Nosíte rádi korkové dřeváky?
Jak jsem zničil diskusi? Fakta poprosím.
Všimni si, že se předtím, než jsem já vstoupil na tuhle diskusi, tu řádili trollové a kradla se identita. Teď je to tu kultivovanější, no ne?
Jak jsem zničil diskusi, když píšu výhradně na tému: Nosíte rádi korkové dřeváky?
Dreváky jsou fajn, mohu doporučit. Krásně v nich vynikne tvar a pohyby chodidla. Taky v nich vynikne chůze, jako celek.
Hele a zamysleli jste se nad tím, že ke drevákům skvěle seknou tzv. leg warmers?
Jak jsem zničil diskusi, když jsem inspiroval diskutující ke slušnosti a vzájemnému respektu a nabádám je, aby diskutovali v rámci témy?
Tvoje “inspirace”ty vymázlo tuhle diskuzi zlikvidovala.Kdybys místo týhle diskuze “obtesával” diskuze o fetiších a úchylkách tak tam se třeba mezi ostatníma ztratíš.Dost možná bys tam byl jen šedivou myší.Možná ale to by ti právě asi vadilo.Tady jsi skutečně “vidět”.
To je omyl! Nezlikvidoval jsem tuto diskusi. Právě naopak... to ti ji likvidují, co tu píšou všemožné blbosti jen ne k témě: Nosíte rádi korkové dřeváky?
Ale stále to můžeš napravit a to tím, když budeš psát na tému: Nosíte rádi korkové dřeváky?
Tak jsem se na to podíval, na ty diskuze o úchylkách. Dřevákokorkonohy tam neřešil nikdo, tak jsem zpět.
To tam musíš napsat a třeba se nějaký hovado jako ty chytne.
Kde přesně? Nebylo tam nic pro mně.
No, ale je nezajimají dřevákokorkonohy. Odmítnou mne.
Takže jsi “případ”i pro otrlé úchyly :-))))Máš to kurva těžký život,úchylku na tohle máš asi jediný a tady se to asi lidem libí ale nemaj na to tu spravnou “vejšku”úchylky jako ty :-)))Takže si tu musíš smolit ty úchylárny sám se sebou.No hovado jsi když tu děláš co děláš.Upřímně,normální to není:-)))
Opravu jsem si myslel, že krom mně se to libí dalším zdejším dikuterům...
Tu zrejme tiež nie si vítaný ako tak čítam
Nie... máš to v moci zmeniť?
Nie . Sám by si mal
A podporil by si ma?
Protože jsi zničil diskusi, dál na tebe reagovat nebudu.
- Odpovědět
Zobrazit poslední komentář z 21.09.23 14:48
Pošli odkaz