Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Myslím si, že střídání je nejlepší. Někdy korkáče, jindy pantofle, žabky a někdy i tenisky. Na boso je nejlepší tzv. bosá stezka, když máte různé povrchy a po nich chodíte bosky. Jsou i bytové verze bosých stezek.
10. Říjen 2022 - 10:18
korkynožky (anonym)
Ono, není to tak jednistranní, co nosit. Byli časy, když nosil i já převážně jen dřeváky. Pak se mi pozdĺžní klemba dost zdvihla nad rámec normslnosti. Pak jsem to musel korigovat flat botama. Za několik měsíců mi klenba znovu klesla na normál...
10. Říjen 2022 - 20:43
Michal (anonym)
Korkáče nosím a moc rád. Po celém dni chození v botech se těším, až se do nich přezuji, je to úplná úleva pro mohy a osobně je považuji za strašně pohodlné.
14. Říjen 2022 - 17:23
Alena (anonym)
Je pravda, že korkáče uleví mým nohám od bolesti a nosím je taky ráda.
Moje spolužačka na základce byla taky Alena a nosila jednopáskové korkáče. Postavu a nohy měla už v pubertě o hodně hezčí, než ostatní spolužačky.
16. Říjen 2022 - 20:34
Mirek (anonym)
Doma nosím korkače já i moje žena. Jsou pohodlné a na ženách se mi velmi líbí. V okolí mého bydliště vím o třech ženách v obchodech, které taky korkáče nosí. Chodím tam často a je potěšení se dívat, jak v nich chodí, případnou mi velmi elegantní a moc jim sluší.
Mirku a co na to ty ženy, že tam chodíš trochu častěji?
20. Říjen 2022 - 21:15
Klára (anonym)
Nosím Birkenstocky, takže ne klasické korkáče. Podle mě jsou mnohem lehčí, taky dobře tvarované a hodně pohodlné. Jsou dny, kdy je prakticky nesundám z nohou.
26. Říjen 2022 - 19:16
Jitka (anonym)
Kolegyně, která odešla od nás z práce, tam zapomněla korkáče. Občas jsem je zkusila, byly sice o číslo větší, ale to mě nevadilo, pak je obouvala častěji a častěji, až jsem jsem je začala nosit každý den. Vzhledem k jejich značnému ochození jsem se rozhodla koupit nové, jedny do práce a jedny domů, jsem s nimi maximálně spokojená.
Někteří to možná nepochopí, korkové dřeváky jsem začal nosit v roce 92 od té doby je nosím. Dneska mám několik druhů a občas je obměním. Jsou pro mě odpočinkové, velmi pohodlné a v neposlední řadě se mi líbí. Marek.
No, pokud jsou větší, tak se v nich může noha více pohybovat. Pokud v nich nosíš ponožky, může to být trochu obtížné, ale když se to naučíš, bude skvělý!
Mě je 49, manžel má 53 a oba nosíme korkáče už od mládí. Jsou super!
2. Listopad 2022 - 8:49
Andy (anonym)
Korkové dřeváky - korkáče, nosím, jsou naprosto úžasný, ideální pro moje nożky a užívám si i jejích nenapodobitetlný zvukuk při chůzi. Nosí je ještě dvě moje kámošky a myslím, že taky k úplné spokojenosti.
4. Listopad 2022 - 20:44
Lenka (anonym)
Nosím, oproti ostatním pantoflím jsou strašně pohodlné.
Ono podle mne jsou pohodlný právě proto, že nechávají nohu volnou, čili prakticky nepůsobí tlakem na hrany chodidla. V škole byli taky nejlepší žáci v korkáčích, protože se cititili pohodlně a nic je nerozptylovalo. Jinak, korkáče dělají i masáž chodidel. Jak v škole, tak i jiné, když mají lidé obuté korkáče, dělají podvědomě shoeplay, co je masáž.
6. Listopad 2022 - 19:00
Josef (anonym)
Před třemi roky jsem leżel v nemocnici,kde sestřičky nosily korkáče. Byl to opravdu krásný pohled s zatoužil jsem je zkusit. Tak je nosím, opravdu jsou super a přidala se i moje žena. Oba je máme poprvé v životě
8. Listopad 2022 - 19:25
Helena (anonym)
Na korkáče nedám dopustit, nosím je dlouho. Naposledy jsem si koupila masážní a jsou úplně fantastický a neskutečně měkučké.
Dneska nosí sestřičky různé druhy pantoflí. Všechny jsou pěkné, ale korkáče jsou na nohou nejhezčí a když je nosíte, tak mi dáte za pravdu, že oblíbit si je musí snad každý, kdo je obuje, bez rozdílu.
Ano, dnes je tolik druhů obuvi, že je to k neuvěření. I těch pantoflí a korkáčů je nemírné množství. Ale hlavně, aby byla obuv pohodlna, aby se v ní dobře chodilo. Velmi důležité je, aby v nich nohy větrali a nepoužívali se zdravotně závadné materiály, barvy a tak..., ale dnes je to poslední, na co se klade důraz. Používají se ve velkém barvené plasty (croxy) co je jedna z nejhorší obuvi. Nepodporuje klenbu ani zdravou chůzi, není průdušná a je nevzhledná. Přitom se hromadně nosí hlavně u mládeži ve školách. Hotova katastrofa...
No a zdravoťáci v plasťácích? Nevim, ale pro mně hrůza. Sandály, anebo korkáče, ty se hodí, ale plastova obuv a v ní se paří stovky nohou v úřadech, školách, prodejnách a nemocnicích?
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář