0 příspěvků / 0 nových
Poslední
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)

Nový WEB : ZnámýLékař.cz - Vyhledávání a hodnocení lékařů

10. Září 2018 - 0:12

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
HKR (anonym)
Tým Znamylekar.cz připravil vyhledávač, který umožňuje najít specialisty, i když víte jen například ulici, nebo telefonní číslo lékaře. Systém na opravu chyb v názvu Vám vždy najde správného Lékaře. Výsledky budou prezentovány tak, že nebudete mít problémy najít toho nejlepšího lékaře pro Vás. Nejlépe hodnocení lékaři jsou vždy zobrazovaní jako první.Tohle vše urychlí naleznutí dobrého lékaře. http://www.znamylekar.cz/
20. Srpen 2008 - 16:27
Obrázek uživatele Návštěvník
Travis (anonym)
Konec reklam
20. Srpen 2008 - 17:36
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Hmm, to tam lékaři budou vychvalovat sami sebe!
20. Srpen 2008 - 18:44
Obrázek uživatele Návštěvník
Hanka (anonym)
To je super. Akorát je škoda, že to skoro nikdo nezná, takže je to k ničemu :-(
28. Srpen 2008 - 19:08
Obrázek uživatele Návštěvník
Hava (anonym)
Je to bezva,teď byla reklama zdarma na tento WEB v televizi.Jinak víte jak poznáte lékaře v restauraci?Má plno drobných v kapse.
30. Srpen 2008 - 12:55
Obrázek uživatele Návštěvník
P (anonym)
Vážení diskutující, změřte si své IQ a pak můžeme soutěžit kdo je chytřejší. Já mám IQ 115. Kolik vy??http://cz.iq-test.eu/?d=13141Čekám na odpověď.
31. Srpen 2008 - 1:32
Obrázek uživatele Návštěvník
Jindra (anonym)
Jdi už s tím IQ testem do hajzlu, prosím!
31. Srpen 2008 - 2:30
Obrázek uživatele Návštěvník
eve (anonym)
jdi se bodnout iq testem,jaký iq máš ty
17. Září 2008 - 14:28
Obrázek uživatele Návštěvník
Petra (anonym)
No je to fajn že se tady může ohodnotit náš lékař,asi budu jedna z hodně mála co svou lékařku pochválí.Ví co dělá ,své práci rozumí.Mluvím o zubní lékařce z Orlové-Moravskoslezský kraj p.Sliwkové
30. Říjen 2008 - 19:38
Obrázek uživatele Návštěvník
Natura (anonym)
Náhodou, je tam už dost pochvalných příspěvků.Koho jsem mohla, toho jsem taky řádně vychválila. Ale nejsou tam bohužel úplně všichni doktoři. :-(A když jsem nebyla spokojená, tak jsem to taky napsala. A nebyla jsem v těch konkrétních případech sama. Bylo to poprvé, co jsem vlastně takhle u někoho viděla podobný názor, myslela jsem, že jen mně třeba nevyhovuje moje závodní lékařka, a zdaleka nejsem sama.
30. Říjen 2008 - 20:01
Obrázek uživatele Návštěvník
aligie"seznam,c (anonym)
znám taky dost blbců,ale ty se nechluběj IQ
30. Říjen 2008 - 20:18
Obrázek uživatele Návštěvník
aligie"seznam,c (anonym)
Je to ve všech profesích,ale u doktora je to nějak víc vidět.Dobrých je dost a špatných taky.je dobré si najít tu první variantu.
30. Říjen 2008 - 20:28
Obrázek uživatele Návštěvník
Dane (anonym)
Je fajn, že je tento web, jen tam pište lidi, ať všichni ví, jaký je který lékař, když tam bude mít spoustu pochvalných příspěvků, tak to je jen pro dobro toho konkrétního lékaře a naopak.
30. Říjen 2008 - 21:56
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
V Čechách platí-dobrých 2%,špatných 98%.Chápu to správně?
30. Říjen 2008 - 23:20
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Jsem tam nahlédla,ale nevím,k čemu to je,asi jako bych o sobě napsala na své stránky,že jsem totální jednička.Pravdu se dozvíte jen z hodnocení MZ,nebo zdravotních pojišťoven,dále se dá zjistit,jestli na toho či onoho lékaře nebyla někdy v minulosti podána žaloba související s výkonem jeho povolání,či stížnost na prošetření postupu,nebo absence jeho péče.
31. Říjen 2008 - 0:17
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Pravdu se nedovíte ze žádného hodnocení MZ a zdrav.pojišťoven.Ty posledně jmenované na to zvysoka......,jaký je který lékař.Znám zubařku,která léta chlastá,nedodržuje hygienické a aseptické zásady a všem je to šumafuk,včetně hygieny.
31. Říjen 2008 - 5:10
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Já myslím,že to není špatný nápad s tím webem jen je hloupý,že ho můžou někteří zneužít jak pro vlastní vychvalování,tak pro pošpinění někoho kdo je v tom nevinně.Na druhou stranu se nedá říct,že by tam bylo jen pomlouvání jak včera tvrdili v televizi stačí se podívat na pár svých doktorů ke kterým chodíte,pokud jsou tam teda nějak ohodnoceni a posoudit sami jestli to jsou jen pomluvy nebo pravda.Já jsem tam taky psala 2 kladný a 1 záporný (na zubaře).přece nejde tvrdit že neexistuje špatný doktor a jak se to maj lidi jinak dovědět pokud někoho zoufale hledaj kam vlízt a kam radši ne.
31. Říjen 2008 - 11:57
Obrázek uživatele Návštěvník
__utma=48467763 (anonym)
Já myslím,že to není špatný nápad s tím webem jen je hloupý,že ho můžou někteří zneužít jak pro vlastní vychvalování,tak pro pošpinění někoho kdo je v tom nevinně.Na druhou stranu se nedá říct,že by tam bylo jen pomlouvání jak včera tvrdili v televizi stačí se podívat na pár svých doktorů ke kterým chodíte,pokud jsou tam teda nějak ohodnoceni a posoudit sami jestli to jsou jen pomluvy nebo pravda.Já jsem tam taky psala 2 kladný a 1 záporný (na zubaře).přece nejde tvrdit že neexistuje špatný doktor a jak se to maj lidi jinak dovědět pokud někoho zoufale hledaj kam vlízt a kam radši ne.
31. Říjen 2008 - 12:00
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Můj kamarád pigluje doktorku která chlastá jak duha,hele litr vodky se do ní spláchne jak do pouštního písku,usne jak prase co má do ženské daleko,vyspí se dorůžova a po sedmé je z ní ta nejlepší doktor,noční jsou pro ní utrpení,to je fakt,asi s ní cloumá absťák,ale v práci nechlastá,takže někdo ten chlast umí ustát,někomu odrovná celý bytí.Je to prase,hrozně rád jí šoupe když ona o sobě pomalu neví a vždycky mu činilo potěšení mi to vyprávět.P.S.-když je střízlivá,vždycky trvá na kondomu,jakmile se nachlasčí ten prasák jí to vždycky udělá bez,je to zvíře.
1. Listopad 2008 - 0:15
Obrázek uživatele Návštěvník
A nyní ještě (anonym)
tu o Karkulce, ano?
1. Listopad 2008 - 1:01
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Ta nejlepší doktor z ní bude jen do té doby,než někoho "zakope",kráva.Asi nevíš,že chlast neničí jen játra a ledviny,ale i mozek.
1. Listopad 2008 - 19:29
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Když ji kolegové lékaři v nemocnici kryjou...jóóóó, ta falešná doktorská solidarita!!!
1. Listopad 2008 - 19:47
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Tak se mi zdá, že Vaše IQ se teprve odráží od nulové hodnoty. Zamyslete se nad sebou!
1. Listopad 2008 - 20:40
Obrázek uživatele Návštěvník
ina (anonym)
moje kamaradka žila dost dlouho na západě a když potřebovala doktora,raději si zajela do Čech, říká, že bychom si měli vážit takových doktorů,jaké u nás máme
2. Listopad 2008 - 14:35
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Seš vylízaná!Zřejmě na to neměla!Já chodila k Čechovi,ale v Německu,musel přejmout ejich standart.
3. Listopad 2008 - 0:01
Obrázek uživatele Návštěvník
krpepa pro ahmm (anonym)
Myslím,že se na té stránce dá věřit jen příspěvku,kde se píše,že hodnocení lékařů je tam od statisticky bezvýznamné skupiny pacientů,navíc spokojený pacient se dost často nepídí po tom,kde by svého doktora vychválil,ale naštvaný si tam aspoň zchladí žáhu...
3. Listopad 2008 - 7:47
Obrázek uživatele Návštěvník
endy (anonym)
je to neférové, když anonymové mohou nahnojit špínu na doktora a on se proti anonymu nemůže bránit, nejvíc stejně vždycky duní prázdné hrnce!!!
3. Listopad 2008 - 19:39
Obrázek uživatele Návštěvník
eva (anonym)
je s podivem, jakým způsobem hodnotí pacienti svého lékaře, buď má důvěru ve svého lékaře anebo si zvolí jiného, důležitá je odbornost, schopnost nalézt řešení, jestliže anonymně napíšeme negativní hodnocení,protože nám lékař neřekne, co právě chceme slyšet, je to špatné, v této republice vládne stále pomstychtivost, nefér jednání, měli bychom zažít zahraniční praxe!
3. Listopad 2008 - 23:15
Obrázek uživatele Návštěvník
Petra (anonym)
Souhlasím + objektivita naprosto vyloučena, nemožnost lékaře se bránit v případě neoprávněného "napadení". Pokračuje moderní trend -"hon na čarodejnice"( = zdravotníky).
3. Listopad 2008 - 23:30
Obrázek uživatele Návštěvník
Miki (anonym)
Předseda ČLK povídal nedávno ve zprávách, že bude podávat žalobu na provozovatele těchto webovek (Znamylekar.cz)
4. Listopad 2008 - 10:08

Stránky

Přidat komentář

Reklama

Reklama