458 komentářů / 0 nových
Poslední
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)

50% lekaru bude NEZAMESTNANYCH

10. Září 2018 - 0:04

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
milos (anonym)
a bez prace! A Ty budes v pohode. Nechce to NIC jineho , jak po dlouha desetileti zmenit to, cemu nekteri rikaji "vyslapnute koleje." Do svych petapadesati jsem mel urcite /ale mensi zdravotni problemy/ ktere me NIKDO z lekaru nepomohl odstranit. DNES vim, ze ten "zakopany pes" je v necem jinem a to --> ve STRAVE! _____________________________________ NENI, ani tak dulezite denne lezet na podlaze a provadet pravidelna cviceni,[mnozi maji dostatek cviku z prace] kdyz nase telo postrada HODNOTY, ktere muzeme ziskat pouze prijimanou stravou. HODNE zalezi na jednoduchosti stravy. Oc byli nasi predkove zdravejsi! A prave brambory s mlekem nemusi byt to "prave orechove" co prave Tobe prospiva. *************************************Osobne se uz asi rok stravuji na zpusob MAKROBIOTIKY. Tohle ale kombinuji s prihlednutim na moji krevni skupinu /.dadamo.com/ Asi peti "neduhum" jsem se zbavil vcetne nadvahy a krevniho tlaku. Pokus se o zmenu ve svem ZIVOTE a uvidis tu jedinecnost. NIC TO NESTOJI :))) jen trochu odrikani si.... zejo? ;) A o.n.o to OPRAVDU funguje..... I zdravotnictvi je nekdy jen "spinavy business". milos^
11. Červenec 2004 - 20:51
Obrázek uživatele Návštěvník
Jitka (anonym)
Miloši, nestravuji se sice makrobioticky, ale ÚPLNĚ s Tebou souhlasím. Změnila jsem stravu a dělám dlouhodobé půsty (podle knihy MUDr Vilmy Partykové Hladovění pro zdraví).Tělo se vyčistilo, omládla jsem o 10 let. Vyléčila jsem si spoustu věcí - těch o kterých lékaři tvrdili, že jsou nevyléčitelné a na všechno bych bývala měla jíst prášky jeden přes druhý. Byla by ze mě troska ještě větší a odepsaná. Ale když mluvím s lidmi nebo čtu tady různé příspěvky o jiné stravě než je ta "normální" většinou odsuzují zdravou stravu i půsty, vegetariánství i makrobiotiku. Chtějí všechno dosáhnout jednoduše bez úsilí a snahy a umí to pádně odůvodnit. (Samozřejmě ne všichni, aby mě náhodou někdo nechytal za slovo). Napsal jsi to všechno moc hezky a jsem ráda, že jsem narazila na někoho, kdo má podobnou zkušenost jako já.'
11. Červenec 2004 - 22:07
Obrázek uživatele Návštěvník
Monika (anonym)
No dobrý, ale jak je možný, že vlastně zakladatel makrobiotiky Mishio Kushi (asi jsem to nenapsala úplně správně) se dožil pouhých 70 let?'
11. Červenec 2004 - 22:10
Obrázek uživatele Návštěvník
mik (anonym)
jen si chlapče dej.čím víc makrobiotiky, tím líp. taky jsem poslouchal 4 roky dokola žvásty od manželčiny sestry o tom, jak je to naprostá bomba a super.zbavila se všech neduhů atd. no a dneska je na tom hodně blbě jednak zdravotně...neustále unavená, často nemocná atd. ale navíc i zralá min. na konzultaci u psychiatra.k makrobiotice přihodila homeopatika, prý ji pomohou. zlatý oči. jako by jí z té stravy díky některým chybějícím prvkům a živinám se podělalo něco v těle.taky nepatřím k těm, co jedí bůčky, tlačenky, salámy, tuny mléčné čokolády, tavené sýry atd. ale o makrobiotice, vegetariánství apod. si myslím své.'
11. Červenec 2004 - 22:26
Obrázek uživatele Návštěvník
milos (anonym)
M. Kushi zije v USA a je mu 77 let. To mas ale popletene. Asi mas na mysli "pionyra" a dnes uz ne ucitele M.K. George Ohsawa-u zejo? ;)
11. Červenec 2004 - 22:27
Obrázek uživatele Návštěvník
milos (anonym)
Diky Jitko,na strave opravdu HODNE zalezi. Jednoduche je vzit si tzv. MULTIVITAMIN a myslet si, ze "to" [rozumej zdravi] prijde samo. ANO je to daleko pohodlnejsi, nez koupit si cerstve ovoce-zeleninu, ocistit to, umyt a poradne rozkousat.... Sto prasku je na nekolik tydnu a nemusi se tak casto do obchodu :))) DNES veda prisla na to, /zprava z minuleho tydne/ze 60% deti, co matky jim davaly v detstvi MULTIVITAMINY jsou alergicke na mnoho druhu potravin a neni to pouze na mleko, ktere ani v kombinaci jogurt & ovoce neprinasi nam "nic" hodnotneho. NAM to chutna - priznavam, ale pro nase telo je to VELMI NEVHODNA kombinace. ________________________________________________________________ Ale mlecny prumysl vydelava a o tom to je... o))) Mam pokracovat?
12. Červenec 2004 - 2:54
Obrázek uživatele Návštěvník
Jitka (anonym)
Ano, zase souhlasím, multivitamíny a jiné doplňky jsou vlastně také "zaobalená" chemie na které se dobře vydělává. Jen se divím, že jsi měl chuť sem napsat svůj názor, já už se poučila, že je nejlepší si tu pouze číst a nic víc. Jsem zvědavá kolik negativních přesvědčujících odpovědí dostaneš. Je totiž zbytečné lidi přesvědčovat o něčem, protože oni nechtějí měnit své vyjeté koleje. A když náhodou se pokusí, tak zázrak čekají asi tak do týdne, i když léta svůj organismus zanášeli.'
12. Červenec 2004 - 9:06
Obrázek uživatele Návštěvník
mik (anonym)
když jsem četl od paní Průchové knížku xy a v ní stálo rajče je kulaté, červené .... což znamená rozklad,rozpad,smrt tak jsem tu knížku začal číst znovu a začal se v duchu ptát "proč". jenže v textu zdůvodnění naprosto chybějí, případně jsou tam zdůvodnění taková, že se nedají prokázat a tudíž se jen suše konstatuje, že to tak prostě vypozorováno lety jest. ono zdraví souvisí 1. s psychikou a pak teprve hraje roli strava, optimální sportovní(dneska jak známo spíše mírná ale dlouhodobější) zátěž atd. tudíž myslet si, že stačí vypláznout celou výplatu v obchodě se zdravou výživou typu Bazalka apod. a bránit se rozmanitosti a pestrosti života je dost divné.i průměrně inteligentní člověk musí multivitamíny a pod. sračky považovat za obyčejný finanční byznys obdobný akcím typu teleshoping.a z vyprávění znám pana Kushiho, ale především jeho syna jdoucího v otcových šlépějích, který si pozve domů do USA ...NY..ženskou a ve chvíli kdy se vrátí manželka, s níž se údajně rozvádí, zapomíná nejen na makrobiotiku ale i dobré mravy :-)takže je to stejný byznys jako multivitamíny, šampóny 3v jendnom, zázračné posilovací stroje apod.zajedťe si na jeden makrobiotický kongres, případně i dva a více.zkoušejte, pokuste se chápat a pak se tvařte, že jste objevili Ameriku. faktem dnešní doby je, že ideální strava zkrátka neexistuje. je pouze možno ji pružně přizpůsobovat svému vlastnímu tělu na podkladě jeho vlastního poznání a chápání jak funguje v různých fázích života a zatížení. tudíž co vyhovuje mně už nevyhovuje někomu jinému.holt někdo má pořád pocit, že musí jiným radit co a jak dělat. to není o zdraví....to je o nátuře a mentalitě člověka. čím víc vím, tím víc vím, že nevím a tápu. s pozdravem a všem všeználkům hezký den.'
12. Červenec 2004 - 15:15
Obrázek uživatele Návštěvník
Mravni hliadka (anonym)
Bla, bla,bla..."Mlhoš" či Miloš a spol: ty vaše kecy okolo makrobiotiky - - to je jako bych slyšel sametové šveholení obskurních dealerů čehokoliv: makrobiotika + kupte si k tomu naši příručku o makrobiotice jen za 499,- kč + naše makro potravní doplňky BUSSINES MUST GO!No,ale hlupáci,co vám na to naletí - ať platí :-))'
12. Červenec 2004 - 15:45
Obrázek uživatele Návštěvník
Rob (anonym)
Pro MIK: víceméně souhlas, k tomu uvedenému přidej ještě genetiku, která je podle některých lékařů úplně na prvním místě. Můj názor je, že je to spíš o střídmosti a to úplně ve všem.'
12. Červenec 2004 - 20:00
Obrázek uživatele Návštěvník
Šárí (anonym)
Miku, když mluvíš o tom rajčeti, já mám od p. Průchové zase knihu s výrokem "rajče raději vůbec ne, natožpak 2x ročně". Sice jsem z té knihy pochopila, proč si to p. Průchová myslí -rajče svou jinovou uvolňující energií roztahuje a prý poškozuje buňky- ale rozhodně mně nepřesvědčila, že mi dvakrát za rok snězené rajče poškodí zdraví... Přesvědčila mně jedině o tom, i na základě tónu celé knihy, že jí samé by trocha uvolňujícího "jinu" občas nezaškodila. Nedostatek uvolňujících podnětů totiž podle mně nejen stahuje tělo i duši, ale zužuje i obzory a omezuje člověku pohled kolem, takže není schopen vidět okolní svět v plné šíři. Takový člověk pak nevidí hodnoty ostatních a má sklony přísně je odsuzovat, což např. p. Průchová dodnes činí třeba na stránkách časopisu Meduňka či Regenerace.'
13. Červenec 2004 - 6:55
Obrázek uživatele Návštěvník
Michal (anonym)
Nedokážu mlčet k tak zajímavému tématu. Jsem totiž lékař. Hesla typu "Tvoje strava budiž Tvým lékem" jsou historickým vyjádřením neschopnosti léčit. Vlivů na zdraví je velké množství,nelze stanovit jejich pořadí,navíc se názory vyvíjejí.Člověk je od přírody všežravec a tomu by měla odpovídat i jeho potrava.Multivitamíny jsou patrě pouze vyhozené peníze,čerstvé ovoce a zelenina je lepší.K chemii snad jen to,že i přírodní látky lze vyjádřit chemickým vzorcem.Myslím,že málokdo z Vás by si nechal opravit televizi od souseda překladatele, ale jeho doporučení stran léčby bere většina vážně. A to je televize přeci jen jednodušší než lidský organismus.M.'
13. Červenec 2004 - 8:29
Obrázek uživatele Návštěvník
mik (anonym)
já zmíněné časopisy, v nichž paní Průchová dává průchod svým (ale spíše převzatým) myšlenkám, neznám a obecně podobné ani nečtu. jen chci říci, že ač inteligentní a vzdělaný člověk jsem prostě její myšlenky v knize o makrobiotice moc nedokázal chápat. zkrátka to téměř neustálé konstatování typu ...zkrátka to tak je, neb to bylo vypozorováno u kohosi... na mě působí dost divně. jakoby mě, ačkoli mě a mé pocity vůbec nezná, chtěl někdo když to připustím vést od a po z. a já mám být ohromen. obdobně jako když vidíme v reklamě ty úžasné zázraky po vypití zmiňovaných šumivých multivitamínů.každý by měl co se týče zdraví,kondice,nálady apod.tak nějak podvědomě automaticky vnímat "chod" svého těla a tomu se svým konáním přizpůsobovat. a protože jsme každý trošku jiný, tudíž dle mě něco striktně daného platící současně pro všechny není možné. ale nepopírám, že si má člověk i z cizí myšlenky (zdá-li se mu dobrá) vybrat pro sebe "to vhodné".'
13. Červenec 2004 - 16:31
Obrázek uživatele Návštěvník
mik (anonym)
no a zapomněl jsem dodat, že třeba p. Průchovou apod. beru jen jako dámu, která hledá své ovečky jenž jsou ve finále zdrojem jejich příjmů. že tak činí ve spojení se způsobem svého stravování je fakt. asi jako když někoho živí jeho koníček. a nejlepší argument je vždycky ten nedokázatelný. jinými slovy když nejste schopni dokázat že se mýlím, mám a nebo mohu mít vy hlupáčci pravdu. a na tom ona staví. jen to tak trošku "ukradla" Kushimu.'
13. Červenec 2004 - 16:40
Obrázek uživatele Návštěvník
coroner (anonym)
Z převážné většiny příspěvků, které zde zatím byly uveřejněny, rozhodně nevyplývá, že by 50% lékařů přišlo v nejbližší době o chleba.Ba právě naopak. Pokud si budeme i z docela spolehlivě fungujícího systému celkové životosprávy, jakým makrobiotika bezesporu je, vytvářet vlastní dietologické hybridy, budou mít práce stále více.Cílem teoretické části výuky makrobiotiky je, abychom pochopili její principy a zákonitosti.V praktické části se s nimi musíme naučit pracovat.Pak nám také může být úplně jedno, jestli se pod nějakou knížku podepíše Kushi, Průchová, Strnadelová se Zerzánem, Chourová, Strejčková, Jonáš atd..Stačí se do takové knihy začíst, abychom po pár odstavcích zjistili, jestli autor skutečně ví, o čem píše, v čem se případně mýlí, co lze z jeho práce ještě použít, co už použít nelze.Podobně můžeme prohlédnout základní neznalosti makrobiotických oponentů.Doporučuji se podívat třeba na stránky:www.intimnosti.cz/index.php?clanek=63'
13. Červenec 2004 - 17:08
Obrázek uživatele Návštěvník
mik (anonym)
dotaz na coronera:už jsem se ptal v sekci makrobiotika, zůstalo to nezodpovězeno....tedy ač nekulturista se ptám, zda z pohledu makrobiotiky a jejich propagátorů jsou kulturisté nemocní lidé? co se v jejich těle vlastně odehrává? na jaká systémová onemocnění mají takříkajíc zaděláno(kardiovaskulární,hematologická, gastrointestinální,renální, pulmonická, endokrinní, neurologická apod.)? a jaké symtomy se u nich dají v prvopočátcích vypozorovat? vynechme algické myogenní, artrogenní apod. potíže dané často přílišným přetížením. za druhé: vztah makrobiotika versus placebo efekt?'
13. Červenec 2004 - 18:36
Obrázek uživatele Návštěvník
coroner (anonym)
KULTURISTIKA (ta dřívější)Na tvoji první otázku by spíše odpověděl nějaký sportovní lékař, který se může opřít o určitý statistický průzkum, jež určitě v tomto sportovním odvětví existuje.V podstatě není důvod, aby byl kulturista náchylnější více k nějakému specifickému onemocnění, pokud se nedá na nějaké ty bobule, které jej časem rozhodí.Oproti ostatní populaci má kulturista spíše tu výhodu, že případné energetické přebytky ze stravy, které stojí v pozadí řady nemocí, intenzivním cvičením pravidelně spaluje.Z makrobiotického hlediska každé posilovací cvičení způsobuje extrémní dodávku stahující (kontraktivní) energie, která se označuje jako JANG. Dochází tedy ke značné '
14. Červenec 2004 - 17:54
Obrázek uživatele Návštěvník
milos (anonym)
ZADAM zdvorile redakci doktorka.cz aby poopravila PREDMET k "pridani odpovedi"Podle mne je velky rozdil jestli nekdo napise 50 lekaru, nebo %%%%%50%%%%%%% :D Dekuji za pochopeni -Milos-
15. Červenec 2004 - 7:39
Obrázek uživatele Návštěvník
coroner (anonym)
V téma je správně uvedeno - 50%. Já už jsem to také jednou opravil: Předmět: 50% lekaru bude NEZAMESTNANYCH Autor: coroner Datum: 13.7. 2004 17:08:06, tak bude asi stačit, když odpovídáme na něčí příspěvek, abychom zkontrolovali ta procenta.Posledně jsem na to také zapomněl.Pokud nějaký vtipálek tady bude poukazovat na jen "padesát" lékařů, tak s tím asi nikdo nic nenadělá.Snad ještě informace, proč se tady zastávám makrobiotiky.Měl jsem vážné zdravotní potíže asi 6 let, kdy si mě doktoři přehazovali v nemocnicích jako horký brambor.V tomto státě je tradicí, že když si s vámi nevědí rady, začnou vás pomalu směřovat na psychiatrii.To už jsem se zdravě naprdnul, s medicínou jsem přerušil kontakty a začal se zajímat o alternativní směry.K makrobiotice jsem se dostal náhodou až po dvou letech zkoušení všeho možného i nemožného.A za rok bylo po problémech...'
15. Červenec 2004 - 8:10
Obrázek uživatele Návštěvník
milos (anonym)
Diky vsem za prispevky a pak hlavne autoru pod zn: -CORONER-MAKROBIOTIKAma svoji vlastni stranku a me trochu prekvapuje, ze NIKDO z tech, co prispeli me v celku NEPOCHOPIL.Ja jsem jasne napsal, ze ME zkusenosti jsou
15. Červenec 2004 - 9:00
Obrázek uživatele Návštěvník
Petra (anonym)
Dobře, tak vlastní zkušenosti: S makrobiotikou jsem se setkala - jak jinak - při svých zdravotních problémech. Nebyly nijak výrazné, podotýkám, ale začala jsem se zajímat o různé alternativní životní styly a způsoby léčení. Načetla jsem toho spoustu, praxe už byla (a je) o dost náročnější :-))) Asi půl roku jsem prošla tím "zarytým" obdobím, ale myslím, že jsem to tehdy s tím svatým nadšením přehnala - výsledkem byl samozřejmě opačný (rozuměj dost hajdalácký) přístup ke stravě následného půl roku. V současnosti jsem ve stadiu, kdy hledám MB poradce, protože začínám chápat, že si z celého systému nestačí vybrat jen něco. A že hlavně zpočátku člověk nemá dost zkušeností a náhledu na vlastní konstituci, kondici a chyby. Z mého prvního období mi určitě zůstal dost rezervovaný přístup k pojídání různých pilulek a potravních doplňků, také jsem vysadila hormonální antikoncepci, a u tohoto postoje nejspíš už zůstanu. A po tom, co za kvanta jsem načetla, mám pocit, že nejen mezi lékaři, ale i mezi různými alternativci, je mnoho a mnoho balastu. Ať už je to neznalost či komerce. Zkrátka - ten krok za vlastním zdravím v podobě celkové životosprávy a přístupu k životu za vás neudělá nikdo a nic.Na závěr dotaz na coronera: Vím, že MB vitamínové a minerální doplňky neuznává a jako zdroj těchto látek doporučuje mořské řasy a případné divoké zeleniny (Průchová - Rizika léčivých bylin). Jak si v tomto ohledu vede sladkovodní řasa Chlorella? Ano či ne a proč? (Pozn.: V době, kdy jsem ji užívala - v mírném množství - jsem měla pocit, že mi prospívá: doplnění minerálů, střeva se jemně čistila...)Děkuji za odpověď, Pat.'
15. Červenec 2004 - 9:58
Obrázek uživatele Návštěvník
Michal (anonym)
Pokusím se odpovědět. Strava dle krevních skupin vychází z názorů z doby před 100 lety. Krevní skupiny, a je jich několik set, jsou dány imunologickým stavem, nikoliv enzymaticky. Navíc dělení podle ABO systému není dostačující ani pro nekomplikovanou transfusi. Je to jako kdybychom auta dělili podle např. výrobce, bez ohledu na typ a jeho variantu. Pro zajímavost, tzv. dělená strava se vyučuje v kursech přežití např. USAF s tím, že o něco menší energetická náročnost tvorby omezené skupiny enzymů zvýší využití stravy o 2-3%, což znamená přežití o další 2 až 3 dny. Tedy nikoliv redukce váhy, ale opačně. Dokonce ani dlouhodobě připravené a bohatě dotované výzkumy často nepřinesou nic, nebo zmatek, neboť vstupní informace je nedostačující. Makrobiotika je považována za jednu z příčin zvýšeného výskytu rakoviny tlustého střeva např. v Severní Americe, stejně jako příliš dráždivá strava. Platí heslo, že všichni si myjeme obličej, ale málokdo smirkovým papírem. Michal'
15. Červenec 2004 - 12:43
Obrázek uživatele Návštěvník
Irena (anonym)
Michale, to by mě opravdu zajímalo, KÝM je v USA považována Makrobiotika za příčinu zvýšeného výskytu rakoviny tlustého střeva. To snad nemůžeš myslet vážně.'
15. Červenec 2004 - 13:35
Obrázek uživatele Návštěvník
Šárí (anonym)
Michale, s tou dělenou stravou je to asi tak, že pokud se při jejím dodržování zvýší využitelnost jejích složek, více se toho stráví a méně se z toho přemění na zásobní tuk a škodliviny, přičemž tělo získá víc okamžité energie. Takže to zkrátka funguje. A rakovina střev z makrobiotické stravy? Ač nejsem zrovna zastáncem makrobiotiky, to je naprostý nesmysl. Nepopírám ale, že fanatická psychika některých makrobiotiků je může dovést k nemoci bez ohledu na to, jak "korektně" se stravují. To platí myslím pro každý fanatismus.Coronere, já znám námitky manželů Volmových z intimností. A připadají mi naprosto logické a rozumné, narozdíl od energetických tabulek pana Kushiho, na kterých mi odjakživa něco logicky nesedělo.'
15. Červenec 2004 - 14:19
Obrázek uživatele Návštěvník
coroner (anonym)
Abych řekl pravdu, tak já začínal s klasickými druhy řas, které byly v té době k sehnání, a u nich jsem už zůstal.Mám dojem, že po "revoluci" kromě kombu, wakame, arame, hijiky, nori a agaru nic jiného v prodejnách zdravé výživy ani nebylo.Respektive bylo, ale s blíže nespecifikovaným použitím. Jednalo se tehdy také o novinku a modní záležitost, proto malý pytlíček něčeho, co vypadalo a chutnalo v jídle spíše jako šupiny z kapra, stál dost korun. Když jsem srovnal množství, kvalitu a ceny, tak nebylo co řešit.Jednalo se o řasy firmy Mitoku, která se zabývá distribucí potravin v mb kvalitě.Později jsem částečně přešel na naše "divoké" zeleniny - viz. knížka Rizika léčivých bylin, kterou uvádíš.Baštím tedy sedmikrásky, jetel, pampelišky atd.. Ale jen jako doplněk normálních zelenin.S chlorellou žádné zkušenosti nemám.Snad by šlo odvodit, že bude méně energeticky vyrovnaná (posun do JIN ?), což při určitém způsobu použití nemusí vadit. Čistící účinky by tomu mohly nasvědčovat.U mořských řas je zajímavá právě ta kombinace rostlina a mořská sůl.Na Zelených potravinách se o této řase všichni vyjaďřují pochvalně. Jedna Jana tam ale upozornila na nelogičnost reklamy.Mně osobně se třeba nelíbí, co se s tou řasou děje při zpracování.Také ta forma konečného produktu nějak s přírodou neladí.'
15. Červenec 2004 - 14:32
Obrázek uživatele Návštěvník
katae (anonym)
Sháním knížku Hladovění pro zdraví od MUDr.Vilmy Partykové. Může mi někdo poradit?'
15. Červenec 2004 - 15:21
Obrázek uživatele Návštěvník
Petra (anonym)
Děkuji za odpověď.Pokud jde o formu zpracování a výsledný produkt - jelikož brigádničím v továrně (potravinářské), umím si představit, jak se v tom hluku mezi stroji ty potraviny asi "cítí" :-)). Minimálně my brigádníci toho máme po osmičce dost. A to se jedná o špičkovou firmu, hygiena, předpisy, jednání se zaměstnanci perfekt...Na druhé straně mi to přijde mezi potravními doplňky to nejpřijatelnější, je to prostě jen řasa slisovaná do tabletek, bez žádných přidaných látek. Potřebuji doplnit vitamíny a minerály a ty umělé do sebe opravdu cpát nechci. Takže taky baštím sedmikrásky atd., teď v létě střídmě i klíčky, a proto se taky ptám na Chlorellu, jestli je k tomuto účelu vhodná.A nakonec, pokud jde o cenu podobných produktů, mám pocit, že to nejcennější je za tak směšně malý peníz či zadarmo, až to budí u lidí nedůvěru. Ono narvat sedmikrásky někde v (relativně) čistém protředí holt stojí jen tu námahu. Lidé na jedné straně sice nadávají na ceny, ale na druhé nevěří výrobkům normálních cen. Takže ona jistá předraženost má nejsíš již zmiňovaný placebo efekt :-))Dobrou noc všem.'
15. Červenec 2004 - 23:34
Obrázek uživatele Návštěvník
Petra (anonym)
Ještě poznámku: nelíbí se mi ten posun do jinu, o kterém píšeš. Proto jsem se taky prvně ptala, jelikož jsem předpokládala tuto odpověď. Já mám jinu příliš, z toho také pramení některé problémy. Takže bych se Chloreře měla raději vyhnout, co?'
15. Červenec 2004 - 23:36
Obrázek uživatele Návštěvník
Petra (anonym)
Ještě poznámku: nelíbí se mi ten posun do jinu, o kterém píšeš. Proto jsem se taky prvně ptala, jelikož jsem předpokládala tuto odpověď. Já mám jinu příliš, z toho také pramení některé problémy. Takže bych se Chloreře měla raději vyhnout, co?'
15. Červenec 2004 - 23:37
Obrázek uživatele Návštěvník
coroner (anonym)
Na jinový posun bych uvažoval s ohledem na prvky, které jsou u Chlorelly zastoupeny ve větším množství - v mg ve 100g produktu.Hodnoty v přehledu jsou převzaty z tabulky na stránkách GW.U prvku je navíc vždy uveden jeho energetický charakter, který vyplývá z logaritmické spirály prvků, což je energetická obdoba Mendělejevovy tabulky.Vitamíny a minerály Železo 225 mg/100 g - jin Vápník 718 mg/100 g - jinHořčík 386 mg/100 g - jangDraslík 992 mg/100 g - jinZ makrobiotického hlediska se hodnotí vždy komplexní energetické působení, které je u průmyslově zpracovaného přírodního produktu problematické, ale ty hodnoty mohou už něco naznačovat. Aspoň se domnívám...'
16. Červenec 2004 - 17:24

Stránky

Přidat komentář

Reklama

Reklama