Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
6780 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ke korkáčům jsem se vrátila
Tak to se musí zapít.
12. Srpen 2022 - 17:00
korkynožky (anonym)
Je pravda, že dnes vyrábějí hodně typů. Člověk si vybere. Já si je stejně vyrábím sám protože mi ty dnešní modely moc nevyhovují. Ono, já si je dělám tak, aby v nich noha co nejvíc pracovala, měnila tvar. Prostě musí být vidět, jak noha plní svou funkci. To vyžaduje určitý tvar podešvy, stélky a taky pásku a uchycení pásku. Ono to není tak jednoduchý, vyrobit takový korkáč!
12. Srpen 2022 - 18:26
Pete (anonym)
Pro Vás normální milovníky korkáčů.. Jděte na instagram a twitter a najdete si josephine_noir_md. Ať se pokochate bílými Vanimary
30. Srpen 2022 - 7:51
Milan (anonym)
Poprvé jsem zkusil korkáče od mámy, pak jsem je měl jako přezůvky ve škole a od té doby je nosím stále. Suprové na přezutí.
3. Září 2022 - 22:52
Milan (anonym)
Od těch co jsem měl jako první se hodně změnily a dneska jsou velmi kvalitní a mnohem pohodlnější.
3. Září 2022 - 22:58
Lenka (anonym)
Odpověď na Od těch co jsem měl jako
To je úplně pravda, ty první ani moc nekopírovaly tvar nohy a pásek hotová hrůza. Někteří nechápou, že korkáče jsou zdravotní obutí. Je jedno jestli je nosím 12 hodin v práci nebo chvíli doma. Každopádně zase dělám také něco pro zdraví svých nohou.
4. Září 2022 - 7:17
Návštěvník (anonym)
Odpověď na To je úplně pravda, ty první
Tak choď bos.To je pro nohy nejzdravější.A nepiš tady kraviny.
4. Září 2022 - 8:19
Lenka (anonym)
Odpověď na Tak choď bos.To je pro nohy
Sis evidentně spletl skupinu. Bosé nohy jsou jiná skupina. Já mluvím o korkáčich a naboso v nich chodím strašně ráda.
4. Září 2022 - 8:50
korkynožky (anonym)
Odpověď na To je úplně pravda, ty první
Korkáče imitují bosou chůzi právě tím, že mají neohebnou podešvu a tvrdou stélku. Nutí tím nohy hýbat se, jako při chůzi naboso. Je to dobré pro klouby a páteř. To nedělá žádná jiná obuv tak dokonale!
4. Září 2022 - 8:57
korkynožky (anonym)
Odpověď na Sis evidentně spletl skupinu.
Já taky. Naboso je to riskantní kvůli špíně a riziku poranění.
4. Září 2022 - 9:00
Lenka (anonym)
Odpověď na Korkáče imitují bosou chůzi
Určitě něco na tom bude. Navíc podporují podélnou a příčkou klenbu. Navíc třeba já pozoruji mírně vybočené palce. Koupila jsem druhé korkáče na doma s haluxovou úpravou. Sedí mi skvěle, tak jsem je vyměnila za ty co mám v práci, přeci tam se nachodím mnohem víc, než doma a je v nich značný rozdíl.
4. Září 2022 - 9:54
korkynožky (anonym)
Odpověď na Určitě něco na tom bude.
Vybočené palce? Tak tam dělá hodně i způsob chůze. Špičky by neměli vybočovat ani vbočovat. Chodit je třeba s rovnoběžnými chodidly.
4. Září 2022 - 12:50
Lenka (anonym)
Odpověď na Vybočené palce? Tak tam dělá
Ty jsi blbej že to ani není možný.To můžou dělat boty nebo vrozená dispozice.Nehraj si tu na odborníka.
4. Září 2022 - 13:00
Lenka (anonym)
Je tu asi několik dementů, kteří ani korkáče nemají a píšou zde pič....y. Předchozí komentář psal jeden z nich. Přitom korkáče jsou čistě česká a dobrá obuv a mnozí na ně nedají dopustit. A když čtu diskuzi zpětně je zřejmé kdo je opravdu nosí.
4. Září 2022 - 13:26
korkynožky (anonym)
Odpověď na Je tu asi několik dementů,
To je tady běžné,já sám mám taky několik nicků a není na tom nic špatnýho.Já mám na nohy a korkáče těžkou deviaci kterou málo kdo dává a tady jsem to taky v podstatě zničil já.To sis asi všimla když si tady četla zpětně.To jsem to tady decimoval jako korkokluk a pak chvíli jako dřevěnej.Pak už nebylo co ničit tak jsem šel likvidovat jinou diskuzi.Jsem grafoman a psychopat takže jsem se tu našel a plně realizoval.Tohle na Slovensku nemáme.
4. Září 2022 - 13:54
Lenka (anonym)
Odpověď na To je tady běžné,já sám mám
No všimla jsem si jak si tady tomu dal zahulit.Co tě k tomu vede že děláš takový věci?Je to tou úchylkou nebo si vážně debil a psychopat a nevíš co děláš?
4. Září 2022 - 14:30
korkynožky (anonym)
Odpověď na No všimla jsem si jak si tady
Je to spojení obého.Jsem debil a úchylný psychopat zároveň.Matka říká,že ji mnou Bůh zle potrestal.Ale naštěstí bydlim u ní a beru ji peníze z penze,jinak bych tu nemohl furt být celé dny.Ty bys mi kdyžtak nepůjčila kdyby bylo třeba ?Předem díky.
4. Září 2022 - 14:53
Lenka (anonym)
Odpověď na Je to spojení obého.Jsem
No máš toho požehnaně.Zkus se léčit jestli to tedy jde.Chudák tvoje matka a rodina vůbec.Peníze a housle nepůjčuju.
4. Září 2022 - 16:25
Návštěvník (anonym)
Já nenosím nic. Nejpohodlnější jsou bosé nohy. A vůbec, nepochopím kdo vymyslel domácí obutí. To je zbytečnost, která mi na lidech už jenom na pohled překáží.
30. Září 2022 - 21:31
Dominika (anonym)
Ja som kúpila priatelovi čierne jednoprackové Birkenstocky ,najskôr sa hanbil predomnou si ich obuť. Začal ich nosiť po dome a neskôr sa mu tak zapačili, že ich nosi naboso aj von do mesta. Takže máme obaja rovnaké.
30. Září 2022 - 22:29
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ja som kúpila priatelovi
Jako venku ještě pochopím. Ale nosit cokoli v domě mi přijde totálně zbytečný a nepraktický. Radši si nazuju tucet ponožek když mi je chladno od nohou, než jakékoli pantofle.
30. Září 2022 - 23:32
Návštěvník (anonym)
A co na to lidé venku v městě? Obdivují?
1. Říjen 2022 - 14:12
korkynožky (anonym)
Odpověď na Ty jsi blbej že to ani není
Vrozené dispozice a boty? Samozřejmě, to můžou dělat taky. Nic však nemění na tom fakt, že správná chůze má být s chodidly rovnoběžném postavení. Můžou být malé odchýlky to ano, ale podstata je zřejmá.
1. Říjen 2022 - 14:20
korkynožky (anonym)
Odpověď na Je tu asi několik dementů,
Ono se to dá lehko vypozorovat, když znáš diskusi.
1. Říjen 2022 - 14:22
Diskutér (anonym)
Jedná sa zrejme o model Madrid. Nosíte ich teda obaja doma i vonku?
1. Říjen 2022 - 15:22
Návštěvník (anonym)
Opravdu se vám to líbí? Je i hezčí obutí, než zrovna tohle.
5. Říjen 2022 - 16:59
Návštěvník (anonym)
Možná hezčí obutí je. Pro některé však korkáče jsou nejhezčí, nejpohodlnější, prostě nejlepší. Tak ať každý chodí v tom co mu nejlépe vyhovuje. Pamatuji dobu kdy se nosily opravdu ve velkém a nikdo se nad tím nepozastavoval. Hanka.
5. Říjen 2022 - 19:38
Hana (anonym)
Jsem pár roků před důchodem a korkové dřeváky nosím od mládí. Pracuji v mateřské školce a stále více kolegyň je nosí taky a jsou mezi nimi i o hodně mladší děvčata. A důvod, líbí se jim a na celodenní nošení hrozně pohodlné a neničí nohy.
7. Říjen 2022 - 7:54
Romana (anonym)
Korkáče nosím moc ráda asi už 25 roků.
9. Říjen 2022 - 15:39
Přispívatel (anonym)
Odpověď na Korkáče nosím moc ráda asi už
Tak je to to nejzdravější obutí na doma. A není pravda, jak tady někdo psal, že nejlépe je chodit na boso. To v žádném případě. Chodidlo musí být tvarováno a nejvhodnější jsou právě korkáče.
9. Říjen 2022 - 15:49

Stránky

Přidat komentář