V podpaží se mi udělal červený flíček,který bolí jako podkožní vřídek.Byl tam asi dva dny a pak se ztratil.Ale za tři dny se mi udělal na druhé straně. Je to docela bolestivé ,ale nijak hmatné,třeba uzlinka atd. Máte někdo zkušenost s tímto problémem??? Co to je???
22. Leden 2006 - 11:51
petra (anonym)
zánět žlázy????
22. Leden 2006 - 13:59
Jitka (anonym)
Podivej se do rubriky "Zdravotni potize" na tema "Opakovane zanety v podpazi", ktere jsem zalozila. Bohuzel se s tim potykam porad. Zacalo mi to z niceho nic po deodorantu, ktery jsem pred tim bez problemu pouzivala leta. Ted jsem pred vanoci tu podkozni bulku temer zcela vylecila zinkovou masti. Zajasala jsem a pred plesem sahla opet k deodorantu. Druhy den recidiva, ale daleko horsi nez pred tim a zinkova mast uz nezabira. Trezalkova tinktura, kterou na nem. foru doporucovali, take ne. Tak nevim. Pricin muze byt fura a doktori ti moc neporadi, ale vysetrit se dej. Ale ptej se dal a zkousej detoxikaci tela a popr. prestan s deodoranty uplne. Uvidis, jestli se to zlepsi.
22. Leden 2006 - 14:59
agata (anonym)
Děkuji za odpověď.Mě se ale neudělá bulka ale červený flíček a je to velmi bolestivé.Žádné zduření necítím.A udělalo se mi to střídavě na levé a pravé straně.Je pravda,že už jsem to měla několikrát,že mě to začalo bolet,ale nikdy jsem tomu nevěnovala větší pozornost.Myslela jsem si podkožní vřídek.No snad to bude dobré.
22. Leden 2006 - 20:13
Renata (anonym)
Prosím o radu,je mi 40let a poprve se mi opozdila menstruace.Nikdy jsem neměla v této záležitosti žádný problém.Je možné,že bych byla v přechodu,nebo čím to může být.Momentálně jsem velmi pracovně zaneprázdněná a nemám čas jít k lékaři.Děkuji za odpověď Renata ze Středních Čech.
19. Listopad 2007 - 12:19
Gapss (anonym)
Dobrý den
Chtěl jsem se poradit.Mám za uchem bulku pod kůží velkou cca 0,5 cm na šířku/výšku ...taková jakoby placka.Nebolíto a ani se to myslím nezvětšuje.nevíte co by to mohlo být? doufám že ne rak ! Je mi 16let
10. Leden 2008 - 11:43
Iveta (anonym)
Ahoj Gapssi. Měla jsem ten samý problém, bulku za pravým uchem. Musela jsem jít na vyříznutí, nebolí to. Jednalo se o Aterom. Neboj, rak to není. Jo a ještě, po vyříznutí 3 týdenní neschopenka, kvůli infekci.
10. Leden 2008 - 12:12
Gapss (anonym)
Jo tak to sem moc rád,dekuji !
10. Leden 2008 - 12:16
Gapss (anonym)
A jak probíhalo to vyříznutí?
10. Leden 2008 - 12:23
Iveta (anonym)
Myslím, že to bylo na ORL. Normálně ti to zmrazí, nebo obstříknou a fik. Něco z toho vysáli a bylo to. Byla jsem venku za 10 minut.
Jmenovalo se to tukový aterom. Zkus najít něco na netu.
10. Leden 2008 - 12:35
Gapss (anonym)
Jo tak sem hledal.Není těch lidí málo co to měli taky no :) Sem rád že nemám raka :D A to odstranění fakt nebolí jo? a máš nějakou kosmetickou/vzhledovou vadu potom zákroku?
10. Leden 2008 - 12:43
Iveta (anonym)
Já to měla přímo za uchem, takže to není vůbec vidět. Jizvička tam ale bude, ale to neva.
Gapssi, ty posero. Odstranění fakt nebolí, je to umrtvené. A ani potom to nebolelo.
10. Leden 2008 - 12:49
Gapss (anonym)
Ja se jen bál toho at to neni nejak osklivě vidět :D nebojim se toho zákroku,mám toho hodně za sebou :P :D
Komentáře
Přidat komentář