Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
6780 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Eva (anonym)
Odpověď na Na mne na fotkách stělka
Na mě působí jako výrazně plošší než konkurence. Když prohlédnu konkurenční fotky, jsou vidět různé výrazné profily (např pod prsty) a tady nic. Podpora klenby také působí mělčeji. Ale třeba je to jenom špatně nafocené. Proto mě zajímá, jestli je už někdo vyzkoušel
8. Únor 2023 - 21:01
Rapid (anonym)
Odpověď na Na mě působí jako výrazně
Dejte se na facebooku do skupiny Korkáče, víc než jen obuv a nafotím vám, co si jen přejete.
9. Únor 2023 - 0:40
Eva (anonym)
Odpověď na Dejte se na facebooku do
Vyfoť sebe :-)
9. Únor 2023 - 10:02
Rapid (anonym)
Odpověď na Vyfoť sebe :-)
Zůstaneme jen u korkáčů.
9. Únor 2023 - 12:56
Jemný (anonym)
Odpověď na Vyzkoušel už někdo Korkové
Podle mne se podobají na jednu z řad Protetik. No, musím říct, že vypadají celkem k světu. A hrubý profil taky není špatný. Stélka vypadá opravdu plošší, ale nemusí být nedostatečná. Právě takové já preferuji. Kouknu se, jestli jsou ve větších číslach.
9. Únor 2023 - 16:31
Eva (anonym)
Odpověď na Dejte se na facebooku do
Tu skupinu znám. Členkou nejsem, ale ráda tam občas juknu. Jestli je to možné nějak nafotit z jiných úhlů, kde by bylo vidět profilování, ráda se kouknu. Vy jste výrobce? Z tohoto fóra vím, že to vyrábí nadšenec do korkáčů a je členem. Příspěvek s focením není ode mě. To je od tradičního primitiva, co má potřebu se tady projevovat.
9. Únor 2023 - 19:10
Jemný (anonym)
Odpověď na Tu skupinu znám. Členkou
Evi! Je skvělý, že existují ženy, jako vy, které neodradí působení zdejších trollů. Obdiv.
9. Únor 2023 - 19:37
Rapid (anonym)
Odpověď na Tu skupinu znám. Členkou
Pokud nejste členem, můžete jukat jak chcete, ale nic neuvidíte. Je soukromá a lidem mimo ni se obsah nezobrazí.
9. Únor 2023 - 21:54
Eva (anonym)
Odpověď na Evi! Je skvělý, že existují
Však to taky píšeš ty jako Eva a tak je dobře že tě to samotneho těší a vystačíš si.
10. Únor 2023 - 9:03
Eva (anonym)
Odpověď na Pokud nejste členem, můžete
Pravdu máte. Zaměnila jsem s: "Korkáče - kultovní záležitost?" Ta je volně přístupná.
10. Únor 2023 - 10:52
Rapid (anonym)
Odpověď na Pravdu máte. Zaměnila jsem s:
Ano, ta jediná je free
10. Únor 2023 - 11:24
Eva (anonym)
Odpověď na Ano, ta jediná je free
Tak to je ale báječné
10. Únor 2023 - 11:36
Jana (anonym)
Odpověď na Vyzkoušel už někdo Korkové
Ty vůbec neznám, ale na pohled vypadají opravdu dobře. Již delší dobu preferuji také Vanimary, navíc s úpravou na halux. Tato úprava jejich profilovanou stélku velmi zvýrazní. Měnit nebudu, ostatní nedělají na klínku, který jsem si taky oblíbila.
11. Únor 2023 - 6:30
Ingrid (anonym)
Korkové dřeváky - korkače nosím od studia na střední škole, kde je měla kamarádka a když jsem si její jednou půjčila, tak jsem si koupila svoje a o té doby je nosím. Za mě jsou úžasné. Nosila je chvilku i moje dcera, ale nenaučila se v nich chodit. Naopak si je koupil můj manžel a tomu naopak naprosto vyhovují. Společně si kupujeme cca každé dva roky nové.
16. Únor 2023 - 17:19
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Korkové dřeváky - korkače
Tak to je důležité info
17. Únor 2023 - 8:44
Ingrid (anonym)
Odpověď na Tak to je důležité info
Tak jsem ráda, že tě moje informace potěšila.
17. Únor 2023 - 10:49
Romana (anonym)
Korkáče nosím strašně ráda. Teď má rok Vanimary na klínku s mechovkou a masážní stélku. Strašně pohodlné, naprosto skvělý.
23. Únor 2023 - 17:36
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Korkáče nosím strašně ráda.
Už se opakuješ.
23. Únor 2023 - 18:50
Korkofil nenápadný (anonym)
Odpověď na Už se opakuješ.
Tak já se tady píšu,já si vymýšlim nejen příběhy ale i všelijaká jména a odměnou mi je nevděk.Jdu pryč,necítil bych se dnes večer v tomto domě dobře.
23. Únor 2023 - 21:38
Jirka (anonym)
Mám pocit, že místo diskuse na téma, které tato diskuse má, se tady někteří akorát obviňují z toho, že ten či onen píše pod různými jmény a o původním tématu se tu toho moc neobjeví. Také mi to začíná být nepříjemné. Vraťme se prosím k solidnímu diskutování. Děkuji.
24. Únor 2023 - 12:03
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Mám pocit, že místo diskuse
Tak nepiš sám pod různými nicky
24. Únor 2023 - 12:21
Jirka (anonym)
Odpověď na Tak nepiš sám pod různými
Když mně to nedá,snažim se ale je to marný.
24. Únor 2023 - 13:38
Dana (anonym)
Jedině korkace, už od mých dvaceti, tz. 15 let je nosím.
24. Únor 2023 - 16:11
Jana (anonym)
Odpověď na Jedině korkace, už od mých
Já je nenosím od svých 8 měsíců co jsem začala chodit,to znamená 88 let 5 měsíců a 16 dnů.Až budu mít 100 tak chci od děda Vševěda sedmimílové boty.
24. Únor 2023 - 17:41
Holinkátor (anonym)
Holinky.jedině holinky a koho uvidim v nějakých škarprlatech tak dostane kopanec holinkojc do riti až mu korkáč z hnáty vyletí.Holinkám 3x nazdar !!!!!!
24. Únor 2023 - 17:54
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Holinky.jedině holinky a koho
Ty seš ale blb. Takže kdo nenosí holínky, tedy gumáky, tak dostane od tebe kopanec. Ty jsi ale debil, opravdový ubožák.
24. Únor 2023 - 18:25
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ty seš ale blb. Takže kdo
Ty budeš extra korkohovado když nechápeš že si dělá prdel. Takový korkodutohlav jako ty to je horší než hovno na botě a je jedno jaký.
24. Únor 2023 - 19:38
Jirka (anonym)
Odpověď na Tak nepiš sám pod různými
Já to nedělám, že bych tu psal pod více jmény. Nemám to zapotřebí. Mrzí mě, že mi to nevěříte. Klidně se i zaregistruji, abyste mne přestali podezírat. Nosím od školních let korkáče, tak jsem se jen slušně zapojil do diskuse. Nic více.
24. Únor 2023 - 19:53
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Já to nedělám, že bych tu
A to jako když se zaregistruješ tak nemůžeš psát za další ???? Ty budeš ten blb co tu napadl toho Holinkátora co si tu dělal prdel.Něco tak blbýho se hned pozná .
24. Únor 2023 - 20:13
Romana (anonym)
Odpověď na Já to nedělám, že bych tu
Jsem celkem nemile překvapená, co a v jakém stylu se tady píše i reakcí na můj příspěvek. Je přeci naprosto jedno kdo korkácě nosí. Jsou naprosto úžasný a kdo je má, tak to určitě chápe a ví o čem mluvím.
25. Únor 2023 - 6:43

Stránky

Přidat komentář