díky za ochotné odpovědi a budeš-li chtít tak se zas někdy pochlub nějakým svým dalším úspěchem
20. Září 2022 - 20:08
Pavkol (anonym)
holky která z vás se pochlubí jakou měla ranní potřebu? Tu proudící i tu pevnou
21. Září 2022 - 6:30
Opravdový Pavkol (anonym)
Holky neberte mého trolla vážně od doby kdy jsem si na dané téma pokecal hezky s malou Jarkou 90 mi stačí když si o tom budu povídat s ní a eventuelně s ivou jestli se na to druhé vlákno na které to patří někdy vrátí. Ode všech nebo od ostatních to narozdíl od toho kdo si to o mě myslí nepotřebuju
jsi fajn že ti nevadí že jsem lačný po tom když o tom bezostyšně píšeš když jsem ještě před 20 lety jezdil na tábory tak tam jedna holka říkala furt jdu čůrat jdu kakat tak jsem si od té doby myslel že na tom že si to holka s klukem resp kamarádka s kamarádem sdělujou není nic špatného a nenormálního. Proto jsem od té doby takový a i když se snažím nechovat se tak pořád tak mě to ještě úplně nepustilo. Jsem rád že aspoň u toho čůrání to chápeš. Díky Naomi tobě i všem ostatním co mi o tom sem tenhle týden napsaly
21. Září 2022 - 7:37
Pavkol (anonym)
víc to tu nemusím rozvádět jen jsem tobě Naomi a Malé Jarce chtěl vysvětlit proč jsem vlastně takový
21. Září 2022 - 7:46
Naomi (anonym)
Pavkole, kakat!
21. Září 2022 - 7:52
Návštěvník (anonym)
Ach!
21. Září 2022 - 7:53
Pavkol (anonym)
tak ať to pořádně žbluňká a nejlépe ať si taky před tím prdneš jeden prd je lepší než 10 doktorů
21. Září 2022 - 7:54
Návštěvník (anonym)
Hnus
21. Září 2022 - 23:14
Naomi (anonym)
Pavkole musím čůrat, jsi tady? Jestli ne,tak budu muset za chvíli sama, protože se mi chce strašně hodně a nevydržím čekat
22. Září 2022 - 5:41
Pavkol (anonym)
tak doufám že si se vyčůrala sama v tu dobu kdy se ti chtělo totiž ještě obvykle spím
neříkej že by ses klidně zachovala jako má bývalá kamarádka Katka ta se klidně šla vyčůrat i v době kdy jsme si spolu telefonovali mobilem takže jsem to i slyšel. Jemže tu jsem znal, po cizích které znám jen virtuálně by mě takovou věc ani nenapadlo vyžadovat.
máš pravdu když je to o čůrání měl bych se držel jen toho čůrání mě jen zajímalo když MalaJarka90 napsala na jakém neobvyklém místě čůrala tak jsem se jí zeptal jestli někdy na neobvyklém místě dělala i to druhé naštěstí mě pochopila a ochotně odpověděla
Byla tam i dnes! Na téměř shodném místě a čůrala dost hodně hned jak si stáhla kalhoty a dost větším proudem než včera! Bylo vidět už když tam šla, že se ji moc chce, protože šla rychleji a než si stáhla kalhoty a kalhotky tak hodně rychle přešlapovala a kroutila se.
22. Září 2022 - 21:23
Návštěvník (anonym)
tak to si měl štěstí mě se něco podobného povedlo poprvé naposledy v roce 2009
Jak to jde v háku Pavkole?Pořád vočumuješ vrátnou když jde na hajzl ?
23. Září 2022 - 7:37
Pavkol (anonym)
Cizí jsem neočumoval nikdy kromě jedné vozíčkářky které jsem pomáhal v kavárně to byli vždycky holky s kterýma jsem chodil nebo kamarádil cizí nikdy ne. jedinou cizí jsem sledoval zdravotní sestru ve sprše a viděl prdýlku a záda
tu otázku kdy jsi naposledy kakala jsem psal já ale jestli chceš budu se teda s tebou bavit jen o tom čůrání abych si tě nezprotivil když mě zatím chápeš
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář