dostávám za drzost, odmlouvní, špatné známky...musím si vyhrnout sukni nebo sundat kalhoty, stáhnout kalhotky, přehnout se přes kolena a dostanu na holou...rukou nebo páskem
U nás to bylo podobné, skoro každý měsíc si matka našla nějakou záminku a všechny tři nás pěkně seřezala vařečkou. Když mi bylo asi 15 tak jsem si jednou dovolila namítnout, že už jsem velká holka a že bych nemusela být tolik bita. Matka mě ujistila, že výprasky budu dostávat i nadále, ale pokud se mi to vařečkou nelíbí, tak že těch pětadvacet na holou mohu dostávat rákoskou. Rákosku jsem už trochu znala a tak jsem raději pro další čtyři roky souhlasila s vařečkou.
12. Listopad 2021 - 16:19
Jana (anonym)
Já trestán děti výpraskem na holou rákosku. Jsou to 3 kluci (8,12,14) a 4 holky (9,11,13,17).Dostávají preventivní výprasky 4 krát za měsíc, vždy 100 ran rákosku na holou
Nemyslím si že je to fantazie. Zažil jsem podobný výprask, ale v 15ti. Byl jsem u sestřenky před vánoci a hledal jsem dárky. Našel jsem takové ty krabičky zalepené, co jsou třeba v obchoďákách na stromku, většinou z polystirénu. No a rozbalil jsem je. Teta to zjistila a než jsem se přiznal dostala sestřenka na holou vařechou do ruda. Pak mi jí bylo líto a přiznal jsem se. Teta mi nasázela asi 40 ran na holou tou samou vařechou. Jakmile vařecha rupla, tak řekla moji sestřence ať jí donese ten nový pásek co jí koupila a dostal jsem nevím kolik ran páskem na holou.
Takže z vlastní zkušenosti vím, že to není fantazie.
Děti mají hodně jelit a docela dost krve na zadku.
16. Listopad 2021 - 14:24
Návštěvník (anonym)
Takze takove biti je u vas 4x do mesice? To musi byt hrozny rev
17. Listopad 2021 - 7:35
Pavel M. (anonym)
Dneska jsem pořádně zmlátil zadek našemu osmiletému Petrovi. Dostal 25 ran vařečkou. Zavřel jsem se s ním v jeho pokoji. Musel si sundat tepláky a spoďáry a položit se na břicho na postel. Zůstalo mu jen tričko (byl bos) a to jsem mu vyhrnul měl holá i záda. A pak dostal výprask. Ve škole se dvěma dalšími kluky zmučili spolužáka, zlechtali ho, až se počůral. Svlékli ho donaha a lechtali ho i na pindíku. Tak náš malý sprosťák byl pořádně bit.
17. Listopad 2021 - 15:22
Bohumil (anonym)
Já mám 8 dětí 4 kluky (6 let, 8,17,5,14) a 4 holky (8,13,15,10).Vždy přes týden spočítám všechny prohřešky a v neděli si svlíknou celé tělo a biju je podle prohřešků(rákosku a řemenem). I když nic neprovedou tak dostanou 60 ran preventivně. Když jsou prohřešky většinou mají celé nahé tělo po výprasku plné jelit a celé tělo fialové. Zadek mají krvavý. Všichni dostávají každý týden.
Pokud nějaká dívka čte toto vlákno s tím, že jí výprasky zajímají a třeba by si to i chtěla zkusit, ale neví jak navázat kontakt a třeba ji i podobná fóra trochu děsí, budu rád, když se ozve na cstay@seznam.cz. Na toto téma se dívám trochu jinýma očima, než se dá zde dočíst - lidi sem píšou převážně smyšlené a sadistické historky, v horším případě do toho zapojují i malé děti, což považuju za vrchol. Nabízím vzájemné porozumění a diskuzi o tématu s někým, kdo si procesem hledání výprasku sám prošel a naprosto chápe pocity, kterými si procházíte.
Můžou se ozvat i kluci. Znovu: CSTAY@SEZNAM.CZ
19. Listopad 2021 - 13:18
cstay (anonym)
Mám i web, kde se o mně a o tom, co dělám, dá dozvědět víc.
www.na-zadek.webnode.cz
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář