Reklama

masturbace venku

Anonym (Pá, 5. 1. 2024 - 20:01)

Už jsem někde psal, že mne zblízka při tom zahćhytila fotopast, která měla točit zvěř, ale zachytila každý pohyb i ten můj. Pak mi to hajný s manželkou pustili a náramě se bavili. Asi to pustili i mámě, protože záhy přišla a řekla, že byla u hajných a viděla u nich zajímavý film. Smála se tomu.

Default User Image
Jana (Pá, 5. 1. 2024 - 18:01)

Tak se uvolni a nech se od něho ošukat ne. 

Anonym (Pá, 5. 1. 2024 - 19:01)

No to jsem chtěla ale jemu to nešlo a nakonec nebylo nic..

Default User Image
Kuba (Pá, 5. 1. 2024 - 17:01)

V létě chodím k jezeru je tam krásne místo. 

Pár krát už mě tam nacapali rybáři ale v pohodě.

Kousek od mého místa je nuda pláž, tak se to tam provozují jak muži tak ženy. Párkrát došli holky a prisedli a se zájmem čekali na moji ejakulaci

 

 

Default User Image
A (Čt, 21. 12. 2023 - 08:12)

Vezla jsem maminku do lázní autem. Usadila se na zadním sedadle a hned začala pdřimovat. Asi za hodinu jízdy jsem si potřebovala odskočit, tak jsem zastavila na odpočívadle. Zapálila jsem si cigaretu a vlezla do křoví, čůrám a najednou se proti mně vynoří úplně nahý mládenec a honí si penis dlouhý jako bidlo, až se mu koule třesou. "Zahoď to cigáro a vykuř mě!" Zasípal roztřeseným hlasem. Zahodila jsem cigáro a prchala do auta. Kluk za mnou. Zamkla jsem a chci nastartovat, ale maminka mi zadržela ruku. "Počkej, já to chci taky vidět." Kluk klepe na okénko penisem a dožaduje se kouření. Maminka si sahá do rozkroku a najednou otevírá okénko a bere jeho žaluda do úst. Za chvíli sebou kluk zaškube, zasténá a maminka polyká semeno. Kluk poděkuje a vycouvá. "Můžeš jet, už se těším na ty kluky v lázních." Mamka už je nabitá a nabuzená. Nepodřimuje a hladí si pipinu. Měla silný erotický zážitek. Já taky, ale musím řídit a mám o čem přemýšlet.

Anonym (St, 20. 12. 2023 - 12:12)

Jednou zamlada, se koupu v řece na "adama" a na protější břeh příšly dvě holky. Svlíkly se do plavek a opalovaly se. Když jsem lezl z vody tak na mne volaly abyh se nestyděl a ukázal se jim. Tak jsem se k nim otočil předkem. Smály se, ukazovaly mi kozičky a chtěly abych se honil. Sotva jsem začal, tak se najednou oblíkly a ztichly. V tom jsem dostal ránu do hlavy, až se mi zatmělo, a křik. Ze zadu se nepozorovaně přiblížily tři babky, které se vracely z obracení sena a bušily do mne hráběmi. Vlastně jen dvě. Jedna se mne zastávala, aby mne nechaly být, že zas nic tak špatnýho nedělám. Přestaly, když jedna o mne přerazila hrábě. Pak s nadávkami odcházely. Holky už naproti nebyly, ale zůstala ta hodná babka, že mne musí ošetřit. Měl jsem boule i odřeniny. Vzala mne domů, kde měla lékárničku. Tak mi to dezinfikovala a lepila náplastě a při tom se o mne otírala mohutnými prsy a rozkrokem. Když se dostala k přirození, kde jsem měl taky šrám, tak se neovládla a začala mi ho hladit. Pak jsem se nevládl já a honil se. Řekla, že jí to nevadí, ale že by mi ráda posloužila vlastním tělem. Vykasala si sukni a sedla si na můj penis. Chvíli se vrtěla aby do ní vniknul, protože byla těsná a pak to byla jízda. Když se zmítala ve vrcholné rozkoši, najednou návštěva. Babky co mne mlátily se přišly podívat co je s ní. Ta, co na mě jezdila zaječela, vymrštila se a já tam seděl se vztyčeným kůlem. Čučely na něj a já se neudržel. Několika tahy jsem z něj dostal semeno. Když jsem se vystříkal, byly jako přikované a hrábě už neměly. Tak jsem se oblík, slušně poděkoval, pozdravil a vypadl.

Anonym (St, 20. 12. 2023 - 10:12)

Na světě je 7 miliard lidí určitě najdeš někoho kdo se rád podívá.

Anonym (St, 20. 12. 2023 - 11:12)

Někdy sou to mladý holky, stará babka, která to dlouho neviděla, nebo teplouš.

Default User Image
Honza (St, 20. 12. 2023 - 10:12)

Vzrušuje mě honit si pinďoura před lidma. Ale je to trochu problém.

Default User Image
. (St, 20. 12. 2023 - 09:12)

.

Default User Image
Honza (Čt, 26. 10. 2023 - 10:10)

Rád se dívám a ukazuji v reálu. [email protected]

Default User Image
Tom (So, 21. 10. 2023 - 09:10)

Bývám pořád dost nadržený a stále musím myslet na vnadné ženy takže když to na mě přijde tak i venku třeba s péčkem na mobilu. Ale samozřejmě tak aby mě u toho nikdo neviděl nebo načapal.

Default User Image
Honza (St, 18. 10. 2023 - 04:10)

Má chuť si někdo pohonit ? Táborsko a Benešovsko.

Default User Image
Honza (Pá, 13. 10. 2023 - 15:10)

Rád masturbuju venku i vevnitř. Dá mi někdo prosím tip kde si ho mám vyhonit. Udělám to. Budu to brát jako rozkaz.

Anonym (Pá, 13. 10. 2023 - 15:10)

Co třeba si sednout nahou prdelí do mraveniště a sedět dokud se neuděláš !

Anonym (Čt, 12. 10. 2023 - 08:10)

Když masturbujete venku, tak riskujete, že jste pozorováni, aniž o tom víte, protože při onanii jsou vaše smysly hodně oslabeny vlastními pocity slasti. A tak se stane, že sedíte v restauraci a od vedlejšího stolu slyšíte, jak se o vás ženy baví: "Hele to je ten, co sem ho viděla v parku jak si mastí lofasa. Má ho tákhle velkýho....." a pak pokračují v zábavě o jejím zážitku. Nebo přijdete domů a máma:"Říkala mi paní X, že tě viděla jak se honíš. Děláš nám ostudu. Kolikrát jsem ti to zakázal. Dělej si to doma. Tady tě nikdo pomlouvat nebude"

Default User Image
Exhibicionistka (St, 11. 10. 2023 - 14:10)

Když chlapi tak rádi vytahují na veřejnosti ( v přírodě atd) péro, jak byste reagovali na ženu, co si dělá dobře s kozama venku někde na lavičce? 

Default User Image
Honza (St, 11. 10. 2023 - 21:10)

Já bych teda čučel s hubou votevřenou, ženu exibionistku jsem ještě nikdy neviděl

Default User Image
Petr (So, 21. 10. 2023 - 12:10)

Já jsem viděl, na nádraží v Karlštejně. Teda ne že by si kačenu honila, ale ukazovala ji. Na lavičce na nástupišti seděl a podřimoval kluk, tak 20 let. Na protější nástupiště si na lavičku přímo naproti němu sedla ženská kolem 40 ve volnějších minišatech. Chvíli seděla a pak zdvihla jednu nohu, opřela si ji ploskou o lavičku a čistila ji. Říkal jsem si, že to není zrovna na ženu moc slušná pozice. Pak tu nohu roztáhla a zůstala tak sedět. Koukám a vidím vyvalený pysky. Kluk se mezitím probral a ona mu je normálně ukazovala. Klukovi to ale bylo nepříjemný, tak si dal hlavu do dlaní a do příjezdu vlaku koukal do země.

Default User Image
Darek (St, 11. 10. 2023 - 21:10)

Noo já bych pozoroval a nejspíše by mně to vzrušilo tak bych vytáhl pero a přidal bych se

Reklama

Přidat komentář