Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Jsem prodavačka a korkáče jsem poprvé zaregistrovala u své kolegyně, která si je pochvalovala. Koupila jsem si první a s odstupem času měla pravdu. Chodí se v nich moc dobře. Zvykla jsem si na ně a nosím je v práci i doma už dvacet let.
Proč? Přece mi přezouvání problém nedělá. Právěže to je radost, moci chodit v obuvi, ve které se temeř nikdo z mužů neodvážil ukazovat! Hodně si užívam studu!
Ten tuhle diskuzi zkurvil už dávno pod nickem korkokluk a teď v tom pokračuje pod jinými nicky.Je to psychouš.
5. Duben 2023 - 10:46
Jemný (anonym)
Nikdo nikdy relevantně nevysvĕlil, proč nekteří lidé pokládají nošení korkáčů u mužů za nevhodné. Opravdu v tom nevidím problém. Mužská noha v nich stejnĕ vypadá tak majestátnĕ a vznešeně. Jinak, jak ženská. Nejsou na mistĕ obavy. Mužské nohy v korkáčích vypadají opravdu hezky mužnĕ!
Tak o to nešlo. Právě třeba Svitky jsou taková obuv, já ale nikdy neměl problé ukázat se v nich nejen doma, ale i venku. Zvláště supr na nich bylo, že jsem v nich mohl dělat všechno, třeba i řídit a tedy jsem se v autě nikdy nepřezouval. Ani doma ne, lehce se při návratu očistilu.
Svitky jsem nosila ve strašně moc ráda. Ve škole je mělo docela hodně holek. Před několika lety jsem objevila celkem tvarově podobné Schollky, ale není to v nich ono, Svitky byly mnohem lepší. Jinak dneska nosím korkáče.
Nosim Birkenstock s uzavřenou špičkou z pravý kůže. Jsou super. V zimě je nosim s fuseklema když neni sníh. A od jara do podzimu naboso. Jsou fakt pohodlný. Měl jsem je i u moře a chodil v nich do vody kvůli ježkům. Kdyby na sněhu neklouzaly tak by šly nosit celoročně.
Zkouška uspěla. Tro(t)l je stále ve střehu. Tak zase někdy provedu test
26. Květen 2023 - 11:19
Nika (anonym)
Né. Bolí mě z nich nohy. Jsem spíš zástancem bosé chůze, takovéto bačkory mi na nohou opravdu nedělají dobře. Venku pak radši řeším klasické sandály s tenkou a plochou podešví.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář