Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Když jsem jako kluk hrál kopanou, tak se mi občas postavil samovolně čůrák, bylo to dost vidět, styděl jsem se a taky to dost bolelo. Pak mi jednou doma táta přistihl při koupání jak si honím ptáka a řekl mi, jak si mám pořádně uvolnit žaluda a přetáhnul mi předkožku přes žalud až hodně dozadu. Zabolelo mi to, ale čurák se mi postavil a já jsem ucítil jakési uvolnění. Když mi pak klesnul zkoušel jsem předkožku znovu přetáhnout a šlo mi to dobře a čůrák se mi znovu postavil a já jsem si ho pořádně vyhonil a vystříkal jsem se.
Nebyl, tehdy jsem jí ani za nic nechtěl a měl z toho hrozný strach že se tomu nevyhnu, takže jsem ty problémy raději vždy zatajoval abych na ni nemusel. Bál jsem se že se na to přijde, pamatuju jak se jednou doktorka ptala a já vteřinku váhal, ale strach byl silnější než říct pravdu. Až později se mi to zlepšilo, sice jsem byl rád že se to vyřešilo bez obřízky, ale i tak jsem trošku měl pocit že jsem se toho tehdy asi neměl bát, že tenkrát to byl ten moment kdy už k tomu mělo dojít. Nestalo se, a já tak dál žil s kůžičkou na žaludu. Po pár letech jsem se pak jednou ráno nečekaně vzbudil s kůžičkou zarolovanou za žaludem. Ačkoliv jsem trvale odhalený žalud mít nechtěl, tak jsem si řekl že tentokrát už se tomu nevyhnu a budu to tak záměrně mít pořád, i kvůli tomu abych si tím odčinil to že jsem se předtím vyhnul obřízce. Vadilo mi to, dotyky o prádlo byly nepříjemné, styděl jsem se za to...zkrátka přesně to co jsem od toho očekával. Nakonec jsem si na to zvykl a už bych to jinak nechtěl, občas i uvažuju že by nebylo špatný to završit obřízkou
Nejspohlivější máš erekční kroužek. Ten 100% zamezí vracení předkožky zpět na žalud.
19. Březen 2023 - 13:34
Katka (anonym)
Obnažený žalud od přírody mají většinou kluci ,nebo chlapi co mají velké penisy,jak jim roste začne jim sám vylézat žalud,
20. Březen 2023 - 9:18
Ondra (anonym)
Já když jdu do sprch schválně si stáhnu předkožku až ke kořeni,aby na mě ostatní koukali a záviděli mi jak to mám stažené a mého velkého žaluda,jinak mám žalud odkrytý skoro celý.docela si to užívám když na mě starší chlapi koukají a závidí že to mám takhle stažené a velké
20. Březen 2023 - 12:55
Milan (anonym)
Abych se přiznal, také bych na tebe koukal,jestli si to takhle stáhneš a ještě k tomu jestli ho máš velkýho
Věřím ti to , kamarádi se vždy těší jak se svleknu a ukážu jim jak si ho stáhnu, kolikrát se jim i postaví ve sprše když mě na něj koukají,já už jsem si ho před nima taky postavil
To byla chyba to zatajovat. Propásnul jsi ideální příležitost se pochlapit, vyzkoušet si odvahu a tím získat sebevědomí. V pozdějším věku se to těžko dohání. Protože najít odvahu, nevyhýbat se bolesti a přijmout to jako výzvu třeba v patnácti není totéž jako v pětadvaceti. Nebudu kecat. Taky jsem se v životě vyhýbala výzvám, ale právě proto vím, že je to chyba.
Asi to tak většinou bývá, i když to nemusí platit vždy. Jsou i takoví co ho maj velkýho, ale žalud jim ven natrvalo nevylezl. A občas je i někdo kdo ho má spíš menšího, ale i tak s obnaženým žaludem
Nevím jestli ostatní závidí, ale koukají na to určitě. Těžko určit jaké je procento těch co mají zakrytý žalud a závidí těm co ho zakrytý nemají a chtěli by to taky, ale buď jim to nedrží nebo na to nemají odvahu/nevydrželi by to. Někteří by se třeba svého zakrytého žaludu nikdy nevzdali.
Vliv na to má i povaha. V dospívání rosteš, žalud se odhaluje, protože penis roste, předkožka už tak moc ne. Úzkostlivější jedinci si předkožku neustále vracejí dopředu, aby si schovali žalud - třeba po sprchování, po ranní erekci, prostě vždycky, když byla předtím stažená. Ty odolnější ji nechávají, jak je, Když je spodní prádlo dře do žaludu, tak to jednoduše snesou. Po sprše si nechají předkožku staženou, aby žalud oschnul a dál se o to nestarají. Osuší se a do trenek jsou klidně s nahým žaludem. Takže si předkožka postupně zvyká a zůstává nakonec více nebo méně stažená trvale.
Je to tak že je spousta těch co si tu kůžičku vždy vrací na žalud aby si ho tím schovali, ať už po wc, po sprše atd, že pro ně zkrátka neexistuje uklidit ho do kalhot s odhaleným žaludem. Kdežto ti co ano, tak tím ukazují že jim to nevadí, ale kdo je zvyklý tak s dotyky o prádlo většinou nemá problém. Akorát myslím že ne že by to neřešili, ale že to většinou řeší aby jí měli pořád staženou, pokud tedy nepatří mezi ty co to řešit nemusí protože ji na žalud ani dát nemohou
Já ji právě na žalud vůbec nemohu natáhnout , občas bych rád,ale nejde to . pořád mám radši obnažený než li zakrytý, hlavně když si úplně stáhnu kuzicku až ke kořeni a mám ho úplně holého
Ano, byla to chyba. Tehdy jsem na to pohlížel tak že nemůže být nic horšího - že to bude dost bolet, bude to šíleně nepříjemný mít holý žalud a budu se za to stydět. Tenkrát bych to nesl dost těžce, takže i proto se to nekonalo
23. Březen 2023 - 20:17
Mates (anonym)
Zdravím, je mi 18 a na pinďourovi pod kůžičkou se mi udělali takové bílé tečky, vím že to má více kluků, ale přijde mi že jich mám hodně. Už jsem o tom i četl, nemá někdo zkušenosti? O hygienu dbám denně, samozřejmě nahraju i foto, abyste věděli co myslím. Předem díky za jakoukoliv reakci. Díky.
Fotka: https://ibb.co/Wn8n3N1
Já to nemyslela nijak pohrdavě. Já měla přítele s prakticky stejnou zkušeností. S jedním rozdílem: jemu se to zatajit nepodařilo, jemu na to v patnácti přišli, že má fimózu. Doktorka pak mluvila s ním a s jeho mámou o tom, že nejlepší řešení by byla obřízka. A on se vzepřel, že to nechce. Doktorka se ho snažila uklidnit, že to tak hrozná věc není a že na to nedávno poslala o šest let mladšího klučinu a jak ten to statečně zvládnul, prej držel jako voják, ani nemuknul. Jenže to ho neuklidnilo. Naopak mu došlo, že to doktorka myslí vážně a že už se pevně rozhodla. Chytla ho panika a začal brečet, že na to nepůjde. Nakonec si prosadil svou a fimóza se řešila alternativní léčbou. Ta doktorka to asi myslela dobře. Chtěla mu vysvětlit, že se to dá vydržet. Asi doufala, že v něm vyprovokuje nějakou tu klukovskou hrdost, takže si řekne: když to zvládnul devítiletej cápek, zvládnu to taky. Místo toho kluk dostal hysterák a dodneška z toho má trauma, že se zachoval zbaběle a v patnácti byl srab ve srovnání s devítiletým prckem.
myslím že u mě by to tehdy asi bylo podobné kdyby to vyšlo najevo, že doktorka by řekla že nejlepší řešení by byla obřízka, a já bych se taky vzpíral že to nechci, a byl bych přemlouván že jiní to zvládli a že to není nic hrozného. Až časem jsem na to začal pohlížet jinak, ale vyloženě trauma z toho nemám. Částečně jsem si to sám před sebou odčinil tím že jsem přešel na trvalé stažení a musel si zvyknout na odkrytý žalud
Tak to se dá pochopit když si ho zakrýt nemůžeš, v podstatě to máš skoro jako bys měl obřízku, a chtěl by sis někdy zkusit jaké je mít ho jako většina ostatních. Nicméně jim to nezávidíš a naopak máš pocit že ostatní ti to závidí. Od kdy to tak máš? Pamatujteš si na dobu kdys ho měl ještě zakrytý?
26. Březen 2023 - 18:21
Adam (anonym)
Zdravím, je mi 19 a mám problém s pinďourem, nedrží mi kůže stažená a přijde mi že mám nějakou divnou uzdičku nebo ji ani nemám... Zasílám i foto, aby to bylo vidět. V pohodě ho stáhnu, ale nedrží mi. Zkoušel jsem i už nějaké ty kroužky, ale nepomáhá. Spíš bych asi potřeboval, aby ta kůžička byla volnější. Někdo nějakou radu? Díky.
Fotky
https://ibb.co/RTbGKsP
https://ibb.co/TMs955S
Vyzkousej tento erekcni krouzek. Vystupky po okrajich zajisti prave fixaci predkozky vzadu. Funguje to spolehlive.
Vyplati se zainvestovat a koupit si ho.
Posilam odkaz:
https://www.kondomshop.cz/eroticke-pomucky-sexshop/joydivision-maximus-potenzring-trio?page_id=3337
Ty asi nemáš trauma proto, žes to jenom nepřiznal. On si dodneška vyčítá, že smlouval a brečel, zatímco jiný kluci to přijmou bez diskuze a nebrečej ani během samotný obřízky. V tom je problém, že se klukum vštěpuje, jak nemaj dávat najevo bolest neb strach. U holek se strach toleruje, takže se pro ně svět nezboří, když si na něco netroufnou nebo se strachy rozpláčou. Na druhou stranu u kluků to fakt vypadá líp, když nejsou žádný baby. Odvaha jim sluší. A já mám i ten dojem, že je to pro ně důležitý. Abych byla upřímná moje první reakce, když mi to vyprávěl, bylo zklamání. Radši bych to o něm nevěděla. Já vím, to k němu není fér. Ale tak to prostě je. I jeho mámě to bylo trapný. Možná se musí změnit představa o mužnosti. Jenže jak, když je rozšířená po celým světě? Jenom těch zemí, kde se kluci nechávají obřezat právě proto, aby dokázali svojí mužnost! Takže docela chápu, že jsi měl potřebu to „odčinit“, jak píšeš. To je asi i docela zdravá chlapská reakce. Mimochodem holej žalud taky víc chlapsky vypadá, schovanej působí spíš chlapečkovsky.
Asi to tak je. Tehdy bych měl spíš trauma z toho že bych na to musel. A on to tak asi měl také, ale chlubit se tím asi nemusel. Mít holý žalud jsem nechtěl, ale později jsem to bral tak že zkrátka musím, že jedině tím si to můžu odčinit. Ten vzhled mě nejdřív moc neuchvátil, ale už to beru jako že to ke mně nějak neodmyslitelně patří, teď už bych si bez toho připadal jako klučík
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář