Nosíte rádi korkové dřeváky?

Takové nic moc téma, zda-li nosíte rádi korkáče. Chystal jsem se napsat své zkušenosti, a dobré, s nošením této obuvi. Avšak, číst předešlé příspěvky musí každého normálního člověka nadobro odradit zapojit se do takovéto diskuse.

Kdyz jsi buzna v korkacich pis si nekam do buznachatu jak si doma vonanis curaka v korkacich.

Každý normální člověk se dokáže normálně bavit o korkáčích. Nenormální člověk se snaží narušovat diskuze svou toxicitou, nenávistí a trollováním a má radost, že odradil normální lidi svou skázonosností.
BOTY s ocelovou podrážkou a s ocelovou špičkou sou lepší, já v tom chodím normálně. Jde to trochu ztuha, ale je to pohodlné.

Jemi to jedno
Ano korkáče nosím. Mám dva roky Vanimary. Nesmírně pohodlné a jejich klapání taky moc super.
Klasické starè dobré korkáče nosím doposud, stejně tak můj manžel, skoro 30 let. Nic na tom není divného

Tvuj manzel v korkacich nekomu nekde cuca curaka a ty vis hovno.
To jsi ty,Lojzíku ?
A ?
Možná podivná, ale strašně pohodlná.
Socka obuv za 1 300,- Kč a víc. No dobrý.
Ale jdi ty drndo,Protetiky seženeš za polovinu.Tak tu nerozhazuj jak kníže Rohan.
Jenže Drndo, Protetiky nejsou kvalitní a dobré korkáče. Do pohodlí musíš taky trošku investovat.
Ale jdi ty drndo.Se mi líbí jak ty vše tak samovolně a samolibě taxuješ.Nejsi ty Pitomio Okamura?
Já si také myslím, že tento druh podivné socka obuvi nosí jen homoklády.
Jde o to, že korkáče jsou zaprvé zdravotní a za druhé neskutečně pohodlné.
Jste divná rodina, zřejmě incestní...apropo,každý ortoped ti řekne, že korkáčky jsou nejhorší obutí ze zdravotního hlediska...
Ano někteří ten názor mají, że nejsou vhodné obutí. Já tomu nevěřím, mám je skoro celý život a żádný problém, stejně jako u ostatních
zejtra delam v byte vymenu baterie u jedny stary doktorky v duchodu jsem zvedavej co bude mit ta stara kurva na hnatach.
- Odpovědět
Pošli odkaz