Reklama

na holou nebo ne ?

Default User Image
Pepan (So, 27. 4. 2024 - 21:04)

Na holou dneska  dostali u nás naši dva výlupci. Devítiletý Vašík a sedmiletý Péťa. Porvali se na hřišti za barákem. Péťa řekl Vašíkovi něco, co se mi nelíbilo a už byli v sobě. Rvali se tam před lidmi a váleli se po zemi. Zařval jsem na ně z okna nechte toho a mazejte domů! V předsíni jsem počkal, až se zujou a pak začaly na jejich hlavy pršet pohlavky a facky. Kluci křičeli jau, jau a snažili se si rukama zakrývat hlavu, dostali i přes ruce. Pak jsem je odtáhl do pokojíku a hodil je na zem. Vynadal jsem jim a musli se svlíkat. Stáhnout mikiny, tepláky dolů a pak i trenky a ponožky. Trička jsem jim nechal. Oba si pak museli vedle sebe kleknout na jednu postel, opřít se o lokty a kolena a pořádně tak vyšpulit ty jejich holé zadnice. A pak jsem vzal řemen a kluci byli biti jako žito. Za chvíli řvali, naříkali a tekly jim velké slzy. Pak mě prosili, abych je už nebil a slibovali, že už budou hodní. Nebylo jim to nic platné, museli vydržet pětatřicet ran. Ke konci bití už jen sténali a byli celí mokří od potu. Řemen během bití pořádně pleskal o ty jejich holé, vyšpulené zadnice. Ty se postupně pokrývaly červenými pruhy. Po výprasku kluci brečeli vleže na břiše vedle sebe na posteli a drželi si zbité zadky.

Default User Image
Anonym (So, 27. 4. 2024 - 19:04)

Jakoby že já nevěděla že se v dnešní době ještě mlátí děti?!

 

Default User Image
Petr (So, 27. 4. 2024 - 16:04)

Tak dneska byl bit Adam, ten starší, je mu jedenáct. Dostal na holou. Pro výprask si musel přijít vysvlečený jen do tirčka, bosý. Musel se přehnout přes sedačku a pak byl bit řemenem na tu jeho vyšpulenou, bílou, holou zadnici. Řval a brečel. Dostal třicet ran.

Default User Image
Honza (So, 27. 4. 2024 - 15:04)

Já dostávám na holou od táty ještě dneska a to je mi už přes padesát .

Default User Image
Anonym (So, 27. 4. 2024 - 15:04)

Já se teď učím ve škole že by se dítě mlátit nemělo a že na vás může zavolat i policie pokud by jste nevěděli!

 

Default User Image
Anonym (So, 27. 4. 2024 - 15:04)

Já se teď učím ve škole že by se dítě mlátit nemělo a že na vás může zavolat i policie pokud by jste nevěděli!

 

Default User Image
Anonym (So, 27. 4. 2024 - 15:04)

Více že když mlátíte dítě tak t toho může mít pak různé psychické problémy?? A nebo jste úplně blbý 🙄

Default User Image
Anonym (St, 24. 4. 2024 - 20:04)

Teda řemeno

Default User Image
Anonym (St, 24. 4. 2024 - 20:04)

Můžu se zeptat jak vypadá řemeslo?

Anonym (St, 24. 4. 2024 - 12:04)

Manželku jsem v dětství vidal, jak dostavala na holou od rodičů. Hráli jsme si, chodil jsem pro niat jde ven a často přede mnou dostala na holou pro zlobeni. Brečela u toho, vzpinala se, nechtěla se přede mnou vysvlect, ani dostat. Vrhala na mne pohledy plně zloby, v dospělosti mi řekla, že vyprasky by snesla, ale víc ji vadilo, že jsem byl u toho, to měla vztek, proto ty zle pohledy a brečela hanbou a vzteky. Ale teď, když zlobí, nastaví zadnicku sama, jak byla zvyklá. 

Default User Image
Anonym4 (Čt, 25. 4. 2024 - 14:04)

Čím dostávala?

Default User Image
Petr (So, 20. 4. 2024 - 12:04)

U nás dostávají kluci na spoďáry. Je jim teď 10 a 11 let. Ale před bitím se musí svléknout, pro výprask si musí přijít jen v tričku a ve spodárech. Svlečou se v pokojíku a pak si přijdou pro nářez do obýváku. Tam se přehnou přes sedačku nebo přes stůl a dostanou pořádně na ten jejich vyšpulený zadek. Trestáni jsou vařečkou, řemenem, silným prutem a někdy i rákoskou. Dneska bude bit ten maldší, za lhaní a podvádění. Dostane řemenem. Vždy jsou u výprasku oba, kdyý je bit jen jeden, tak se druhý musí dívat. Někdy to vidí i naše návštěva, nebo i jejich kamarádi.

Default User Image
Anonym4 (Ne, 21. 4. 2024 - 08:04)

Dávejte na holou, žádné mazlení. Klucici si zlobeni, lhani a podvádění napříště rozmyslí.

Default User Image
Petr (Ne, 21. 4. 2024 - 21:04)

Jinak Marek byl včera ještě bit na spoďáry, měl jen tričko a byl bos. Musel se přehnout přes židli a pořádně dostal řemenem.

Default User Image
Petr (Ne, 21. 4. 2024 - 21:04)

Řekl jsem klukům, že už budou biti na holu. Takže až zase někdo z nch bude bit, což bude asi brzo, tak si bude muset před bitím sundat i spoďáry a pak nastavit a vyšpulit tu jeho holou.....

Default User Image
Anonym4 (Ne, 21. 4. 2024 - 23:04)

Nejlépe čerstvým proutkem.

Default User Image
Jindřiška (So, 13. 4. 2024 - 17:04)

Náš Filip, je mu deset když provede velkou lumpárnu, tak si musí sundat tričko a dostane nařezáno na holý záda. Stoupne si doprostřed pokoje, musí se sehnout, opřít se rukama o kolena a už dostává vejřez. Vříská a brečí, ale musí to vydržet. Na zádech má pak po bití rudý pruhy.

Default User Image
Jarunka (So, 30. 3. 2024 - 13:03)

Náš Jonáš, jednenáct let, bude dnes bit na tu jeho holou... A to nebude všechno, ještě pro něj vymýšlíme doplňkový trest. Každopádně bude bit na dlaně, protože ukradl peníze. A jen teď řešíme, jestli po výprsaku na tu holou dostane ještě na chodidla, nebo na lýtka.

Default User Image
PipiLove (Po, 25. 3. 2024 - 13:03)

Hledám submisivní ženu a kamarádku s  výhodami    , Střední Čechy, vlastní zázemí.  ( Nejlépe MB a okolí) Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická.

 Hledám dívku/ženu, kterou si přehnu  přes koleno , vysázím jí pětadvacet na holou, promasíruji kundičku i kozy a  která bude mít pochopení pro můj fetish na líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama. Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 55 let. Výměna rolí možná a ideální. Jsem switch. 

Zn: Playgame.

Default User Image
Ondřej (So, 23. 3. 2024 - 12:03)

Náš sedmiletý Martin bude muset za chvíli vystrčit a nastavit tu jeho holou....A pak přes ní pořádně dostane. Dopoledne lítal po pokokíku a po předsíni a strašně dupal. Tak jsem mu vynadal a přišel o bačkory. Jenže on za chvíli lítal bos a dupal a ještě víc, tak mi došla trpělivost. Martinovi jsem sundal i  ponožky,  v pokojíku  si musel kleknout na okraj postele a opřít se o ruce. A já jsem mu nalískal proutkem na ty jeho bosý nohy. Křičel jau, jau a pak mu i vyhrkly slzy. Řekl jsem mu, že dneska už bude za trest bos a po obědě dostane pořádně přes zadek. Za chvíli se to tedy bude konat...

Reklama

Přidat komentář