Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Docházejí ti slušné argumenty? Spíš z tebe tady mají srandu, ty blázne. V hlavě máš místo mozku z piva kostku a zdola ti na tu kostku tlačí sperma. Běž si vyhonit ať snížíš tlak a už nechlastej.
Fašista, co prosazuje holé, to je přesné. Ten debil by nejraději přikázal všechny k...y oholit a srovnat do latě. K ženám nemá žádný respekt. Ještě by chybělo aby přikázal všechny chlapy ostříhat na blbečka nechat je heilovat.
Fašista, co prosazuje holé, to je přesné. Ten debil by nejraději přikázal všechny k...y oholit a srovnat do latě. K ženám nemá žádný respekt. Ještě by chybělo aby přikázal všechny chlapy ostříhat na blbečka nechat je heilovat.
Ty si myslíš, že tobě tu bude někdo psát slušné argumenty, ty nácku??? To je jako házet perly sviním. Sám žádné argumenty nemáš, jenom tu pořád meleš ty svoje nesmysly typu opice, hygiena, dekadence. Nic z toho není nijak podložené, je to všechno jen v tvé choré mysli holofašistického blba.
Proč musíš všem dávat najevo svoji omezenost? Myslíš si, že když použiješ slovo nacismus, že jsi za hrdinu? Ty nemáš ani ponětí co to byl nacismus. Nechtěl bych žít s tím co máš v hlavě a Tvůj život.
Tak znova: Proč musíš všem dávat najevo svoji omezenost? Myslíš si, že když použiješ slovo nacismus, že jsi za hrdinu? Ty nemáš ani ponětí co to byl nacismus. Nechtěl bych žít s tím co máš v hlavě a Tvůj život.
Proč musíš všem dávat najevo svoji omezenost? Jasně že se špína drží v chlupech, to ví i dítě.
21. Březen 2023 - 15:58
Jana (anonym)
Všichni kolem toho naděláte, já si oholila jen jednou někdy kolem 18 roku a od té doby jsem si ji neholila, protože to mažel nechce, že se mu to líbí zarostlé.
Dnes je mi 32 a vůbec mi to nevadí. Když jsme v bazénu, tak některé mladší holky po mě koukají.
Jedna z funkcí pubického ochlupení totiž je zadržování nečistot, třeba i odumírající pokožky, tak aby bylo pohlaví chráněno. Další je tepelná ochrana, která brání třeba zánětu močového měchýře z nachlazení. Jinak při správné, pravidelné hygieně je ochlupení bez nečistot.
Zadržování nečistot v ochlupení? To potom jo, proto ty nečistoty a humus v nich. A ano, hygiena je nutnost a proto u vyholené se nemá kde zadržovat ten humus. Však to stále píšu.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář