někde až u kolen
To jsou kokotiny co pise tento jeden debil. To se neda cist. Pitome vymysly jednoho nadrzeneho skolaka nebo stareho uchyla. Hovada.
25. Leden 2023 - 12:48
Maxycek (anonym)
Zdravím vás dámy chcete vidět jak mě stojí jak ho mám velkého a tvrdého pošlu i video jestli máte zájem,staci napsat můj email.. georggeorge277@seznam.cz
Ano měřila, pořád si myslí že je to normální,bojím se až bude v pubertě a bude se třeba stydět před klukama
29. Leden 2023 - 8:28
Lucka (anonym)
Postaví se mu ,třeba když ho koupeš.vatne mu stojí jenom chvilku
29. Leden 2023 - 8:33
Lucka (anonym)
Kolik teda měří ten jeho obr klacek
29. Leden 2023 - 8:34
Janina (anonym)
Kéž by můj muž měl takového ptáka jako můj syn!! Těch 13cm co má muž je na nic, syn svých asi 22cm to by byl sex, sním o takovém!! Už mám mokro v kalhotnách! Muž má malého a ještě nic moc sex!!
Ooo to musí být masakr , když ho do tebe strčí,vejde se do tebe celý? Mě když pýcha Ondrášek do zadku,potom mi vždy vyleze střevo
30. Leden 2023 - 10:18
Eva (anonym)
Syn je hezký štíhlý modrooký blonďáček , ale bohužel má opravdu hodně malého piňdíka. Je mi ho moc líto, ale pomoci mu nemohu. Už ve škole se mu spolužáci posmívali. Na učňáku ho ho dokonce šikanovali. Dnes je mu 27 a přestože se mu dívky líbí tak žádnou nemá.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář