Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
29122 komentáře / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Kolář (anonym)
takže podle tebe je rozdíl v tom když si sem někdo vymejšlí a někdo píše reálný zážítky?
19. Únor 2023 - 8:40
Pavkol (anonym)
Jak už jsem psal v úvodu svého minulého článku ten zážitek s Terezou B. se stal 18.2. 2014 a protože včera bylo 18.2. 2023 tak jsem si na to vzpomněl jako k výročí nic víc zatím prostě nehledejte!
19. Únor 2023 - 8:47
Pavkol - pouhý dotaz (anonym)
no dobrá když si do budoucna nechám tyto zážitky pro sebe tak od čeho tyhle stránky jsou?
19. Únor 2023 - 9:08
Návštěvník (anonym)
Odpověď na no dobrá když si do budoucna
Ty to meleš pořád dokola, po stý už to nikoho nezajímá.
19. Únor 2023 - 9:15
Návštěvník (anonym)
dobrá tomu rozumím ale když přestanu a nikdo jinej sem nic nenapíše tak za měsíc nebo za půl roku tohle vlákno ztratí svůj význam
19. Únor 2023 - 9:25
Návštěvník (anonym)
k čemu například bude když napíšu že u nás právě prší když to není k tématu
19. Únor 2023 - 9:30
Návštěvník (anonym)
Odpověď na k čemu například bude když
i když vlastně ano mohl bych použít slavnou větu Josefa Kerma z Na samotě u lesa chčije a chčije
19. Únor 2023 - 9:44
Návštěvník (anonym)
oprava: Kemra
19. Únor 2023 - 9:45
Návštěvník (anonym)
Odpověď na dobrá tomu rozumím ale když
Tak když to tady budeš mlejt dokola, tak to bude mít význam, jo
19. Únor 2023 - 9:46
Návštěvník (anonym)
Odpověď na dobrá tomu rozumím ale když
No a co ? Píšeš sem ty deviace a výmysly stejně jen ty.Si myslíš že když měníš nicky nebo píšeš jako návštěvník že to není poznat? Proč nechodíš na weby k tomu určené ??!! To nám vysvětli !
19. Únor 2023 - 9:47
Návštěvník (anonym)
Odpověď na No a co ? Píšeš sem ty
Tam byse ten kripl musel registrovat.Tady nemusí a proto píše ty svoje úchylárny anonymně pod x nicky do těch svých diskuzí o sraní,chcaní,hovnech a podobných zvrhlostí.Toho zavřít do pakárny kde už byl a patří tam nastálo.
19. Únor 2023 - 9:57
Návštěvník (anonym)
29 000
19. Únor 2023 - 14:35
Johny Key (anonym)
Odpověď na a tys to osobně zažil? pokud
Jo já jsem to osobně zažil. Ta, ke které jsem chodil, tak vždycky čůrala do záchodu ve stoje jako chlap. Stála čelem k míse a držela si u toho pysky. Ten její proud byl pevný a trefila se vždycky do mísy. Když dočůrala, tak jsem jí vytřel pysky papírem. Ale, když jsem jí takhle viděl močit poprvé, tak jsem to nevydržel a ještě na tom záchodě jsem jí ho strčil do kundy. Ještě jí měla počůranou. Kondom jsem měl naštěstí v ruce, tak jej stačilo jen nasadit.
20. Únor 2023 - 8:21
Návštěvník (anonym)
49 000
20. Únor 2023 - 8:31
Pavkol (anonym)
To bych tolik nedal. Těch 29 000 ano. Po dohodě s mámou.
20. Únor 2023 - 8:32
JohnKey (anonym)
To sem nepsal ja ja sems i nechal pocurat ruku ve sprse. Jinak jak na to reagovala, kdyz si ji ho tam strcil? Proc si neochutnal?
20. Únor 2023 - 9:14
Pavkol (anonym)
To sem nepsal ja.
20. Únor 2023 - 9:20
John Key Druhý (anonym)
Odpověď na To sem nepsal ja ja sems i
Ochutnat jsem nechtěl. A jak reagovala, když jsem jí ho tam strčil? No překvapená nebyla, protože před tím viděla, jak mi stojí, když ona močila. A když jsem jí ho tam strčil, tak vykřikla, protože se jí to líbilo. Ani neprotestovala, že si před tím nestihla vytřít kundu. Já jsem stačil párkrát přirazit a hned jsem stříkal. Když jsem ho potom vyndal, tak ona ještě dočůrávala do záchodu. Když jsem potom k ní chodil častěji, tak už jsem se naučil ovládat a po jejím močení jsme šli do postele a ten sex byl podstatně delší.
20. Únor 2023 - 9:35
Pavkol (anonym)
Odpověď na To sem nepsal ja.
Psal jsem to já. Ale když o tom přemýšlím tak i 29000 je dost. Co třeba 19 tisíc?
20. Únor 2023 - 11:04
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Psal jsem to já. Ale když o
Co třeba tyčí do hlavy ?
20. Únor 2023 - 12:38
Pavkol (anonym)
Odpověď na Jo já jsem to osobně zažil.
úžasnej zážitek
21. Únor 2023 - 8:19
Návštěvník (anonym)
nevím kdo psal za mě tu licitaci čísel ale já jsem těch 29 000 napsal pro to že v tu chvíli bylo 28 999 příspěvků tak aby se to na 29 000 zaokrouhlilo jiný význam to nemělo
21. Únor 2023 - 8:21
Jarin (anonym)
Dostal jsem se se svoju holkou na čůrání ale nebylo to plánovaný. Chtěla na WC ale ty byly zavřený a pak jsem jí nabídl ať to udělá za nimi a nikdo nebyl tam a tak se zdráhala ale pak si rozepla kalhoty a stáhla si je a začala hned čůrat až do silného proudu a já to mohl vidět celý do konce a sice řekla,že je jí to trapný,ale že mě má ráda a tak to neřeší a taky se jí prý chtělo už dostatečně nutně na záchod, že stejně by musela někde .
12. Březen 2023 - 8:32
Pavkol (anonym)
Odpověď na Dostal jsem se se svoju
Nádherné
12. Březen 2023 - 8:59
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Dostal jsem se se svoju
tak to jsi šťastný muž
28. Březen 2023 - 10:29
Karel (anonym)
Já se chci zeptat holek, do kolika let se nestyděly močit na veřejnosti před ostatními lidmi? Myslím, když byly malé.
28. Březen 2023 - 10:45
Radovan (anonym)
Odpověď na Když čůrám venku a vím že na
Mě se strašně líbí čurání u holek a vzrušuje mě to
31. Březen 2023 - 14:15
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Když čůrám venku a vím že na
V tom případě je to pak pěkné pro oba pro tebe že vnímáš že se na tebe někdo kouká a pro toho kdo se na tebe kouká a vidí že čůráš
2. Duben 2023 - 11:17
dan (anonym)
Milujeme když chlapi vytahují velké čuráky na párty z poklpců a chčijou jak vodovod s rodostí takové borce hned vyhulíme hluboko i s kulama.
5. Duben 2023 - 9:38
Anonymní (anonym)
nezkoušel jsem ale vzrušuje mě když držím chcaní až když to opravdu nejde a pak to do záchoda pustím
9. Duben 2023 - 12:53

Stránky

Přidat komentář