Mě by spíš zajímalo jestli mát Tony nějaký pomniček někde a jestli se opravdu utopil a jak to bylo
28. Listopad 2021 - 9:02
Návštěvník (anonym)
To bych rád taky věděl
28. Listopad 2021 - 10:25
Návštěvník (anonym)
v Mar.Lázních na urologii působí (-il) černý Dr.Umer a naše Dr.Buchlovská. Ti mi řešili předkožku před nějakou už skoro desítkou let ... (2012) a tam na sále zůstala.
28. Listopad 2021 - 13:21
Martina (anonym)
Tonda Vlas má pomníček na hranici u Labe v Hřensku, jinak žil naposledy v Jirkově. Najdi si to zpět, už se to tady probíralo
ale ale, tady někdo píše pěkné kecy. Obřezaná je třetina populace mužů na světě a kupodivu potíže nemají. Ty potíže mají poblázněné aktivistky v USA, trhlé baby, co ničemu nerozumí a o to víc jsou slyšet. Menší citlivost pyje má v 50 každý muž, hormonální hladiny se věkem mění, v 60 to je jiné než v 15 nebo ve 24 letech. Přecitlivělost mladých vede leda k předčasným vyvrcholením, jednou možnou léčbou jsou znecitlivující gely. Muži pokročilejšího dospělého věku ty potíže nemají, jednak nižší hormonální hladiny a pak možná i přecitlivělost lety otupělá četnými ejakulacemi a tím, co jim předcházelo. Ale zas to neznamená, že si neužívají sexu, možné lépe než ve 20.
Tonda si prožil svoje, kdyby byla pravda jen třetině věcí, co tu psal. Na druhou stranu, byl to nemocný člověk, myslím zejména psychicky a na nervy, z toho plynul i ten aktivismus, možná dřív i náboženský fanatismus, který sám uváděl. Svým psaním dělal dosti škody, i pokud by popletl věci pár matkám, které řešily problémy u svých synů v této oblasti. Je mi líto, že takto skončil, i když život asi měl utrpení, je otázka, jestli odešel dobrovolně.Nebýt jeho fanatismu, mohl tu být, asi by měl všechny prsty v normální délce, neměl by i řadu problémy s nervama a psychikou. Dosti aktivismu je výsledkem nervových a psychických obtíží a poruch.
Není všem známo, co tam má napsáno, ale možná mohlo by, něco jako:
" Šel starý Ginn po Labi dolů, Po plavbě dlouhé,
Dávkou třetí, ohnivou vodou posilněn,
u Turka - na kebabu se stavil ,
nebál se covida, ale obřízky podlé ,
Hraboši hrabiví a nány hloupé ! znělo mu v uších na cestě osudové....
A zde na vlákně pustém , jen prázdnota zbyla,
Džine!! Kampak jen Tě ta řeka odplavila?"
RIP
Je mi ho líto, vlastně teď už to je fuk, teď se nežere a netrápí, možná to skončil sám. Lidumul nebyl, byl sprostý, hrozil policií, soudy atd., ale i tak mi mrzí, asi jsem měl být vůči němu vlídnější, brát ho čistě jako nemocného člověka, fyzicky, nervově i psychicky a nějak neřešit, co různě psal. On uměl i hrát na soucit, ale svoje si asi prožil. Vlastně je lepší, že ty jeho pomníčky či hromádky, co zanechal na internetu, tak časem to zmizí, příspěvky přestanou být viditelné, tak postupně vše mizí, protože se to mezitím zaplavuje desetinásobkem nových příspěvků. Tak ať tam má ten pomníček.
Byl jsem se tam podívat, je to udržované. Nevím jestli měl nějaké rodinné příbuzné, ale spíše to tam udržují jeho známí nebo někdo z Doktorky jako například Martina
To je super co má tady najednou "Tonda Chlup" zastání a obdivovatelů ... Pokud vím tak pouze mě nazval svým "internetovým kámošem" a dále uznával jen datumuci . Jak to měl zde s touhou , si již nevzpomenu (Touha) . Taky si chvíli notovali s jistým Jakubem . Nenáviděli se se Zkoumalem . Toť vše . A už držte své zasrané rypáky ! Tony Gin Observer ... Vivat Aleluja Amen .
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář