Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Na mě působí jako výrazně plošší než konkurence. Když prohlédnu konkurenční fotky, jsou vidět různé výrazné profily (např pod prsty) a tady nic. Podpora klenby také působí mělčeji. Ale třeba je to jenom špatně nafocené. Proto mě zajímá, jestli je už někdo vyzkoušel
Podle mne se podobají na jednu z řad Protetik. No, musím říct, že vypadají celkem k světu. A hrubý profil taky není špatný. Stélka vypadá opravdu plošší, ale nemusí být nedostatečná. Právě takové já preferuji. Kouknu se, jestli jsou ve větších číslach.
Tu skupinu znám. Členkou nejsem, ale ráda tam občas juknu. Jestli je to možné nějak nafotit z jiných úhlů, kde by bylo vidět profilování, ráda se kouknu. Vy jste výrobce? Z tohoto fóra vím, že to vyrábí nadšenec do korkáčů a je členem. Příspěvek s focením není ode mě. To je od tradičního primitiva, co má potřebu se tady projevovat.
Ty vůbec neznám, ale na pohled vypadají opravdu dobře. Již delší dobu preferuji také Vanimary, navíc s úpravou na halux. Tato úprava jejich profilovanou stélku velmi zvýrazní. Měnit nebudu, ostatní nedělají na klínku, který jsem si taky oblíbila.
11. Únor 2023 - 6:30
Ingrid (anonym)
Korkové dřeváky - korkače nosím od studia na střední škole, kde je měla kamarádka a když jsem si její jednou půjčila, tak jsem si koupila svoje a o té doby je nosím. Za mě jsou úžasné. Nosila je chvilku i moje dcera, ale nenaučila se v nich chodit. Naopak si je koupil můj manžel a tomu naopak naprosto vyhovují. Společně si kupujeme cca každé dva roky nové.
Tak já se tady píšu,já si vymýšlim nejen příběhy ale i všelijaká jména a odměnou mi je nevděk.Jdu pryč,necítil bych se dnes večer v tomto domě dobře.
23. Únor 2023 - 21:38
Jirka (anonym)
Mám pocit, že místo diskuse na téma, které tato diskuse má, se tady někteří akorát obviňují z toho, že ten či onen píše pod různými jmény a o původním tématu se tu toho moc neobjeví. Také mi to začíná být nepříjemné. Vraťme se prosím k solidnímu diskutování. Děkuji.
Já je nenosím od svých 8 měsíců co jsem začala chodit,to znamená 88 let 5 měsíců a 16 dnů.Až budu mít 100 tak chci od děda Vševěda sedmimílové boty.
24. Únor 2023 - 17:41
Holinkátor (anonym)
Holinky.jedině holinky a koho uvidim v nějakých škarprlatech tak dostane kopanec holinkojc do riti až mu korkáč z hnáty vyletí.Holinkám 3x nazdar !!!!!!
Já to nedělám, že bych tu psal pod více jmény. Nemám to zapotřebí. Mrzí mě, že mi to nevěříte. Klidně se i zaregistruji, abyste mne přestali podezírat. Nosím od školních let korkáče, tak jsem se jen slušně zapojil do diskuse. Nic více.
A to jako když se zaregistruješ tak nemůžeš psát za další ???? Ty budeš ten blb co tu napadl toho Holinkátora co si tu dělal prdel.Něco tak blbýho se hned pozná .
Jsem celkem nemile překvapená, co a v jakém stylu se tady píše i reakcí na můj příspěvek. Je přeci naprosto jedno kdo korkácě nosí. Jsou naprosto úžasný a kdo je má, tak to určitě chápe a ví o čem mluvím.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář