Nosíte rádi korkové dřeváky?
Zouvat se nemusí, bydlíme v rodinném domě, ale že všichni nosíme korkáče a známí vědí, že máme volné, sami chtějí a přezují se u nás do nich. Nikdy je nikomu samozřejmě nevnucujeme. Někomu však korkáče přijdou jako nevkusné nebo nevhodné. A vám?
Co by bylo nevhodného na pantoflích na chození doma? Žádné pantofle nebudou nějak extra vkusné, ale nadoma je to jedno ne?
Jaký je rozdíl mezi chozením doma v domě a v bytě? U přátel si také sundávám obuv a navléknu si si to, co mi nabídnou. I kdyby to byly korkové pantofle, nezaregistrovala bych to. Bačkory jsou vhodné snad všechny. Nevkusné? Ano, většina bačkor jsou nevkusné.
V bytě budu klidně v ponožkách u nás chodíme také na terasu a do zahrady, takže v botech nebo něco na přezutí. Většinou chtějí korkáče. Jen jsem v rozpacích, že i korkáče klidně přijmeš bez povšimnutí, protože někteří jsou na ně vysazeni a nikdy by je neobuly.
Je to obyčejná pantofel. Hledáš něco, co není. Jestli někdo nechce nosit pantofle, je to asi tak, že je to pro ně šeredná obuv.
Bude to tím, že jsme generace, která s korkáči vyrostla a nevidíme na nich nic špatného nebo nevkusného, mám je jen na přezutí na doma. Za dobu co je nosím je jasné, že si na chození v nich velmi zvyknete.
A když budu mít obutý poslední model adidasek, budou je všichni také určitě sledovat a pozorovat. Taky to bude trapas a budu ženská bez vkusu?
Nový adidasky ti jsou k ničemu, ale slibuji ti, že když si natáhneš do města přezkáče, tak všichni se na tebe dívat budou.
A proč by je měl každej sledovat? Proč si úchyláci vždy myslí, že zrovna ten jejich fetiš všichni sledují. Já myslel, že to je diskuse o létu a nošení pantoflí a on se tady vyslintává jeden cvok ze svých snů :).
tím to moc nevylepšíš.
Tak nesedím moc často, ale žena přehodí nohu přes nohu si začne s korkáčem pohupovat a všelijak cvičit a nezastaví se. Je to spontání, protože i já to na sobě pozoruju a sexy pro mě v každém případě ano. Já si spíš pohrávám s korkáči, když sedím, různě si je nakláním a posouvám nohy sem a tam do všech směrů. To je taky si myslím u korkáčů spontání. Ve zdravotní obuvi, která má zvýšenou hranu , aby noha z nich nevyklouzla nebo má více pásků to nelze udělat.
Kdo chodí v korkáčích delší dobu si najde polohy, které mu dělají dobře a příjemně. Já si pohrávám s prsty a pohybuji chodidlem do boku na vnitřní stranu je mi to strašně příjemné a dělám to už spontáně. Noha přes nohu automaticky už pohupování s takovým tlačením prstů na stélku a asi taky spontání a určitě trochu provokace a ukázka mých korkáčů. Pohledy jsou mi příjemné a vzhledem k mému vztahu ke korkáčům je všechno s nimi spojené sexy.
Když dávám nohu přes nohu je to většinou v něčí společnosti a záměrně si začnu s korkáčkem pohupovat a úplně potichu pleskat. Pohledy v tu chvíli jsou pouze na mé noze a strašně mě to vnitřně rajcuje a myslím, že to velmi zaujme i ostatní. Nožku nad malým stolečkem nelze přehlédnout a sexy mě to určitě přijde.
Uzivam si, kdyz mam nohu pres nohu,momentalne sedim na zahrade v zupanu a korkacich,nohu pres nohu a hraju si s nimi. Okolo jezdi maminky s kocarky a uz jsem zaregistroval opakovane pohledy.
bodejť, trapáku.
Je zaujal ten župan. Už pochopte, že vaše korkáče berou ostatní jako obyčejnou zdravotní obuv. A že někdo kouká když ženská má nohu přes nohu a pleská s nimi? Protože to leze člověku na nervy. Je to nevychovanost, obtěžovat okolí.
Zdravotní obuv koupíš v každém obchodě s obuví, lékárně a supermarketu, ale korkáče většinou nosí ti, kteří vědí co jim poskytnou a ti, kteří své nohy milují a chtějí pro ně něco udělat. Ostatní je nemůžou brát jako obyčejnou zdravotní obuv, ale jako něco vyjmečného, protože jich tak málo a těch co je nosí moc dnes už nevidiš. Dnes se korkáče v obchodě neprodávají, musíš si je objednat a čekat, až přijdou. Potom to však za čekání stojí. Nádherné pocity na chodidlech, které cítíte všude. Také jsem dlouho chodil ve světově uznávaných Birkenstockách, ale na naše korkáče nemají. Žena - noha přes nohu a pohupující se korkáč na to se podívám vždy strašně rád. Já korkáče miluji a chůze v nich mě naprosto fascinuje.
Pořídil jsem Vanimary na klínku s haluxem mají pěkný tvar a je v nich super pochození. Mám je doma, ale pořídím i do práce, kde mi už odchází, jak píšeš nádherné pocity a povedly se.
Mám ty stejné a můžu všem doporučit, také ty s úpravou pro halux, pro jej výborné zpracování a pohodlí při celodenním nošení. Vůbec s nimi necítíš únavu od nohou. Od kdy je nosíš?
? V případě, že se u vás musí návštěva zouvat, je vhodné jim nabídnout bačkory. Co je na tom divného?
- Odpovědět
Pošli odkaz