Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
A opět tady na příspěvky odpovídá ten ubožák, který nedokáže nic jiného napsat, než o jakou hlavní a důležitou zprávu se jedná a pořád dokola.
4. Srpen 2022 - 10:29
Návštěvník (anonym)
Někteří se musí smířit s tím, že někomu se korkáče prostě líbí a na ženách je obdivuje. Někdo je dokonce i nosí. Já je nenosím, ale manželka říká, že jsou velmi příjemný. Občas vyžaduji, aby si je vzala i ven pro moje potěšení. Ivo.
Pamatuji dobu, kdy korkáče měla snad każdá druhá holka a žena. Každá v nich byla slyšet a třeba v nemocnici, když jsem leżel je sestřičky měly všechny. Dneska vím, že je nosí paní u nás v lékárně a je to pěkná vzpomínka
Slyšet byly jenom ty co v nich neuměly chodit.A zas tak noc je nenosily,to je jen takový tvůj sen.V nemocnici trochu ano,ale i tam spíš boty s pevnou špičkou a i páskem přes patu.
5. Srpen 2022 - 6:59
Zdeněk (anonym)
Nevím, ale komentovat něco co jsem neprožil a nemohu znát je trochu divné. Myslím, že se velmi mýlíte. Na školní fotografii z 9 třídy nemají korkáče dvě děvčata. Pro zajímavost je nosila i polovina učitelek.
Marie, která dnes psala v 13.49 jediný příspěvek. Mám to tak, že jedny mám na nohou a druhý na rukou, stačí tak. Jinak nevěřim, že v diskuzi bude tolik ubožáků a debilů, bohużel jsou.
5. Srpen 2022 - 20:06
Jolana (anonym)
Korkáče stále nosím, stále kupuji a děsně miluji. Jak jsem dříve psala naučil mě je nosit můj manžel za což jsem mu vděčná, jinak bych na ně zcela určitě nenosila. Tak co napíšete?
Chápu tě. Je to úžasný pocit. A teď nepíšu jen o sexuálním pocitu, ale i o pocitu svobody a skvělé masáže a všech těch podnětů přes receptory chodidel. Kdo nevyzkouší, neuvěří!
Ono, všechno je skryto v celku, který je jedinečný. Žádná chemie, v případě celodřevěných dřeváků - pak vysvětlím proč. Ale ani korek není špatný, ale o tom se záměrně nezmíním. To si ponechám sobě. Pak je to kompaktnost, pevnost, která zvýrazňuje plastičnost nohy a kontrast jemnosti chodidla s pevností dřeváku. Je toho samozřejmě víc, ale vše postupně po pořádku!
9. Srpen 2022 - 20:09
Lenka (anonym)
Ke korkáčům jsem se vrátila asi po 15 letech. Objevila jsem je náhodně ve zdravotnických potřebách. Dělám sestru na zubní ambulanci a uvažuji, že si ještě pořídím domů. Netušila jsem,że se vyrábí ještě dnes a jsou velmi pevné a vysoké oproti těm, co jsem mívala dříve.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář