Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
5966 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
A. (anonym)
Odpověď na Já sice vím o synovi všechno,
Já taky dělala všechno aby měl soukromí, ale když to přehnal, tak jsem reagovat musela, aby věděl, že i intimita má své hranice. Dnes už je dospělý, tak o tom mluvíme otevřeně. Není totiž co skrývat. Mám taky potřeby a on mne taky přistihl v choulostivých situacích, tak si nemáme co vyčítat. Patří to k životu, tak co si zastírat.
18. Březen 2023 - 16:05
JakoubekH (anonym)
Odpověď na Nedávno jsem zrovna vcházela
Asi jsem ovlivněn tím, že jsme naturalistická rodina, kde se nahota bere jako normální. Odpadá tím problém studu, kdy já před mamkou nebo ona přede mnou jsme nazí bez problémů. Vy, Aleno, máte zábrany vidět svého syna nahého s erekcí. Asi to dřív nebyl problém, když byl malý kluk. Nechápu, proč v tom normálním důvěrném prostředí nejde pokračovat, i když syn vlítl do puberty. Proč vy se najednou bráníte dál pokračovat v tom normálním důvěrném vztahu máma - syn? Není to škoda, že najednou jsou situace, kdy se syn skrývá se svýma normálníma potřebama? Postupně toho před Váma bude tajit víc a víc, odstaví Vás od svých snů a potřeb. Vám pak zbyde ho živit a šatit, dokud se neosamostatní a vypadne z domu. Není to škoda??
18. Březen 2023 - 22:58
JakoubekH (anonym)
Odpověď na Já taky dělala všechno aby
Od kdy a co bylo impulsem, že jsi začala se synem o tom všem mluvit? Pokud on svolil, že ho budeš vídat nahého nebo i při masturbaci, co jsi mu na revanš dopřála? S tím, že je hloupé to v domácím soukromí skrývat, na 100% souhlasím.
18. Březen 2023 - 23:03
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Došlo to tak daleko, že když
Se z tebe poseru smíchy! :-)))))))
18. Březen 2023 - 23:26
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Došlo to tak daleko, že když
Musel jsem si to přečíst ještě jednou. To je nejlepší příspěvek ever! :-)))))
18. Březen 2023 - 23:32
Doris (anonym)
Odpověď na Někdy kolem toho 15 roku věku
Synovi bylo právě 14 a už se takto vzrušuje. Prostě protahuje to dráždění taky třeba na hodinu. U nás se taky nic neutají a tak vím, že si ho dráždí různými způsoby, přestává, pohrává si a pleská po zadečku, a zase přejde k honění. Dokáže se tak dráždit i přes hodinu až do ejakulace. Ale samozřejmě ráno, ve všední dny je hotov hned. Až mě to udivilo, v tom věku a už si se sebou tak dokáže pohrát.
19. Březen 2023 - 6:11
Dana P (anonym)
Muj syn si ho ráno honí i 3x po sobě. Nevím kde se to sperma v něm bere. Můj manžel po prvním vyhonění má semena dost , ale po druhé skoro nic. Synovi jsem dala plenku na semeno, aby nedělal nepořádek a ja nemusela pořád prát. Někdy mu s honěním pomůžu a jsem prekvapena s toho množství sperma. Sice už má 17 let ale je to borec. Mě samotnou to vzrušuje.
19. Březen 2023 - 7:09
Návštěvnice (anonym)
Odpověď na Muj syn si ho ráno honí i 3x
Kluci dnes vyspívají daleko dřív než v minulosti. Vem si, že většinou v deseti mají poluce a krátce na to si to už dělají. Takže ve třinácti mají za sebou stovky a stovky orgasmů. Kluk bude mít 15 a co ten se naonanuje, to je neskutečný. Ano, ráno si to syn dělá taky běžně dvakrát. A semene pořád stejně, to poznám podle dávek jež vypustí do prádla. Máš pravdu, je to vzrušující.
19. Březen 2023 - 7:17
Dana P (anonym)
Odpověď na Kluci dnes vyspívají daleko
Také tě to vyprovokuje a musíš se jit udělat? Můj syn chodí také ráno jem delším tričku a vidim že mu ještě stojí. Když jsem v županu a pod tim nic tak vidím jak mě sleduje jestli něco vykoukne. U nás synové chodí často nazí. Je to fajné.
19. Březen 2023 - 7:27
Gábina (anonym)
Je to pár měsíců, jela jsem ve vlaku a naproti na čtyřce seděli kluci, trochu hlučnější, 12 jim ještě asi nebylo. Jeden z nich, takové neviňátko, blonďáček, držel v rukou malou plastovou láhev s pitím a rytmicky s ní ve svém rozkroku pohyboval nahoru a dolů. Ještě trochu roztáhl nohy aby zabíral nejcitlivější místo. Dělal to naprosto nenápadně, jen tak lehce tou lahví pohyboval, takže nikdo s jeho kamarádů si ničeho nevšiml. Jen já jsem seděla přímo proti němu přes uličku. Po čtvrť hodině kluci vystoupili. Pomyslela jsem, že tento chlapec už v těch svých jedenácti pravidelně onanuje.
19. Březen 2023 - 7:43
Tábor (anonym)
Ještě v době, kdy jsem byl žákem základní školy, se mi najednou zničehonic dost silně postavil během vyučovací hodiny. Jenom jsem trnul, abych nebyl vyvolaný a nemusel s tím viditelně stojícím kopím k tabuli. Vyvolaný jsem naštěstí nebyl. Od té chvíle jsem začal onanovat doma, a to hlavně proto, aby se mi to nestalo ve škole.
19. Březen 2023 - 7:51
Návštěvnice (anonym)
Odpověď na Také tě to vyprovokuje a
Také mě tady toto bere, to jeho honění a tolik jeho semene, že pokaždé, až jsem sama, tak se v klidu věnuji sobě. Syn je dosti stydlivý, takže ho nevídám polonahého, stydí se přede mnou ukázat i ve spodním prádle, ale to mě nevadí. Uspokojím se i tak. Je to fajné, to slýchávám na Ostravsku, když tam přijedu za příbuznými.
19. Březen 2023 - 7:56
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Asi jsem ovlivněn tím, že
On je rozdíl mezi naturistickou nevzrušivou přirozenou nahotou a nahotou eroticky skrývanou a příležitostně odhalovanou, pro potěšení své a druhých spojenou s pohlavním vzrušením, ne li přímo masturbací. Taky je rozdíl mezi pohlavními orgány. Nahý kluk bez erekce nevzruší tolik jako jako řádně ztopořená kláda. Totéž u ženy mezi uzavřenou a otevřenou mokrou vagínou.
19. Březen 2023 - 8:06
Dana P (anonym)
Odpověď na Také mě tady toto bere, to
Nejsem z ostravy ele tento vyraz se mi líbí. Nahota v rodině si myslím je celkem normální. Mě je 38 a věřím že mám hezkou postavu. Mladší syni chodí také polonazí a u nich tak velké vzrušení nevidím. Přesto vím že také si ho honí. Nejstarší syn ho má pěkného asi 18 cm vélkého. Mladší syni ještě zaostávají.
19. Březen 2023 - 8:15
Dana P (anonym)
Ještě dodám zda i u vás dojde ke vzrušení z nahých synů a jestliže je to normální když se musim jit v zápětí vyprstit. Jsem normální? Je možné že mám málo sexu.???
19. Březen 2023 - 8:28
Dana P (anonym)
Ještě dodám zda i u vás dojde ke vzrušení z nahých synů a jestliže je to normální když se musim jit v zápětí vyprstit. Jsem normální? Je možné že mám málo sexu.???
19. Březen 2023 - 8:28
návštěva (anonym)
Odpověď na Synovi bylo právě 14 a už se
Jestli se smím zeptat, kdy s tím sebeuspokojováním váš synátor začal? A teď v jeho 14 letech, má už chloupky?
19. Březen 2023 - 8:43
Aleš16 (anonym)
Normální to určitě není. Ale když vidím svoji 36 letou mamču polonahou nebo ve spod. prádle, apod. nebo nějak hezky a vyzývavě oblečenou tak si ho musím vyhonit a mám u toho hodně zvrácené sexuální představy které mě po ukojení mého chtíče zase na nějakou chvilku přejdou. Myslím že ona to o mě už nějaký čas tuší ale zatím je to v poho.
19. Březen 2023 - 8:55
Dana P (anonym)
Odpověď na Jestli se smím zeptat, kdy s
Syn už má 17 roků a začal s honěním už kolem 11 let. A zarostený je už pořádně.
19. Březen 2023 - 8:58
A. (anonym)
Odpověď na Musel jsem si to přečíst
On se do ní dokonce zamiloval tak, že se rozešel s holkou. Tvrdil, že si nikdy v životě tak nezašuká jako s ní. To ona popřela jako výmysl jeho erotické fantazie. No, nevím. Po těch návštěvách nějak omládla a začala o sebe dbát. Nakonec ulovila muže, který se k ní věkově hodí a žije s ní. Syn to dál zkouší na holkách a zdá se že úspěšně, protože když se vrací z rande, cítím vůně jejich vagín.
19. Březen 2023 - 9:11
JakoubekH (anonym)
Odpověď na On je rozdíl mezi
Pro kluka v pubertě je i ta naturistická nahota dost často vzrušivá. Takže mne mamka vídala často nahatého s plnou erekcí. Asi se dívala ráda, párkrát řekla, že jí těší, jak jsem se jí povedl. Častěji mne ale poslala do koupelny, že mám vypustit semínko.
19. Březen 2023 - 9:18
Dana P (anonym)
Syn už má 17 roků a začal s honěním už kolem 11 let. A zarostený je už pořádně.
19. Březen 2023 - 9:18
Doris (anonym)
Tady už někdo odpověděl místo mě, ač otázka byla na mou osobu. Ale nevadí. Syn začal se sebeuspokojováním v necelých jedenácti. Teď už chloupky má, ale nijak moc, jen na tom vršku ocasu.
19. Březen 2023 - 10:47
A. (anonym)
Odpověď na Od kdy a co bylo impulsem, že
Není to pro mne snadné, ani lichotivé. Když sexuji tak se moc neovládám a bývám dost mimo. Je to slyšet a nevnímám okolí. Syn přilákán sténáním už jako malý byl svědkem souloží a masturbací. Když to na mne přišlo, nedávala jsem pozor. Nechtěla jsem to, ale stávalo se. Měl otázky a já se styděla odpovídat. Ptal se i mé matky. Ta mu něco řekla, ale přehrála to na mne. Když s tím začal on, tak jsme si sedli a všechno si vysvětlili. Výsledkem byla důvěra a ochota o tom otevřeně mluvit. Dnes vím o všech jeho erotických zážitcích a sexu se ženami. Radí se, chlubí se a vypráví mi vše do nejmenších detailů. Že mne to taky nenechá chladnou a stále si ráda dělám potěšení o kterém ví i on, snad není zas takový hřích. Spolu nic nemáme. To je taky normální. Vídáme se při svých nahotách a intimitách, ale nevyhledáváme to, ani se tomu nevyhýbáme. Když se to stane, považujeme to za normální bez soudů.
19. Březen 2023 - 11:09
Školnice (anonym)
Odpověď na Je to pár měsíců, jela jsem
V jedenácti už není kluka, který by nevěděl na co ho ještě má. Vidím to na základce, na chodbách, dole v suterénu v šatnách, v jídelně, před tělocvičnou. Kluci páťáci mají hlavní téma sex. Jenom honění, šu...í, lí...í, prostě jen tady tyto věci. Takže i chlapec kterému se tady toto doposud vyhlo, tak doma, v posteli se tím svým šulinkem bude zabývat. Protože to, co slyšel od kamarádů, musí vyzkoušet.
19. Březen 2023 - 12:16
Návštěvník (anonym)
Pamatuji si, jak ve čtvrté nebo páté třídě před odpolední hodinou tělocviku jeden spolužák ukazoval v šatně ztopořené pérko.
19. Březen 2023 - 16:25
Clara (anonym)
Když bylo mým synům 6 a 9 let, byli jsme nuceni přestěhovat se ke tchýni. A právě ona je začala vést k nahotě. Prý to prospívá jejich zdraví, kluci stejně poničí veškeré oblečení, a prostě její dům, její pravidla, a tak dále ... Manžel byl zticha, protože se neodvážil mamince protiřečit, a synům se to líbilo, tak jsem to vzdala ať je po jí, nicméně jsem si myslela, že kluci se za pár let začnou stydět a bude všechno jako dřív. Nyní je mladšímu 12 a staršímu 15 let, a oba synové to nadále berou jako zcela běžnou věc, že se svléknou donaha jakmile přijdou domů. Zůstávají tak celé dny, bez ohledu na to, co právě dělají. Tchyně si jejich společnost užívá a já z toho postupně šílím. Nevím, co s tím dělat, už nehodlám čekat, kdy se to samé vyřeší.
20. Březen 2023 - 22:19
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Když bylo mým synům 6 a 9 let
No moja, neviem, či s tým niečo spravíš, keď ich v tom babička podporuje. Ja som tiež doma nemohol byť nahý, a práve preto som každú možnú chvíľu chodil k babke, lebo ona mi to dovolila. Ale to bolo trochu iné, lebo ma pred rodičmi nikdy neprezradila. Ešte aj v maturitnom ročníku som si cez prázdniny užíval nahotu u babky, potom žiaľ zomrela a toto tajomstvo si vzala do hrobu. Ale čudujem sa keď to tak dlho trvá ako píšeš, že za tie roky si si na to ešte nezvykla a stále ti to vadí, nebolo by lepšie sa s tým zmieriť? Však sú to tvoje deti...
20. Březen 2023 - 22:34
JakoubekH (anonym)
Odpověď na Když bylo mým synům 6 a 9 let
Neměla bys do toho nijak zasahovat, zákazy po třech letech, kdy si kluci užívají doma nahoty, nic nevyřeší. Jen si je postavíš proti sobě a tchýni taky. Manžel nejspíš taky bude na straně svý mámy. Přemýšlej spíš o tom, že by ses ty i manžel taky přidali a v létě třeba zašli s klukama na nějakou nudi pláž. Nebo ještě lépe, strávit dovču v nějakém nudistickém kempu nebo resortu. Nebo doma jít do/z koupelny do/z ložnice nebo obýváku nahatá. Moje máma má teorii, že když syn vídá svou mámu nahatou běžně, nikdy ho nenapadne ji šmírovat. Za sebe to můžu potvrdit.
20. Březen 2023 - 23:37
Clara (anonym)
Odpověď na No moja, neviem, či s tým
Nehodlám se s tím smířit a opravdu mi to vadí. Kluci se chovali slušně dokud je nezačala tchýně nabádat aby se doma svlékali. Přece už jsou v pubertálním věku a nepřijde mi normálně aby si sedali k televizi nebo k obědu s holým penisem a holým zadkem, teď už i řádně ochlupeným. Jednou jsem musela nechat kolegyni stát před dveřmi, když přišla pro razítko, protože jsem nevěděla, jestli se některý ze synů zrovna neobjeví. Pouze senilní opožděné sousedě, kterou zná tchyně z kostela, se to zdá normální, ještě mě kvůli tomu zesměšnila před tchyní, prý nevím jak je třeba pečovat o kluky. Po nedělní mši, když kluci obvykle snídají, ji tchyně pokaždé pozve na kafé, sednou si k nim a povídají si. Kdybychom měli kam jít, v okamžiku odtud odcházím a naučím syny slušného chování.
20. Březen 2023 - 23:37

Stránky

Přidat komentář