Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
5448 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Robin (anonym)
Odpověď na Děkuji za názor, souhlasím s
Zaujala mě tvoje zmínka,že nosíš doma šaty. Já občas také,koupil jsem si sukni na způsob skotského pánského kiltu a chození v něm je docela příjemné. Vloni v létě jsem v něm vyrazil s kolegou z práce na dovolené na menší procházku s pejsky. On měl oblečenou na sobě džínovou sukni ,nohy měl holé bez punčoch (bylo teplé letní počasí) , já zmíněný kilt a nohy v tenkých černých podvazkových punčochách. Byli jsme oba zvědaví,jaké budou na takové oblečení reakce kolemjdoucích. A víš,že jsme se s žádnou negativní reakcí nesetkali? Naopak, doteď si pamatuji,jak jsem nakupoval takto oblečen v nějakém vesnickém obchůdku s potravinami,dovnitř vešla starší žena, s úsměvem si mě prohlížela a neverbální komunikací mi dávala najevo,že se jí v tom líbím. Takže není pravda o tom,že muži mají panděra a křivé chlupaté nohy jak se mě snažila přesvědčit jedna zuřivá feministka, to je stejné jako kdybych tvrdil,že každá žena má macaté rosolovité pozadí narvané do legín. A mimochodem i muži si umí své nohy depilovat, já používám přístroj,který při pravidelné aplikaci růst chloupků potlačuje.
18. Březen 2023 - 10:25
Jirka (anonym)
Odpověď na Zaujala mě tvoje zmínka,že
Ahoj já mám teď na střecove dziny a tanga
18. Březen 2023 - 18:16
Pavla (anonym)
Odpověď na ake nosite topanky ?
Tenisky nebo černé cvičky
18. Březen 2023 - 19:07
Jirka (anonym)
Odpověď na Tenisky nebo černé cvičky
Já mám lodičky doma a dobre se nosí
18. Březen 2023 - 19:11
Tomáš (anonym)
Odpověď na Zaujala mě tvoje zmínka,že
Tak to je velmi zajímavé. A hlavně je dobře že jste se nesetkali s žádnými negativními reakcemi. A kde jste na té dovolené byli? Jinak, co se týče depilace, tak tu jsem nedělal. A ani nechci. Nevím, co by na to řekli doma. Proto šaty a šortky nosím jen doma. Ven ne. Ale kdybych měl nohy bez chlupů, tak klidně vyrazím se svými šortkami ven. Myslím, že nohy mám pěkné.
18. Březen 2023 - 19:29
Jirka (anonym)
Odpověď na Tak to je velmi zajímavé. A
Já mám teď na sobě legíny kožené a lodičky je to super
19. Březen 2023 - 7:43
Jirka (anonym)
Já mám teď na sobě legíny kožené a lodičky je to super
19. Březen 2023 - 7:43
Roman (anonym)
já tady těd chodím po doma v delší sukni. ted v ní musím ven nanosit dřevo ke krbu. je to pohodlné a super se v ní cítím.
19. Březen 2023 - 8:08
Jirka (anonym)
Odpověď na já tady těd chodím po doma v
Já mám i dlouhé šaty je to super oblečení mít na sobě a dělá mi to dobře
19. Březen 2023 - 8:14
Jirka (anonym)
Jirka (anonym)
Jirka (anonym)
Jirka (anonym)
Jirka (anonym)
Jirka (anonym)
Robin (anonym)
Na dovolené jsem byl na chatě na Berounce,je tam moc krásná příroda. Pokud se týká té depilace nohou,už to zmínila Vlasta, chlupy na nohou jsou viditelné pod punčochami či punčocháči o síle vlákna pod 40 DEN, závisí to také na barvě chlupů,pokud nejsou tmavé,tak nejsou na první pohled skoro vidět. Já nosím v létě punčochy či punčocháče pod šortky ven běžně,ale v tělových barvách abych moc neprovokoval,zatím jsem se nesetkal s žádnou negativní reakcí, nohy mám pěkné ( i dle hodnocení mé manželky), úzká "ženská" chodidla. Depilaci provádím proto,že rád nosím tenké punčochy,běžně 15 a 20 DEN, ale i nižší čísla a tam už je každý tmavý chlup na nohou docela vidět.
19. Březen 2023 - 9:55
Robin (anonym)
Na dovolené jsem byl na chatě na Berounce,je tam moc krásná příroda. Pokud se týká té depilace nohou,už to zmínila Vlasta, chlupy na nohou jsou viditelné pod punčochami či punčocháči o síle vlákna pod 40 DEN, závisí to také na barvě chlupů,pokud nejsou tmavé,tak nejsou na první pohled skoro vidět. Já nosím v létě punčochy či punčocháče pod šortky ven běžně,ale v tělových barvách abych moc neprovokoval,zatím jsem se nesetkal s žádnou negativní reakcí, nohy mám pěkné ( i dle hodnocení mé manželky), úzká "ženská" chodidla. Depilaci provádím proto,že rád nosím tenké punčochy,běžně 15 a 20 DEN, ale i nižší čísla a tam už je každý tmavý chlup na nohou docela vidět.
19. Březen 2023 - 9:55
peta (anonym)
jihlava okoli najdu muze
19. Březen 2023 - 13:52
Pavel (anonym)
Odpověď na Tak sis výlet užila. Aspoň
Ahoj já nosím dámské oblečení kalhoty a kalhotky s puncohama a tričko podpatky moje tel:722174653 tak mi napiš budu se těšit pavel
19. Březen 2023 - 16:19
Tomáš (anonym)
Odpověď na Na dovolené jsem byl na chatě
Aha. Já jednou silonky měl, ani nevím, kolik DEN. Ale byly celkem průsvitné. Takže asi těch 15, protože mám chlupy na nohou tmavé a bylo to vidět. Ale zase pěkně chladily. Takže asi zvážím ty 40 DEN, samozřejmě tělové a snad to bude vypadat přirozeně jako holá hladká noha.
19. Březen 2023 - 21:09
Pavla tv (anonym)
Odpověď na Ahoj já nosím dámské oblečení
Ahoj Pavle však si můžeme psát tady. Jsem ráda že nosíš taky dámské oblečení. Pro mě je to vždy krásný pocit být ženou
20. Březen 2023 - 17:28
Robin (anonym)
Odpověď na Aha.
Otázkou ovšem je,jak se budeš v silnějších silonkách cítit, 40 a více DEN jsou určeny spíše do chladnějšího počasí pro ženy v sukni (podzim,zima). Ale to si musí každý individuálně odzkoušet. Já nosím v zimě tenké punčochy či punčocháče kolem 20 DEN pod kalhoty či legíny a úplně mi to stačí, zimy už,co se týká teplot, nejsou co bývaly. A v teplejším počasí (jaro,léto) pak k šortkám. A k té depilaci nohou. Opět je to individuální záležitost, já jsem jí dlouho nepoužíval a nijak to nevadilo. Ona je depilace spíše módní ženská záležitost, ženy s ní začaly,když chtěly nosit úzké kalhotky typu tanga, dnes je to lékaři ze zdravotního hlediska spíše nedoporučováno. Takže je to spíše o sebevědomí, mně osobně je docela šuma fuk,co si kdo myslí o viditelných chlupech pod punčochama, zase tak "hustý" porost na nohou nemám.
21. Březen 2023 - 18:48
Jirka (anonym)
Odpověď na Otázkou ovšem je,jak se budeš
Já mám teď na sobě legíny kožené a dělám se do nich
25. Březen 2023 - 0:30
Jirka (anonym)
Já se cítím jak žena v těch džínách strecovych je to super nosit
25. Březen 2023 - 6:24
Papo (anonym)
Já zatím občas beru ženě kalhotky výhradně teda ty krajkové ale nenosím je nijak přes den výhradně na dobu sebeuspokojení... Má jak běžné tak řekněme ty co si bere jen do postele tak jak je moc často nenosí tak jí je občas čubnu, uspokojím se a vrátím má tam asi troje co už nějakej rok nenosí :D takže když mě nechytí nepozná to... ale protože je drobná oproti mě je to docela těsný a raději v tom ani nedýchám :D ale na netu sem našel jen pár kusů/typů vyloženě pánských který sou jak klasický trenky akorát sou krajakovaný a o to mi snad i jde ale obávám se jak to žena příjme... v práci se převlíkám takže nosit to přes týden nepřipadá v úvahu. Měl bych to buď na mas******* nebo výhradně o víkendu. Jednou sem to kdysi našel a ukázal to ženě nějak zvláštně to okomentovala a pak jakoby od pasu vystřelila tak si vem jedny moje ale od té doby už sme se o tom nebavili sou to už leta ale nepříjde mi to přece tak hrozné ne když sou to vyloženě pánské boxerky akorát maj krajky řekněte co si myslíte obzvláště ženy když už sou to pánský trenýrky vadili by vám ty krajky?
25. Březen 2023 - 15:59
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Já zatím občas beru ženě
Jestli tě má ráda tak tě bude mít i v kraječkach rada. Já jsem ji to řekl že bych chtěl si koupit normální pánská tanga počase jsem si koupil pánská tanga v krajce a různé druhy kalhotek v panském provedení. Potom i dámské kalhotky krajkové tanga ne ty mám je pánské Teď už si před ní oblíkám i dámské krajkové body. A příjemné je když jsme spolu v obchodě a kupuje si prádlo, tak do košíku dám kalhotky s tím že jsem si je vybral pro sebe. Mám štěstí na tolerantní ženu.
26. Březen 2023 - 6:28
pepeff (anonym)
JSEM V RUŽOVÉM KRAKOVÉM BÍLE NE ČERNÉ ŠEDÉ TEL728 285 330 SMS WASAP MESEGER I KALHOTKY A PODPRSENKU SI VICPU SPODNIČKAMA JO NENI NIC SUPER
26. Březen 2023 - 10:08
pták Loskuták (anonym)
Odpověď na Já zatím občas beru ženě
Trošku se podivuji proč si na vlastní masturbaci bereš kalhotky partnerky,ženy nemají příliš rády,když zjistí,že mají kalhotky pokecané od "něčeho" co není viditelně jejich produktem. Dnes není žádný problém si na mnoha e-shopech koupit takové spodní prádlo podle vlastního výběru a velikosti ve kterém se můžeš bez problému "udělat", já například za tím účelem rád používám dámské punčocháče s bavlněným klínkem ve tvaru dámského přirození,které umocňuje moje fantasijní erotické představy. A jinak masturbace je dnes zcela běžným fenomenem eliminující sexuální touhy, doporučují jí i lékaři a provádí jí obě pohlaví. Akorát ženy používající k tomu erotické pomůcky s vlastními partnery o tom příliš nemluví,raději se svěří své kamarádce než svému muži. Mají přitom často utkvělou představu,že ,ať ona či on, provádí něco nepatřičného a že nejsou schopny partnera či sebe při sexuálním styku dostatečně uspokojit. Přitom najít soulad v sexuálním apetitu dvou odlišných lidí není často vůbec jednoduché.
26. Březen 2023 - 11:25
Pavla tv (anonym)
Kdybych měla přítele tak by mě tyto krajkový trenky nevadily
26. Březen 2023 - 14:09
Pavla tv (anonym)
Však je to po oblečením a doma je doma tam si můžem chodit v čem chcem
26. Březen 2023 - 14:11

Stránky

Přidat komentář