Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Ano korkáče nosím. A nosím taky sandály a flip-floppy. Všechnu obuv si ale upravuji dle svých kritérií. Korkáče taky, aby vyhovovala mým estetickým potřebám.
27. Prosinec 2022 - 14:32
Jemný (anonym)
Jak ale tvrdím. Ženy to oceňují a muži nevšímají. Ale někdy obdivují i muži. Někdy se dost upřeně dívají. Nikdy ale muži se mnou nemluví o korkáčích. Za to ženy docela často.
27. Prosinec 2022 - 14:35
Jemný (anonym)
Nedávno mi jedna žena řekla, že ponožky co mám, mi úžasně krásně sednou na nohy. Upřeně se dívala a usmívala se!
Co na nich miluji? Především dokonalý tvar jejich stélky, která přenáší na chodidla naprosto úžasné jedinečné pocity, které mohu nebo spíš už musím pořád cítit. A taky jak vypadají celkově, nikde na světě nenajde podobné. A co vy?
27. Prosinec 2022 - 14:49
Zdena (anonym)
Pro ty jedinečné pocity se korkáče nosí, to je skutečnost, kterou vám potvrdí snad všichni, co je tedy nosí
27. Prosinec 2022 - 14:55
Zdena (anonym)
Pro ty jedinečné pocity se korkáče nosí, to je skutečnost, kterou vám potvrdí snad všichni, co je tedy nosí
27. Prosinec 2022 - 14:56
Pavel (anonym)
Korkokluk rozjel vánoční revue a píše si opět sám se sebou.Jak snadné rozeznat :-))
Taky podobně. Ano, o tom jsem psal, že při nošení korkáčů má člověk pocity, jako kdyby chodil bosky. Jiná obuv to tak nemá, protože je stélka do jisté míry u každé ohebná. Korkáče mají ale stélku pevnou, proto v nich vynikne práce nohy. A právě to si hodně užívám. Doma taky sleduji v zrcadle, jak se pohybují všechny části mých nohou ve snaze přizpůsobit se všem těm poloham těla. Pak to ťapkání stélky o chodidla. To je taky fajn. No a nakonec vůně, kterou korkáče způsobují nohám. Nevím, ale ta vůně je zcela jiná, jako u nohou, co jsou v teniskách, anebo v croxech, či jiné plastové, látkové anebo guměné obuvi.
Podle mne byly a jsou korkáče unisex; svědčí o tom i pánské velikosti, které měly stejný (tenkrát více vykrojený) tvar kopyta, žádné korkáče zvlášť pro dámy se nikdy nevyráběly ani nevyrábějí. Původní korkáče zjevně vycházely z dřeváků (Berkemann B100, Scholl Pescura...), které byly v 60. - 70. letech velmi oblíbené a ty byly rovněž unisex a i v pánských velikostech. Dnes naopak řada výrobců dělá korkáče spíše pro dámy; byť jsou unisex, nejsou k dostání ve velikostech nad 42.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář