Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Neměj obavy, ženy taky. Manželka když moc zlobí, tak jí na pár dní zamknu a protože má sex i masturbaci docela ráda, tak je to pro ní dost velký trest.
My steel z Německa. A jak jsem psal, jenom pár dní. Nejdéle ho měla asi 5 nebo 6 dní. Možná se to nezdá, ale je to dost. Alespoň pro ni. Ty nosíš také nebo bys chtěla?
Jak na pas doslo? Miva ho casto? Jak zvlada bezne aktivity? oblekani a tak dal?
Nosi to vic holek? I mladych?
18. Březen 2023 - 8:17
. (anonym)
Hanko ty chlape jeden :)
19. Březen 2023 - 8:05
Ládin (anonym)
Taky jsem měl takové myšlenky na pás cudnosti. Nakonec jsem si jej objednal, avšak byl šíleně malý. Tak jsem ho vyhodil a objednal si druhý, gumový, tedy z pryže. Ten zas byl větší a navíc dost poddajný, takže člověk se mohl i přes něj udělat. Taky letěl do kontejneru. Ale, co mi nejvíce vadilo, byla naprostá absence hygieny. Jsem zvyklý na čistotu, a po prostém vyčurání jej vždy opláchnu, i stáhnu předkožku, stačí i trochu, ale člověk je čistý. Při nasazení klícky toto udělat nemůžete. Jen opláchnout přes ní, avšak to nemá žádný význam. Takže, pás cudnosti již nikdy!
Koukam, jak nektera nejsme domina co obdivuje subiky a mame jine nazory tak se do nas hned navazite. Typickej obrazek ubohejch sub "muzu" (sub muz neni muz).
20. Březen 2023 - 15:40
Jitka (anonym)
Pas cudnosti . Respektive klicka pro muže je naprosto skvělý vynález.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář