Reklama

Trvale stažená předkožka

Default User Image
vbočený palec (Ne, 7. 4. 2024 - 00:04)

vbočený palec

Anonym (Pá, 5. 4. 2024 - 06:04)

Nerozumiem, prečo sa muzi tak hanbia, keď im je vidno žaluď, čo je na tom? To akokeby ženy povedali, ze je im nepríjemne, že im je vidno prsia. Podľa mna je oveľa krajšie na mužovi, keď mu aj v pokoji žaluď čo najviac trčí von, ako keď je skrytý! 

Domnívám se, že k tomu zjištění se musí dospět. Jak jsem psal už v minulosti, já měl obnažený žalud v dětství spojený s erekcí a od určitého věku také s masturbací, což byly věci, které podle mě patřily do intimního světa a ne úplně na veřejnost. Takže když jsem ho začal nosit ve dvanácti trvale obnažený, nechtěl jsem to ukazovat hlavně rodičům, abych jim to nemusel vysvětlovat. V době, kdy jsem začal ve vztahu k ostatním vnímat nošení svého trvale obnaženého žaludu jako normální a přirozenou věc, která ke mně prostě za všech okolností patří, jsem si to srovnal i s vědomím, že to případně musím ustát i před rodiči, budou-li se vyptávat. Určitý problém asi může vyplývat z faktu, že z celého penisu je to právě jedině žalud, který na něm zastává jen a pouze sexuální funkci a k ničemu jinému ho tam  příroda vlastně nevytvořila. Že je to část, skrze kterou je možné penis použít i k něčemu jinému, než k čůrání. Což kluci brzy zjistí. A mají-li to poskládané právě takhle a masturbaci a sex spojené s intimitou, může jim obnažený žalud na veřejnosti evokovat  něco nepatřičného, něco, co mají spojené s chvilkami soukromí. Já osobně to teď také samozřejmě spojuji s pohodlím, hygienou, znakem dospělosti a mužnosti (mají to tak i třeba v Japonsku). A to jsem si v průběhu postavil do popředí. Ale stále tam někde je i to erotično. Jo, myslím si, že penis s obnaženým žaludem vypadá mnohem lépe než neobnažený. Nese v sobě už takové znaky “viny” dospělosti a odhaluje světu i dospělejší funkci penisu, než jen že tudy může odcházet moč. Že je žalud přirozenou součástí penisu je jasné. Že se za obnažený na veřejnosti nemusíme stydět záleží dost na odpoutání vědomí jeho výlučně sexuální úlohy spojené s intimitou od anatomického a nesexuálního vnímání obnaženého žaludu jako možnosti bytí. 

Anonym (Po, 8. 4. 2024 - 01:04)

asi tak, je k tomu třeba dospět a pak to brát už jako normální věc. Před spolužáky, kamarády, rodiči i náhodnými lidmi ve sprše - před těmi je to pro začátek asi nejjednoduší se naučit nestydět. Také jsem dlouho vždy přemýšlel jestli se ukázat s odkrytým žaludem nebo ho raději zakrýt. I když jsem si na odkrytý celkem zvykl tak jsem to stále řešil. A stejně tak dilema jestli to mít jen stažené nebo mít obřízku 

Anonym (Po, 8. 4. 2024 - 01:04)

asi tak, je k tomu třeba dospět a pak to brát už jako normální věc. Před spolužáky, kamarády, rodiči i náhodnými lidmi ve sprše - před těmi je to pro začátek asi nejjednoduší se naučit nestydět. Také jsem dlouho vždy přemýšlel jestli se ukázat s odkrytým žaludem nebo ho raději zakrýt. I když jsem si na odkrytý celkem zvykl tak jsem to stále řešil. A stejně tak dilema jestli to mít jen stažené nebo mít obřízku 

Anonym (Ne, 7. 4. 2024 - 01:04)

Ako si napísal, buď je k tomu vedený od mala alebo časom dospeje na tú úroveň, či už vlastným zapríčinením alebo niekoho. Ja som od mala žil len s mamou, vedený k tomu som nebol, mama ako žena sa mi do toho veľa nestarala, no napriek tomu som sa stretával u starých rodičov s bratrancom o 5 rokov staršim a ten ma naučil, že predkozku je nutne si sťahovať a odkrývať žaluď. Nosit predkozku za žaluďom trvale som začal az keď som bol starší a na plavárni som si pri vyzliekani všimol jeho i deda, ako im to strčí a nechávajú to tak!

Anonym (So, 6. 4. 2024 - 06:04)

Jak si ve dvanácti přišel na trvalé stažení? Já v tom věku ani nevěděl, že se to tak dá nosit. A před spolužákama ses nestyděl? Měli to někteří spolužáci taky trvale stažené nebo třeba obřízku?

Anonym (Ne, 7. 4. 2024 - 21:04)

já také dříve nevěděl že se to tak dá normálně nosit. A před spolužáky bych se tehdy asi styděl, nevěděl jsem jestli to tak aspoň někdo vůbec má

Já to tady už mnohokrát popisoval. Inspirací mně byl kamarád z dětství, který měl hypospadii a zřejmě v důsledku toho udělanou obřízku. Já začal nejdřív klasicky s hygienou nuceně rodiči, pak při čůrání, abych ho měl jako kámoš, což se stávalo, když jsme byli venku a potřebovali si odskočit. Ačkoli on čůral tak, že celý penis zvedl nahoru a moč tekla dírkou u kořene penisu na jeho spodní straně. Ale měl ten obnažený žalud, tak já zkoušel taky močit s obnaženým žaludem. A na prahu puberty jsem si se svým penisem začal hrát a měl z toho příjemné pocity a chtěl jsem to mít jako kámoš, protože jsem si myslel, že on je tak má pořád a já to chci taky. Až jsem dospěl k tomu, že jsem nechával předkožku za žaludem i po masturbaci a neměl už nutkání si předrážděný žalud do ní schovávat. Před spolužákama jsem se nestyděl, na základce nebyla moc příležitost, plavání jsme měli ve čtvrté třídě a to bylo ještě před změnou a jinde nedocházelo k situacím, kde by to bylo často vidět, snad jen v sedmičce na lyžáku, ale tam byla sprcha pro jednoho na každém pokoji a víc se nás najednou nesprchovalo. Na střední nebylo třeba se stydět, poněvadž to naopak byl jakýsi znak dospělosti. Na základce tudíž nevím, jestli měl někdo obřízku. Co jsem ale tak bezděky zahlédl, u nikoho jsem to neviděl. Na střední měli staženo nebo obřízku dva kluci. Na vojně jsem taky nebyl sám. Sešlo se nás myslím kolem pěti, co to takhle měli. Ovšem jestli obřízku nebo trvalé stažení, to popravdě nevím, nevyptával jsem se každého. Takže jsem se zkraje “styděl” jen před rodiči a zlomil jsem to v 17 letech, když jsem byl na střední. Protože do té doby jsem si na plavečáku ve sprchách před tátou žalud schovával. Pak už ne. A on na to v podstatě nic neřekl. 

Anonym (So, 6. 4. 2024 - 08:04)

A přemýšlel si někdy, že by ses nechal obřezat?

Ano. Teď ve zralém věku. Ale je to dost velký zásek do napnutého rozpočtu a vždycky se najde něco důležitějšího. Mám spoustu koníčků, dům, rodinu, psy. Když něco vyšetřím, nepřijde mi obřízka tak zásadní, když funguji bez ní. Ale jo. Vysokou a těsnou bych zvolil. Abych měl co největší část vnitřní předkožky, aby mně zůstala uzdička a co nejtěsnější proto, abych měl kůži na penisu pěkně vypnutou a ještě víc to zvýrazňovalo znatelný předěl ve větším průměru žaludu a menším těla penisu. Zatím, když to chci ještě víc zvýraznit, stahuji kůži ke kořeni penisu rukou. Pohyby penisu a obzvlášť žaludu v pochvě jsou pak pro ženu, ale i pro mě takové intenzivnější a mnohem rajcovnější, víc se to celé “tře”. Takže vlastně jen pro to. Což je, dá se říct, vcelku malichernost a jak jsem psal, dokážu toho docílit svépomocí i bez obřízky. Proto ji ještě nemám a nevím, jestli k ní někdy dojde. Jak stárnu, přijde doba, kdy by se mi to už nejspíš nevyplatilo. Ale šanci tomu dávám. Kdybych vyhrál, šel bych na to. Byla by to jedna z pěti věcí, které by přicházely v potaz. 

Anonym (Ne, 7. 4. 2024 - 21:04)

já o tom uvažoval už delší dobu a rozhodl se že si ji nechám udělat, i když to bude něco stát. Teď už jsem obřezaný a tohoto rozhodnutí nelituji

Anonym (Pá, 5. 4. 2024 - 14:04)

Na trvale odkrytý žalud se dá rychle zvyknout a je po studu. Já jsem si vždy myslel, že to tak má být, protože to tak měl i otec a děda. Až později jsem zjistil, ve společných sprchách, že odhalený žalud mají jen někteří.

Anonym (Po, 8. 4. 2024 - 01:04)

u nás to tak nikdo neměl, a ve sprchách to bylo k vidění dost výjimečně. Potají jsem obdivoval ty co se za to nestyděli

Anonym (Pá, 5. 4. 2024 - 12:04)

Někteří z toho mají pocit že je to až přílis intimní  , že je jim vidět něco co by mělo být skryto

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 22:03)

Netuším, jaká odezva na trvale staženou předkožku penisu bude od jiných žen, ale u mne převládá mnohem příjemnější pohled na obnažený žalud penisu. Již při randění se svým mužem mi trvalo, než jsem ho přiměla aby ho nosil se staženou předkožkou, nejlépe trvale již z důvodu o poznání delší výdrže, mimo to že krásně vypadá, ale na pohled a při penetraci mám pocit, že má žalud větší, což je taky o slastnějším prožitku. 

Anonym (Po, 25. 3. 2024 - 19:03)

Chápu, trvale obnažený žalud působí na mnohé atraktivním a čistým dojmem. A jsi spokojená s trvale staženou předkožkou tvého muže, nebo bys byla raději, kdyby měl obřízku?

Anonym (Po, 25. 3. 2024 - 23:03)

Jsem spokojená se staženou kdy vinikne výrazný žalud a penis celkově působí svěže. Dost by mi předkožka chyběla u intimity, tudíž penis s obřízkou ne.

Anonym (Po, 25. 3. 2024 - 01:03)

je to asi tak že tak polovině žen je to spíš jedno. A těch které preferují odkrytý žalud je více než těch kterým se to nelíbí. A z těch které to preferují je i část těch které to po partnerovi přímo vyžadují. A některým nestačí ani to a požadují obřízku.

Default User Image
Ivo (Út, 19. 3. 2024 - 15:03)

Ahoj, když mi začal v pubertě růst penis začal mi vylézat  žalud,tet už nemám skoro žádnou předkožku jenom drobet na konci Žaluda, když se mi postaví úplně se mi stáhne vypadá to jako kdybych měl obřízku 

Reklama

Přidat komentář