Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Jirka nezklamal a už si píše sám sebou Jemný-Janča :-))).A to jako Janča sliboval opakovaně že už psát nebude :-)))
26. Únor 2023 - 15:14
Jemný (anonym)
Třeba já to dělám tak, že nosím sebou korkáče a když se naskytne příležitost, přezuji se a jdu. Třeba jdu do obchoďáku? Beru sebou korkáče a jen se přezuji v autě.
To mohu i já potvrdit. Občas se sexy holka v korkáčích v šalině objeví.
26. Únor 2023 - 15:35
Jemný (anonym)
Já jsem už těch lidí v korkáčích viděl na různých místech. Sice, teď to moc v módě není, ale v minulosti několik let zpátky byli korkáče celkem oblíbené a běžnější.
Teď byla silná módní vlna žabek, na co si samozřejmě neztěžuji. Ty nosím taky. A nosím i sandály. Ono, je dobré střídat nošení žabek s nošením korkáčů, protože stálé nošení žabek nemá příznivý vlyv na zdraví nohou a držení těla.
No, ale nesmíme zapomínat i na to, že korkáče mají další skvělou vlastnot a to že provzdušňují nohy, jak žádná jiná obuv! Proti zápachu a plísním jsou dokonale ideální!
26. Únor 2023 - 15:56
Jemný (anonym)
Už se mi stalo, že jsem se ocitl v mistnosti plné lidí, co měli obuté plasťáky - croxy. No a odér by tam výrazný...
Co si to tady zkurvil pod nickem korkokluk tak sem už nikdo o korkáčích diskutovat nechodí.Nepočítám ty tvoje Janči a podobný paskvily za který tu píšeš.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář