Nestydím se za korkáče i přes to, že je nás poskromnu a registrují spíš negativní názory. Před časem jsem si pořídil nové bílé Vanimary a ještě k tomu ty na vysokém klínku. Skoro všichni se dívají a myslím, že nevěří co mám na nohách. Chodí se v nich strašně dobře a jejich výška ješte umocňuje jejich neskutečnou mohutnost a můj pocit, že mám suprové korkáče. Na fejsu jsem viděl jedny bílé korkáče asi taky Vanimary, které mají korek dvakrát vyšší než normální. Ty se mi strašně líbí a chtěl bych je taky mít. Nevíte jestli se dají někde sehnat?
Ahoj, Protetiky jsem nosila doma, teď jdou na dvůr a zahradu. Doma krásné Vanimary halux jsou pohodlné a mají naprosto hladkou stélku. Oboje bílé.
22. Listopad 2020 - 11:33
Alice (anonym)
Dřeváky jsem nosila v mládí i celé studium v jiném městě v tu dobu, chodil ve dřevákách i jeden kluk v sousedním městě. Když jsme se poznali byla jsem ráda, že můj kluk nosí dřeváky, mu se také líbily a tenkrát se prostě nosily mnohem více. Celý náš život jsme prochodily v korkáčích, naše děti je také měly. Dnes už jako starší generace je stále milujeme a častokrát jsme je použily k oživení sexuálního života. Jsou úžasné a naprosto se v nich dokážeme i dnes naprosto uvolnit.
teď ještě tu o Budulínkovi,to je taky krásná pohádka.Kurde to je ale pekelná úchylka o těch dřevácích.Jsem myslela že tu je diskuze nějak odbornější a ne nějaká úchylárna na to :-))))
Úchylka pekelná, pro některé mnoholetý fetiš, tak to ber nebo ne. Jestli máš zájem, nebo otázky, tak odbornější znalosti a zkušenosti s korkáči mám a ráda poradím. Ostatní asi taky.
Za to že i v mých 52 letech mě obutí dřeváků vzruší, prostě nemůžu. Mám to tak od mládí a s touto pekelnou úchylkou jsem v životě zažila zřejmě více příjemných chvil, prožitků a orgasmů než ty.
22. Listopad 2020 - 22:47
Laďa (anonym)
Doma taky mám korkáče, nikomu se nechlubím, ale vždycky je rád obouvám. Svým provedením a pohodlností v nich musí chodit každý rád.
Jo, kadeřnice, tam jsou občas k vidění. V naší skupině kluci ze severu Moravy/Slezska dávali nějaké kadeřnictví, kde je měla každá. A při poslední návštěvě své holičky mi málem vypadly oči z důlku, protože je začala nosit. Asi budu častěji zkracovat střih.
Jestli máš prstíky venku a u toho trošku elegantně nadzvedlou nohu opírající předek korkáče, tak to je to nádhera. Miluji ženy v korkáčích a třeba u kadeřnic je to neskutečný rajc, jak chodí v korkáčích okolo křesla. Když v nich jseš v práci, nosíš je i doma?
25. Listopad 2020 - 7:39
Martina (anonym)
Retro korkáče jsou luxus!!! Dnes dorazil balíček od Rapida a já se neskutečně kochám. Náááádhera. A jak příjemné jsou na nohu. Moc díky.
Prsty mám určitě trochu venku u korkáčů je to normální, jinak to ani nejde. Nohu asi nadzvedlou mám sama se nevidím, ale předek mám dost sjetý. Korkáče máme všechny a je pravdou, že se setkáváme s názorem, že je to pěkné a sluší nám. Doma korkáče nosím samozřejmě také, nějak jsem si je už dávno oblíbila a nosím je ráda.
Taky mám několik starých kousků "retro", jedny celkem zánovní a jedny super starý ješte po mamce staré špičaté Protetiky, pásek pravá kůže s neskutečným prolisem, vyboulením stélky. Tlačí na chodidla, až to bolí, občas si je vezmu a užívám si je.......... prostě vzpomínky.
Děkuji. Že Vanimar, to ani moc nepřekvapilo. Zvláštní, kolik nositelů upřednostňuje bílou barvu. Příznivci barevných jsou celkem v menšině. To je, myslím, trochu škoda. Ale samozřejmě respektuji vkus nositelek a nositelů.
Tak pokud je ti dvacet, tak to moc dlouho nenosíš. To je prosím, lichotka. Jinak jsem nadšený dvou preferencí barevných, je nás málo. Jaké barvy máš? Klidně i výrobce a velikost. Děkuji
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář