Zpráva o stavu

Doktorka.cz nabíhá na nový systém. Prosím omluvte dočasnou zhoršenou dostupnost služeb. Děkujeme!
276 komentářů / 0 nových
Poslední
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)

oblíbený recept

10. Září 2018 - 0:08

Komentáře

Obrázek uživatele Návštěvník
kuchařka amatér (anonym)
tímto zakládám novou diskuzi na téma papání! Jestli má někdo opravdu výborný recept na nějakou mňamku se s ním!!! To víte novomanželka a večer otázka"miláčku, co bude dnes na večeři", Jo ale aby to bylo hlavně levný a rychlí jo??'
23. Říjen 2006 - 17:31
Obrázek uživatele Návštěvník
lenak (anonym)
Večer se mi moc vařívat nechce. Nejlepší je chleba s máslem. Ale jestli máš náročnýho manžela tak zkus těstoviny s kečupem. To je rychlí.'
23. Říjen 2006 - 17:36
Obrázek uživatele Návštěvník
Hanča (anonym)
zeleninový salát=nakrájená okurka,rajče,nakrouhané čínské zelí, nastrouhaná mrkvička, trošku kukuřice, na kostičky paprika, na kostičky šunka a balkánský nebo tvrdý sýr, promíchat s tatarkou dle chuti a podávat s celozrnnou bagetkou nebo můžeš upéct listové tyčinky. Moc dobré a zdravé :-)) (až na tu tatarku)'
23. Říjen 2006 - 18:37
Obrázek uživatele Návštěvník
PAPAČEK (anonym)
Pro dva papačky. Nakrájej sy dva kuřecí řízky na mále nudličky,zprudka je opeč na pánvy a zakap sojovkou,posol a opepři,podle chuti,můžeš přidat i jiné koření,činské kary.....Přidej zelenínu,jakou máš,nejlepšíje,ale ta mražena pod čínu. Vkonvici sy uvař vodu a zalej sni čínské nudle(takové ty čtverečky,jak jsou včínské polívce),až nabobtanj,tak je zceď a promíchej se dvěma syrovími vajíčky a pak je smíchej zmasem a zeleninou.Tak asi 5 minut to ještě míchej,dokud to vejce nebude viditelně hotovo.Ten můj to má rád.'
23. Říjen 2006 - 19:03
Obrázek uživatele Návštěvník
kuchařka amatér (anonym)
Papáčku díky zkusím to hned zitra! pak ti dám vědět.'
23. Říjen 2006 - 19:13
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Co to zerete za humusarnu.Naucte se varit!!
23. Říjen 2006 - 19:13
Obrázek uživatele Návštěvník
labužnice (anonym)
Hm, to zní zajímavě. Taky to zkusím. Papáčku nemáš ještě něco podobného???'
23. Říjen 2006 - 19:17
Obrázek uživatele Návštěvník
kuchařka amatér (anonym)
anonyme seš hnusnej běž pryč!!'
23. Říjen 2006 - 19:18
Obrázek uživatele Návštěvník
kuchařka amatér (anonym)
Anonyme tak napiš co máš rád ty a hlavně co sám umíš udělat, uvidíme'
23. Říjen 2006 - 19:20
Obrázek uživatele Návštěvník
Xaver (anonym)
Jděte s tím jídlem na kuchyňku. http://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=23'
23. Říjen 2006 - 19:20
Obrázek uživatele Návštěvník
kuchařka amatér (anonym)
Nechápu, proč bychom měli někam chodit tak běž ty pryč když se ti to tady nelíbí.'
23. Říjen 2006 - 19:25
Obrázek uživatele Návštěvník
PAPAČEK (anonym)
No tak třeba: listové těsto koupíš už hotové zmražené,vyválej ho a zabal do něj co doma najde a jakou máš fantazii,třeba párek,salám,sýr zeleninu a zkoušela jsem to třeba i zkonzrvo na topinky,potří to vejcem a dej to upec,tak jako štrudl.'
23. Říjen 2006 - 19:39
Obrázek uživatele Návštěvník
PAPAČEK (anonym)
nebo zpěn cibulku a pak dej jemně nakrajený godhaj,trochu ho opeč,přidej koření na špagety a rajský protlak,dolej kečupem,povař a máš hotovo omáčku na špagety. Tak tohle sy ten můj papáček vyžaduje dost často,má to stršně rád,to koření na špagety tomu fakt dodá své.'
23. Říjen 2006 - 19:44
Obrázek uživatele Návštěvník
qwyx (anonym)
Moje oblíbené papání je trochu náročnější. Jsou to ostré kuřecí špízy se slaninou. Kuřecí prsa (asi 500 g) nakrájejte na kostky, připravte si 200 g angl. slaniny a střídavě to napichujte na jehly na špízy. Dejte na vymaštěný plech, polejte rajským protlakem smíchaným s několika lžičkami feferonkové pasty a dejte péct. Už nesolit! Je to prostě lahůdka.'
23. Říjen 2006 - 20:20
Obrázek uživatele Návštěvník
PAPAČEK (anonym)
to zní lákavě,mám taky ráda ostrá jídla,ale ten můj papáček né,přesto to vyzkouším'
23. Říjen 2006 - 20:49
Obrázek uživatele Návštěvník
Simona (anonym)
Teda, to vypadá fantasticky! Ale s tou slaninou - dietní to asi není, co?'
24. Říjen 2006 - 10:41
Obrázek uživatele Návštěvník
dasad (anonym)
Mam oblibenych receptu spoustu, ale kdyz nemam zrovna napad, inspiruju se na www.nadoma.cz . Je tam hrozne moc receptu a vetsinou maji u manzel uspech:-)
29. Prosinec 2006 - 10:20
Obrázek uživatele Návštěvník
Vanessa (anonym)
Ne zrovna nejzravejsi vyziva, ale - mate nekdo recept na opravdu zarucene nadychane domaci knedliky???? Rada varim domaci ceskou kuchyni, a take knedliky si pripravuju sama. Delam je z drozdi, kypriciho prasku, housek, atd. Ale nikdy to neni ono, jsou dobre, ale ne nikdy nadychane. Pomuze nekdo?
12. Květen 2007 - 2:45
Obrázek uživatele Návštěvník
Rychlá ryba (anonym)
http://www.apetitonline.cz/recepty/420-rychla-ryba.html
11. Leden 2009 - 18:43
Obrázek uživatele Návštěvník
Bleskové bazalk (anonym)
2 lžíce olivového oleje 1 malá cibule 2 plátky anglické slaniny 400g konzerva bílých fazolí 2 velká rajčata 6 velkých čerstvých lístků bazalky, sůl a pepř pár kapek tabasca, chcete-li Jak dlouho? Doba přípravy: 10 minut do 10 minut Počet porcí: 2 Příprava jídla 1. Osmahněte cibuli V rendlíku ohřejte olej; mezitím pokrájejte cibuli na poměrně drobné kousky. Pak ji vsypte do hrnce, dobře promíchejte vařečkou a asi pět minut smažte na vysokém plameni; občas zamíchejte. 2. Vypečte slaninu Mezitím nůžkami podélně rozstřihněte plátky slaniny. Opéct ji můžete dvěma způsoby: buď ji vložte mezi dva listy kuchyňského papíru a dejte na dvě až tři minuty do mikrovlnky na nejvyšší výkon, anebo ji klasicky vypečte na pánvi dohněda a dokřupava. 3. Dokončete pokrm Fazole slijte, rajčata nakrájejte a vsypte k cibuli. Promíchejte a několik minut povařte, aby rajčata změkla. Podrťte bazalku a vsypte ji do rendlíku spolu se solí a čerstvě mletým pepřem. Máte-li chuť, zakápněte tabascem. Rozdělte na talíře, ozdobte slaninou a jezte s opečeným chlebem. '
11. Leden 2009 - 18:46
Obrázek uživatele Návštěvník
Bleskové rizoto (anonym)
Potřebujete: 250'
11. Leden 2009 - 18:55
Obrázek uživatele Návštěvník
Bramborové plac (anonym)
1 velká brambora (asi 350'
11. Leden 2009 - 18:57
Obrázek uživatele Návštěvník
Buchta, která r (anonym)
Upečeme obyčejný piškot ze 4 vajec, vychladlý hojně pokapeme rumem a potřeme kyselou marmeládou. Ušleháme šlehačku,osladíme a opatrně smícháme s kysanou smetanou(jedna kysaná,jedna šlehačka. Navrstvíme na piškot a poklademe ovocem - mražené,čerstvé,kombinace podle chuti. Vychladíme a navrch nalijeme želé(V půl litru ovocné šťávy nebo vody rozmícháme Tang(instantní nápoj) a podle návodu přidáme jeden vanilkový pudink, povaříme a po částečném zchladnutí nalijeme navrch). Necháme ztuhnout a mlsáme....'
11. Leden 2009 - 19:02
Obrázek uživatele Návštěvník
Třepaný mandari (anonym)
1 malý mandarinkový kompot 1 smetana ke šlehání 1 pudink bez vaření 1 šlehačka v prášku 1 ztužovač šlehačky 1 nízký dortový korpus 1 čokoláda na vaření Příprava: Do uzavíratelné plastové krabice nalijeme obsah kompotu a tekutou smetanu. K tomu přisypeme pudink bez vaření, práškovou šlehačku a ztužovač. Krabici uzavřeme a obsah několikrát proklepeme. Zhoustne poměrně rychle. Namažeme na korpus a posypeme strouhanou čokoládou. Máme-li čas, dáme vychladit. VAROVÁNÍ: Krém neochutnávat, neolizovat nebo budete muset udělat ještě jednu várku ! ! ! Nepoužívejte normální pudink- nepodařilo by se vám to. '
11. Leden 2009 - 19:05
Obrázek uživatele Návštěvník
Domácí hanácký (anonym)
sterilované červené zelí (1 sklenice) majolka 1 sklenice kečup 1 lžíce cibule 1 ks tvrdý sýr (eidam) 150 g vejce natvrdo 2 ks hořčice 1 lžíce měkký salám 20 dkg pepř sůl Zelí překrájíme na menší kousky, salám nakrájíme na kostičky, vejce a sýr nastrouháme. Cibuli nakrájíme nadrobno. Vše smícháme dohromady. Poté přimícháme hořčici, kečup a majolku. Podle chuti doplníme pepř a sůl. A domácký hanácký salát můžeme podávat.'
18. Leden 2009 - 21:06
Obrázek uživatele Návštěvník
Bedřiška (anonym)
Křehké plněné rohlíčky Na vál si nasypeme mouku, ve které uděláme důlek. Rozdrobíme droždí, přidáme změklou Heru, vejce a mléko. Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 6 dílů. Z každého dílu vyválíme placku, kterou rádýlkem rozdělíme na osminy. Do každé osminy dáme trochu tvarohové nádivky a stočíme do rohlíčku. Klademe na plech vyložený pečícím papírem. na obalení: cukr moučka náplň: tvarohová nádivka těsto: Hera 25 dkg vejce 1 ks droždí 1 kostka polohrubá mouka 50 dkg mléko 8 lžic Křehké plněné rohlíčky dáme péct. Pečeme v elektrické troubě na 180 °C asi 20 - 25 minut. Ještě horké křehké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru. '
18. Leden 2009 - 21:08
Obrázek uživatele Návštěvník
Jana P. (anonym)
Bulky plněné marmeládou na ozdobu: cukr moučka na potření: rozpuštěné máslo náplň: marmeláda těsto: vejce 1 ks hladká mouka 480 g mléko 200 ml máslo 75 g čerstvé droždí 25 g cukr krupice 3 lžíce Mléko zahřejeme na 37 °C a rozpustíme v něm droždí. Máslo a cukr vyšleháme do hladké pěny. Přidáme vejce, mléko s droždím a přisypeme většinu mouky. Vypracujeme těsto, které by se mělo odlepovat od mísy. Přikryjeme a necháme cca 20 minut kynout. Potom těsto vyklopíme na pomoučněný vál a zapracujeme zbytek mouky. Vyválíme na tloušťku asi 1/2 cm a vykrájíme kolečka. Doprostřed každého kolečka naneseme trochu marmelády. Okraje těsta spojíme a zatlačíme. Každou bulku položíme do papírového košíčku spojem dolů. Necháme ještě chvíli kynout. Předehřejeme troubu na 250 °C. Bulky pečeme 5 - 7 minut ve střední části trouby. Hotové bulky potřeme rozehřátým máslem a posypeme moučkovým cukrem. '
18. Leden 2009 - 21:11
Obrázek uživatele Návštěvník
Bylinkové bramb (anonym)
Použité suroviny: 10 kusů brambor | 1 kelímek zakysané smetany | 1 kostka masoxu | podle chuti: bazalka | sůl | pepř | pažitka | bobkový list | nové koření Postup: Brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychladnou a oloupeme. Nakrájíme na plátky a poklademe do mísy. Z masoxu, bobkového listu a nového koření připravíme vývar, kterým zalijeme brambory. Necháme šťávu vsáknout do brambor a přebytečný vývar slijeme. Smícháme si zakysamou smetanu s bazalkou, pažitkou, solí a pepřem a brambory touto směsí zalijeme. Lehce promícháme, abychom z brambor neudělali kaši. Necháme vychladit v lednici. Ozdobíme kouskem bazalky. Dobrou chuť!'
20. Leden 2009 - 17:01
Obrázek uživatele Návštěvník
Bramboráky s ky (anonym)
Použité suroviny: 1 kg brambor | 2 ks vejce | 4 stroužky česneku | hrst majoránky | trochu drceného kmínu | sůl | 2 lžíce hrašky | asi 2 lžíce strouhanky | olej na smažení | 1 dcl mléka | 1 sklenice nebo sáček kyselého zelí | 1 kelímek kysané smetany Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme půl najemno a půl nahrubo, přidáme vejce a koření podle chuti (můžeme použít i koření na bramborák) přidáme mléko, hrašku a strouhanku a utvoříme těsto. Na rozpáleném oleji smažíme bramboráky, na které na talíři rozprostřeme kyselé zelí a překlopíme na půloviny nebo čtvrtiny a nahoru dáme lžičku kyselé smetany. Dobrou chuť.'
20. Leden 2009 - 17:02
Obrázek uživatele Návštěvník
Rychlá bublanin (anonym)
150
22. Leden 2009 - 21:29
Obrázek uživatele Návštěvník
Rychlý slaný li (anonym)
1 balení hotového listového těsta 2 rozšlehaná vajíčka 200'
22. Leden 2009 - 21:31
Obrázek uživatele Návštěvník
Nepečený tvaroh (anonym)
Ingredience: Na základ: 200'
22. Leden 2009 - 21:32
Obrázek uživatele Návštěvník
Vepřové plátky (anonym)
Budeme potřebovat lžíci olivového oleje 700'
22. Leden 2009 - 21:39
Obrázek uživatele Návštěvník
jaky (anonym)
řízek, řízek, řízek. Kromě hovězího každý. V trojobalu. Pro mě nejmňamňavější papáníčko!'
23. Leden 2009 - 19:17
Obrázek uživatele Návštěvník
Buřtguláš (anonym)
brambory 1 kg rajský protlak 1 lžíce drcený kmín kabanos 300 g majoránka hladká mouka 1 lžíce mletá sladká paprika 1 lžička cibule (větší) 2 ks sůl sádlo 50 g Syrové oškrábané brambory nakrájíme na kostky. Jemně pokrájené cibule osmažíme na sádle, přidáme papriku, rajský protlak, brambory, kmín, majoránku a sůl. Zalijeme do poloviny horkou vodou a dusíme. Zhruba po 15ti minutách přidáme na kostky pokrájený kabanos, zaprášíme moukou a dobře promícháme. Podlijeme vodou a dovaříme.'
27. Leden 2009 - 20:12
Obrázek uživatele Návštěvník
Dvojí smetanové (anonym)
Kuřecí nudličky na smetaně Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme na nudličky nakrájená kuřecí prsa (cca 300 g), orestujeme, osolíme, opepříme, přidáme 2 lžíce obyčejné plnotučné hořčice, promícháme a ještě chvíli restujeme. Na závěr zalijeme 250 ml smetany ke šlehání, necháme projít varem a trochu zredukovat. Podáváme nejlépe s těstovinami (vrtule, penne), popř. s bramborovými hranolky. Zapečené brambory s nivou Oškrábané brambory nakrájíme na přibližně 5mm plátky, které klademe do olejem lehce vymazaného pekáčku nebo skleněné zapékací mísy. Vrstvy občas osolíme a lehce opepříme. Zalijeme 250 ml smetany ke šlehání a dáme do trouby zapéct. Asi 15 minut před koncem pečení, kdy už jsou brambory měkké a povrch začíná růžovět, posypeme nastrouhanou nivou a dopečeme. Dobrou chuť přeje Inez.'
27. Leden 2009 - 21:41
Obrázek uživatele Návštěvník
Nedietář Tom (anonym)
Je to sakra dobrý, Inez. Všechna čest.'
31. Leden 2009 - 16:40
Obrázek uživatele Návštěvník
Kopřiva (anonym)
cukr 1/2 lžičky worcestrová omáčka 3 lžičky sůl 1/2 lžičky maggi koření 1/2 lžičky podravka 1 lžička solamyl (škrobová moučka) 2 lžičky střední cibule 1 ks olej 3 lžíce mletý černý pepř 1/2 lžičky žloutek 3 ks podle potřeby: kuřecí maso Postup přípravy receptu Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Kuřecí dáme do mísy a postupně smícháme se všemi přísadami, ze kterých jsme si připravili marinádu. Marinádu jsem připravili smícháním soli, pepře, cukru, nadrobno nakrájené cibule, vegety, maggi, worcestru a přimícháním žloutků a oleje. Ještě doplníme o škrobovou moučku - solamyl. Naložené maso v marinádě můžeme nechat 24 hodin odležet v lednici, chuť kuřecí číny je intenzivnější. Maso můžeme i ihned osmažit. Jako přílohu ke kuřecí číně podáváme vařené brambory, hranolky, bramborovou kaši. Čínu můžeme vyzkoušet i v kombinaci s rýží.'
31. Leden 2009 - 16:58
Obrázek uživatele Návštěvník
Mikýsek (anonym)
Utopenci 4 buřty 2 menší cibule,feferonka nálev: 3dcl vody 1 dcl octa 1,5 lžíce Deka 3 kuličky nového koření 5 kuliček pepře 2 bobkové listy Počet porcí: 4 Nálev svařit, nechat skoro vychladnout a zalít buřty naládované spolu s cibulí a feferonkami do lahve. '
30. Březen 2009 - 22:30
Obrázek uživatele Návštěvník
Motýlek (anonym)
Mňam! To si nechám líbit!'
30. Březen 2009 - 22:31
Obrázek uživatele Návštěvník
Maškrtná ťava (anonym)
TIRAMISU 6 žloutků a 3 bílky (dejte do chladu) trošku soli 110'
30. Březen 2009 - 22:34
Obrázek uživatele Návštěvník
Bluma (anonym)
Teda!Vy tomu dáváte!Žádná zelenina,čína zprasená bramborama v různé podobě,poté syrová vejce.... Zajeďte si do Indie na kuchařský kurz...'
31. Březen 2009 - 6:51
Obrázek uživatele Návštěvník
Brambory zapeče (anonym)
sýr 150 g slanina 200 g vejce 2 ks brambory 12 ks česnek 5 stroužků čerstvý špenát 300 g smetana ke šlehání 250 g olej pepř sůl máslo Postup přípravy receptu: Asi 12 středně velkých brambor uvaříme ve slupce téměř doměkka. Necháme trochu vychladnout a oloupeme je. Špenát důkladně propereme ve studené vodě, listy zbavíme řapíků a pokrájíme je. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, česnek oloupeme a prolisujeme. Sýr nastrouháme. Na malém množství oleje osmahneme slaninu, přidáme prolisovaný česnek, špenát a smažíme, dokud špenát nezvadne. Směs osolíme a opepříme. Zapékací pekáček nebo mísu vymažeme máslem. Brambory rozkrájíme na tenká kolečka a polovinu naskládáme na dno pekáče. Na brambory navrstvíme usmaženou směs špenátu se slaninou. Posypeme nastrouhaným sýrem a překryjeme druhou polovinou nakrájených brambor. Ve smetaně rozkvedláme vejce s trochou soli a vše nalijeme na připravené brambory. Pečeme v předehřáté troubě při 150 °C asi 30 - 40 minut, dokud brambory nezezlátnou. '
7. Červenec 2009 - 0:08
Obrázek uživatele Návštěvník
Grilované kuřec (anonym)
kuřecí spodní stehno 10 ks marináda: sójová omáčka 5 lžic worchesterová omáčka 1 lžička olej 150 ml medovice 3 lžíce česnek 4 stroužky strouhaný zázvor 1 lžička sůl pepř Nejdříve si připravíme marinádu. Čerstvý zázvor oloupeme a jemně nastrouháme. Česnek sloupneme a prolisujeme. Olej promícháme se sójovou omáčkou, worchestrem , medovicí, česnekem a zázvorem. Kuřecí spodní stehýnka očistíme, opepříme a vložíme do marinády. Necháme do druhého dne rozležet. Dobře okapané špalíčky klademe na alobalové tácky a za občasného potírání marinádou propékáme z obou stran na grilu (alespoň 30 minut). Mňam!'
7. Červenec 2009 - 0:11
Obrázek uživatele Návštěvník
Hrníčková jahod (anonym)
čerstvé jahody 2 hrstě prášek do pečiva 1 balíček vanilkový cukr 1 balíček vejce 2 ks polohrubá mouka 2 hrnky máslo 130 g polotučné mléko 1 hrnek cukr krystal 1 hrnek máslo na vymazání Do mísy vsypeme mouku, cukr, vanilkový cukr a společně s na plátky nakrájeným máslem prsty rozdrobíme celou směs na žmolenku. 1 hrnek odložíme stranou. Ke zbytku žmolenky přidáme vejce, mléko a prášek do pečiva. Vymícháme hladké těsto. Jahody omyjeme, zbavíme stopek a rozkrájíme na půlky. Hlubší plech vymažeme máslem. Těsto vlijeme na plech, poklademe jahodami (ovocem nešetříme) a posypeme drobenkou. Troubu předehřejeme na 170 - 180 °C a jahodovou hrníčkovou bublaninu upečeme. Po upečení necháme jahodovou bublaninu vychladnout, lépe se pak krájí. '
7. Červenec 2009 - 0:12
Obrázek uživatele Návštěvník
Moučník nescafé (anonym)
poleva: máslo 25 g zakysaná smetana 1 kelímek hořká čokoláda 1 ks těsto: kakao 3 lžíce rozpuštěné máslo 10 dkg prášek do pečiva 1 balíček vejce 2 ks rum 1 lžíce polohrubá mouka 30 dkg mléko 250 ml olej 3 lžíce instatní káva 1 lžíce cukr moučka 15 dkg uložit recept do své kuchařky Všechny ingredience dáme do mísy a pořádně zamícháme. Vzniklé kávové těsto nalijeme na předem vymazaný a vysypaný vyšší plech. Moučník nescafé pečeme při 180 °C asi 15 minut. Připravíme si polevu. Čokoládu rozpustíme s trochou másla a vmícháme do ní zakysanou smetanu. Po vychladnutí potřeme moučník nescafé polevou a necháme ztuhnout v chladu. Nakrájíme a můžeme podávat. Podle chuti doplníme šlehačkou nebo čerstvým ovocem. '
7. Červenec 2009 - 0:15
Obrázek uživatele Návštěvník
Bleskový celozr (anonym)
Suroviny 2,5 šálku celozrnné pšeničné mouky 1 šálek ovocného cukru 1 šálek mléka půl šálku oleje 2 vejce 1 prášek do pečiva libovolné ovoce tuk a hrubá mouka na plech Všechny přísady (kromě ovoce) smícháme, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Podle chuti a možností poklademe ovocem a pečeme v dobře vyhřáté troubě. '
7. Červenec 2009 - 0:17
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
L Í V A N E Č K Y z kefíru --- 1 x bal. kefíru asi 400 g. 2 vejce sůl špetku jedlé sody asi 1 hrnek pol. mouky. zpracujeme těsto.Mouku se solí a sodou přidáváme naposled do zhoustnutí těsta na lívance. To pak lít na rozpálený olej a po obou stranách opéci dozlatova. Potřít džemem nebo podle své chuti.Nejsou sladké.'
7. Červenec 2009 - 23:10
Obrázek uživatele Návštěvník
Pepulka (anonym)
Mňam, jsou dobrý, ty lívanečky. A je to rychlý.'
8. Červenec 2009 - 23:43
Obrázek uživatele Návštěvník
Peposlav (anonym)
Ó, to je ale dlouhej recept...
15. Leden 2010 - 22:14

Stránky

Přidat komentář

Reklama

Reklama