Odešla mi doma wifina a tady se to zatím proměnilo v bitevní pole. Už zase se řeší covid? K čemu? Je tu, stejně jako kdysi španělská chřipka, a někdy později zase zmizí - jako španělská chřipka. Z očkování tady nemám radost, ale jiná cesta zřejmě není. Kdo se očkoval, riskuje následky očkování, kdo se neočkoval, riskuje následky covidu. Rozhodnutí je na každém. Tečka. Život není to,co chceme, ale to, co máme. A jsem ráda, že volby ukázaly, že to s lidma není zas až tak zlý.
Čtu i jiné diskuse a tam se mi líbilo vyjádření jednoho diskutéra. Konat zlo, ve jménu dobra. Široký pojem.
Ale to jsem někde jinde.
16. Říjen 2021 - 6:32
Pils (anonym)
Koukám, že my dvě jsme ranní ptáci (ptáčata už ne) :)) Já čekám, až se rozední, abych se mohla venku pustit do práce. Musím zahradu uložit ke spánku a už se těším na dobu, až se zase probudí. A těším se i na kulturní zimu, oběhám všechno, co jsem minulou zimu nestihla a užiju si to. Jestli máte někdo tip na dobrý film, sem s ním. Naposledy jsem se nachytala na Zbožňovaného, a byla jsem velmi zklamaná.
Ano Pils, brzy vstávám, protože chodím brzy spát. Většinou. :-) Zahradu nemám, ale užívám si ještě hezkých dnů, dnes je po ránu 9 st. což jde a budu většinou venku v přírodě. Po těch šed. zákalech vidím jasněji. To je teda věc. :-D. Kulturu už asi neoběhám, musím se spokojit večer s telkou a tam je malý výběr dobrých filmů. Na polských kanálech jsou většinou filmy typu :rána, brada, zem. Tj. fackují se nahama a na českých pořád pořady a filmy opakují. Ale v sobotu se začne na ČT1 tančit s Ebenem a Kostkovou, na to se moc těším.
Anonyme ten Covid pass by nebyl jen na chvíli ale trvale.Total control.Prostě ztrácíme svobodu pod záminkou viru.Kdoví kolik let připravovanej celosvětovej plán.
16. Říjen 2021 - 10:01
Návštěvník (anonym)
Doktor Lukáš Pollert píše že díky Covid passu roznášejí bez kontrol vir očkovaní.
A nečetl jsem. Koukám stejná myšlenka. Ten blázen v tom svým kovidovým světě leží 16 hodin denně a jen žere blbosti Id stejných stupidů jako je ona. Proč zase nechodí do práce? Nemocná už není.
16. Říjen 2021 - 10:45
-Aleš-
Já už jsem na slovo stálice docela alergickej. Co to jako má znamenat, to jsou ti hodní se správnými názory? Mně to spíš evokuje hvězdnou oblohu a přisuzovat tento název lidem mi přijde směšné.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář