No tak pár pravdoláskařských blbů se najde jistě i na venkově. Ale je jich neporovnatelně méně, než v Praze a dalších velkých městech. A také to asi budou mladí. Ti mají vymyté mozky ze všech možných pseudoškol do kterých kdy chodili
Upřímně - vás to ještě dnes zajímá? Lidé tímto dávají jasně najevo, že tzv. komunistická minulost je už dávno v prachu - v propadlišti dějin a zajímají je spíše kvality onoho kandidáta a co od něho mohou čekat.
pokud někdo chce volit Babiše i po té co připustil že by Polsku NEPOMOHL tak má tento volič stejně jako Babiš máslo na hlavě
26. Leden 2023 - 11:21
Město (anonym)
nevím kde jsem psal že souhlasím s venkovem ale po tom nedělním blábolu o nepomoci Polskou v případě napadení moje přesvědčení že je z nich dvou Pavel lepší a menší zlo stále trvá proto ho budu volit
Ještě jsem si vzpomněl, že existuje Vysoká škola kreativní komunikace. To bude taky kvalita.
26. Leden 2023 - 11:35
Pravda (anonym)
Hodiny Posledního soudu se posunuly 24.1.2023 o 10 sekund. Tudíž, máme 90 sekund do půlnoci! Situace ve světě je napjatá ve všech státech! Vidím to na odstoupení obou prezidentských kandidátů! Nejideálnější kandidát zůstává pan Jaroslav Bašta za SPD, signatář Charty 77 a bývylý politický vězeń. Naše Česwká republika si, bohužel, takového kandidáta nezaslouží!
A nebo se, Božím dopuštěním, stane prezidentem generál Pavel. A naše generace teúrve něco zažije! A parlamentnní volby v roce 2025? Tak ty jsou ,,ve hvězdách"! Nikdo neví, co bude. Možná bude už konec!
Já vzděláním nepohrdám. Když bude někdo jaderný fyzik nebo inženýr statik, budu si ho nesmírně vážit. Já pohrdám různými švindlkursy a turbostudenty. Co jsi dělal ve středu? Studoval jsem práva v Plzni. Problém je, že dnes i hajzlbába aby pomalu měla vysokou školu. Proto vznikají tyhle podvodné školy. Stačí se podívat do sněmovny, kolik jejich absolventů tam sedí.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář