16 komentářů / 0 nových
Poslední
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)

Fritéza

10. Září 2018 - 0:12

Komentáře

Obrázek uživatele Návštěvník
Helga (anonym)
Ahoj,viděla jsem reklamu na fritézu (Datart, Tefal FZ700038 ActiFry), stojí přes 5000 Kč a dá se v ní připravit 1 kg hranolek s 1 lžící tuku. Máte s tím někdo zkušenost?'
16. Srpen 2008 - 10:34
Obrázek uživatele Návštěvník
Granvin (anonym)
Jj, je to novinka, kterou nám tefal předvedl už před půl rokem. Je to zajímavý nápad, ale pokud by v tom chtěl člověk fritovat třeba řízky, tak musí jen malinké.Nepamatuješ si, zakolik přesně jí datart nabízí?'
18. Srpen 2008 - 14:08
Obrázek uživatele Návštěvník
Helga (anonym)
www.datart.cz tam to je. Z hlavy to nevím.'
18. Srpen 2008 - 18:42
Obrázek uživatele Návštěvník
Helga (anonym)
Stojí 5499 Kč.'
18. Srpen 2008 - 19:09
Obrázek uživatele Návštěvník
Granvin (anonym)
Jejich cena na netu se pokud vím většinou liší od ceny na prodejně. Ale docela mě překvapuje, že šli pod doporučenku:('
18. Srpen 2008 - 19:41
Obrázek uživatele Návštěvník
Helga (anonym)
Našla jsem ještě leták, tam je cena 5990, našla mi to dcera, ani jsem nepřemýšlela o tom dělat v tom řízky. Pokud dělám hranolky tak kupované v troubě na plechu, takto by se daly dělat vlastní jen se lžící oleje, zajímalo by mě jak chutnají. Jinak klasický friťák nemám, ani ho nechci ale tohle mě zaujalo.'
18. Srpen 2008 - 22:19
Obrázek uživatele Návštěvník
Stejsi (anonym)
Tak v Makru ho mají těsně pod 5000 (cca 4900 nebo 4999 nevím přesně) to by už stálo za to. Nevíte někdo zda jsou z toho ty hranolky křupavé jako "normálně"?'
24. Srpen 2008 - 9:26
Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Já se na něj taky chystám a taky by mě zajímalo,jestli ho někdo už vyzkoušel.'
24. Srpen 2008 - 12:46
Obrázek uživatele Návštěvník
Granvin (anonym)
zítra se zeptám kolegině - byla na školení, tak by měla vědět. Večer to sem hodím. Pokud is vzpomenu.'
28. Srpen 2008 - 23:28
Obrázek uživatele Návštěvník
Granvin (anonym)
tak informace od kolegině ze školení je taková, že hranolky jsou stejně křupavé jako klasicky připravené.'
31. Srpen 2008 - 0:25
Obrázek uživatele Návštěvník
Helga (anonym)
Díky za info, teď jenom jestli by nestálo za to chvíli počkat, třeba cena půjde dolů...'
31. Srpen 2008 - 8:28
Obrázek uživatele Návštěvník
Granvin (anonym)
Cena půjde dolů naprosto jistě, ale třeba u dolce gusto to trvalo tak půl roku, pokud si dobře vzpomínám. (je to stejný dodavatel)'
31. Srpen 2008 - 10:03
Obrázek uživatele Návštěvník
Helga (anonym)
A dolce gusto, to je co?
7. Říjen 2008 - 22:30
Obrázek uživatele Návštěvník
Granvin (anonym)
HelgaJiný výrobek od stejného dodavatele. No, doufejme, že bude mít fritéza větší úspěšnost než dolce gusto. (stačí zadat do googlu)'
8. Říjen 2008 - 0:52
Obrázek uživatele Návštěvník
Kamila (anonym)
Ahoj,viděla jsem...Myslíte že by v tom šli usmažit ty nový hotsnacky , takový ty brambůrky nebo krekry jak se hážou do klasickýho friťáku. ?
6. Červenec 2010 - 0:53

Přidat komentář