12 komentářů / 0 nových
Poslední
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)

římský hrnec

10. Září 2018 - 0:02

Komentáře

Obrázek uživatele Návštěvník
Zlatka (anonym)
Paní doktorko,manžel drží dietu, má žlučový kámen a musí na operaci. Ale nejdříve musí sundat tuk v krvi (má ho 3x víc, než je norma, dostal i lék - Lipanthyl 200 M). Při této příležitosti jsem zakoupila římský hrnec. Je opravdu vaření v něm tak zdravé?Pro ostatní: Máte někdo zkušenosti s vařením v římském hrnci? Nemohu sehnat žádnou kuchařku, jsou vyprodané. A proto Vás prosím, jestli máte někdo recepty, můžete mi je poslat? Předem děkuji Zlatka'
21. Duben 2002 - 10:28
Obrázek uživatele Návštěvník
Jitka (anonym)
římský hrnec je fajn. Vaří se v něm úplně stejně jako v normální zapékací misce, jenže bez tuku. Takže na dno třeba poklást brambory nakrájené na plátky, proložit brokolicí, vajíčkem a sýrem , dát do trouby a je z toho super večeře-lehká, a netučná, ale ne suchá, protože to pustí vodu.'
21. Červen 2002 - 21:21
Obrázek uživatele Návštěvník
Franta V. (anonym)
Zlatka-Jitka-Zlatka-Jitka. Opakování je matka moudrosti. PS: platí jen pro debilky
24. Listopad 2009 - 19:56
Obrázek uživatele Návštěvník
Radovan Marin (anonym)
Dobrý den, dovoluji si vstoupit do Vaší diskuze a vložit odkaz na naše stránky www.srbské-vino.cz, kde naleznete ucelenou nabídku srbských vín a koňaků, ale hlavně nabídku tradičních srbských (římských) hrnců pro zdravé vaření bez tuku včetně návodů na použití. Tyto hrnce jsou ručně vyráběné z čistě přírodních materiálů bez použití chemických přísad. A co je nejdůležitější, tyto hrnce stačí opláchnout teplou vodou bez saponátů a před použitím v troubě je není nutné namáčet ve vodě. Více naleznete na našich stránkách www.srbské-vino.cz. S pozdravem, Radovan Marin
9. Březen 2013 - 22:09
Obrázek uživatele Návštěvník
Hmmmmmmmmmmmmmm (anonym)
Dobrý den, dovoluji si...Poradíte prosím, koupila jsem římský hrnec, návod dodržovala do posledního puntíku, přesto mi římský hrnec během zapékání v troubě celý praskl kolem dokola. Zkrátka dno celé odpadlo. Čím to je?
10. Březen 2013 - 10:19
Obrázek uživatele Návštěvník
Pár detailů (anonym)
•hrnec musíme VŽDY před použitím namočit minimálně na 15 minut do vlažné vody, čím déle je ponořen, tím lépe. Hrnec ponoříme celý a také dovnitř nalijeme vodu. Nezapomeneme namočit i víko, pokud víme, že jej budeme potřebovat. Pokud bychom tak neučinili, hrnec by v troubě prasknul, •hrnec VŽDY vkládáme do studené trouby! Teplotu zvyšujeme během pečení postupně až k nejvyšší požadovné teplotě. Nejvhodnější je horkovzdušná trouba,
10. Březen 2013 - 13:30
Obrázek uživatele Návštěvník
Eva (anonym)
Z jakého materiálu máte doma hrnce prosím? Vybírám to už asi týden, a nevím podle čeho se rozhodnout…
19. Srpen 2019 - 16:39
Obrázek uživatele Návštěvník
Daniela (anonym)
Vyzkoušela jsem už opravdu hodně hrnců, a pánviček. Nejlepší co jsem měla, tak titanové nádobí, nic se mi na to nepřichytí, a to na pánvičku dávám úplně minimum tuku.
20. Srpen 2019 - 16:43
Obrázek uživatele Návštěvník
Eva (anonym)
Titanové? To je lepší než nerezové? Kolik stála pánvička z titanu?
21. Srpen 2019 - 7:26
Obrázek uživatele Návštěvník
Daniela (anonym)
Kupovala jsem si pánvičku z titanu za 1700 od zgastro.cz, je to v podstatě investice na celý život. Dávají navíc záruku 25 let na nezkroucení povrchu.
22. Srpen 2019 - 6:58
Obrázek uživatele Návštěvník
jediě (anonym)
Odpověď na Z jakého materiálu máte doma
Litinové.
22. Srpen 2019 - 7:07

Přidat komentář