Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
29122 komentáře / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Lada zikova (anonym)
Odpověď na dobře ale já pořád nechápu že
A proč ne ?Ty takový svůdník a aktivní v oboru chcaní a sraní....Kamarád ke mně nemá žádné city takže to je jedno.Navíc kdybys zlobil tak se budu cítit bezpečněji.Když budeš OK tak kámoš jen třeba pokecá s matkou aby nevtrhla když my dva budem v rauši.Neboj,bude se ti to určitě líbit víc než zážitek z omakávání na pouti :-)).
30. Prosinec 2022 - 16:47
Návštěvník (anonym)
právě aby mě nechtěl jít vylískat až by si dělala jedno nebo druhé. Nezlob se na jednu stranu tě chápu ale na druhou z toho nemám dobrý pocit. Zase mě bude mrzet že jsem tady na sebe vykecal že bych to někdy chtěl vidět
30. Prosinec 2022 - 16:53
Lada zikova (anonym)
Odpověď na právě aby mě nechtěl jít
Neboj se nic,on by zasáhl jen kdybys byl agresivní jak to u deviantů jako ty v nirváně bývá.Jinak sraní a chcaní bude v naší režii.Ty o tom furt píšeš tak proč by tě mělo mrzet to vidět a zažít v reálu a užít si to.Dle toho co všude o tom píšeš musíš z té představy reálu být už úplně vyhoněnej.Tak si to užiješ a navíc hezky doma a ne někde na pouti nebo kde všude sis to vysnil ve svých výmyslech co tu píšeš v různých diskuzích.To bys mě vážně naštval a já bych se moc a moc zlobila a to ty určitě nechceš.
30. Prosinec 2022 - 17:03
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Neboj se nic,on by zasáhl jen
dobře tak já se tě tedy ještě na něco zeptám ale na té původní doméně sem to nepatří
30. Prosinec 2022 - 17:09
Návštěvník (anonym)
anebo teda jo protože to nemůžu najít bylo dneska nějaké čůrání i to ostatní?
30. Prosinec 2022 - 17:11
Lada zikova (anonym)
Odpověď na anebo teda jo protože to
To si šetřim k tobě.Tak se těš .A matce řekni že čekáš návštěvu.Aby třeba nechtěla zrovna uklízet když budu zrovínka vypouštět prdy a házet šišky.
30. Prosinec 2022 - 17:17
Návštěvník (anonym)
koukám že sem časem opravdu přestanu lézt protože 1) mé představy sny a touhy jsou nesplnitelné a 2) tím že jsem je tady zveřejnil se akorát opakovaně shazuju a nejsem schopnej se z toho pořád poučit
30. Prosinec 2022 - 17:57
Návštěvník (anonym)
Odpověď na koukám že sem časem opravdu
Nikdy nepřestaneš sám od sebe.Jsi maniakální deviant a právě proto sem chodíš ukájet ty svoje zvrhlosti.Tobě nestačí nějaké video,ty musíš furt dokola smolit ty svoje úchylárny u kterých honíš.Je to tvoje celoživotní poslání.Jen kriminál nebo pakárna tě může v tomhle zastavit nebo spíš přibrzdit.Už to ,že čím dál víc píšeš ty svoje zvrhlosti pod všéijakými nicky v různých diskuzích tady svědčí o tvé čim dál těžší úchylce kterou nemáš pod kontrolou.Navíc ti tady vyhovuje ta anonymita kdy se nemusíš přihlašovat.Proto vysíráš jen tady kde není nutnost se přohlašovat a registrovat.Nejsi v tom sám ale patříš mezi největší devianty tady !!!
30. Prosinec 2022 - 18:42
Návštěvník (anonym)
KONEČNĚ si řekl to nejpodstatnější a sice to že v tom nejsem sám
30. Prosinec 2022 - 19:05
Návštěvník (anonym)
Odpověď na KONEČNĚ si řekl to
NEJPODSTATNĚJŠÍ je že si minul to že jsi jeden z NEJVĚTŠÍCH DEVIANTŮ TADY !!! Proto tady vysíráš a budeš vysírat dál ačkoli furt dokola vyhrožuješ že končíš.Jsi psychopat a patříš do ústavu nebo krimu !!
30. Prosinec 2022 - 19:11
Návštěvník (anonym)
tak na tohle se dají napsat už jen dvě slova: NO COMMENT
30. Prosinec 2022 - 19:19
Eliška (anonym)
Dokázala jsem čůrat u kluka i opakovaně když jsem se seznámila se svým nynějším mužem a to je už sedmnáct let. Tehdy mi bylo 16 a jemu stejně a zkoumali jsme, co nám se líbí v intimnostech, jednou chtěl po mě také abych udělala malou potřebu před ním a mně se zrovna trošku chtělo a tak jsem mu vyhověla. Žádný kritický velký čůrání, jen běžný proud a loužička také normální. Byl nadšenej a několik let to vyžadoval téměř denně a prosil, ať si to nechám až budu potřebovat velmi. No a když už jsem křížila nohy a kroutila se nebo si rukou držela pipku, abych to nepustila, tak byl zcela v extázi. Chtěl abych byla jen v kalhotkách nebo měla k tomu světlé nebo tmavé punčocháče a krátkou sukni a páskové boty,protože ho vzrušovaly i moje nohy a to i dole prsty a chodidla.Za čas nám to zevšednělo a nyní to už ani často nevyhledáváme.
31. Prosinec 2022 - 9:58
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Dokázala jsem čůrat u kluka i
Tak proč o tom sem píšeš?Jo tak Pavkol :-))
31. Prosinec 2022 - 10:00
Pavkol (anonym)
Odpověď na Dokázala jsem čůrat u kluka i
díky Eliško kéž bych časem našel někoho jako jsi ty. ale nejdřív musel znát jak vypadá pak jí líbat hladit atd. apak se opatrně zeptat jestli se přede mnou nevyčůrá a ne abych na to skákal někomu kdo mi to nabízí tady. to je právě důvod proč se chci pokusit nový rok začít s čístým štítem tedy bez Doktorky
31. Prosinec 2022 - 10:17
S holkou (anonym)
s holkou to někdy vyřeší příroda sama. Když jsme chodili s kámoškou z naší vesnice z venku domů,jednou nás přepad lhustý dešť s bouřkou. Schovali jsme se u jedné bytovky venku pod stříškou u nějakého sklepa a čekali až to přejde. Holka ale byla najednou divně zamlklá a klopila oči. Ptal jsem se jí,jestli se bojí bouřky a přitiskl ji ksobě. Ona že ne,trochu se chvěla a tak jsem jí dal svou mikinu.Při tom jsem si všiml,že si skrytě drží rukupod sukní mezi nohama. Jestli potřebuješ to, tak já tedy taky a jestli nepřestane pršet, tak se tady vyčůrám, řekl jsem a to byla pravda. Ona jen mlčky kývla a dál klopila zrak a ruku si dala pryč,ale o to více začala přešlapovat a posléze si jí tam dala znovu a tlačila ji do rozkroku. Tak se vyčůrej,neboj se. Chvíli váhala, ale pak se vyčůrala , sedli jsme si oba na bobek, ona mi dala hlavu na rameno, sundala kalhotky pod sebou a už jsem slyšel že čůrá, ale i viděl,protože nohy měla víc od sebe bylo to tak krásně vidět. Čůrala fakt hodně a když se vyčůrala, bylo jí zjevně dobře. Zeptal jsem se,jak by to ještě dlouho vydržela a ona, že kdybych se nezeptal a neřekl,že chci taky ,tak by to za chvíli pustila v obrovském strachu. Vyčůral jsem se následně také,ona se sice nedívala,ale pak se koukla a já jen řekl, vidíš, taky čůrám hodně. A ona se dívala až dokonce. Ten den jsme začali spolu chodit a proto si na ten zážitek velmi dobře pamatuji.
31. Prosinec 2022 - 10:44
Návštěvník (anonym)
Odpověď na s holkou to někdy vyřeší
Pavkole tobě zas jebe v tý dutý palici to se nevidí.Je fakt že krom těch úchyláren v ní nic nemáš.
31. Prosinec 2022 - 11:07
Pavkol (anonym)
já nic nevymejšlím já jen pochvalně reaguju na ty holky který se nějakým zážitkem pochluběj
31. Prosinec 2022 - 11:11
Jetoo (anonym)
přemluvil jsem kdysi ségru aby mi to ukázala jak čůrá akde má na čůrání tu dírku a byli jsme venku a pak šli domů a ve sklepě mi to ukázala, sundala si kalhotky a kalhoty a na bobku začala čůrat. Hodně roztáhla nohy do stran a ještě rukou si při čůrání roztáhla pipinu a jsem viděl jak čůrá takovou malou dírkou uprostřed a když se vyčůrala, tak i ta dírka nebyla skoro vidět jak byla nenápadná. Ale na to jak ji má malou tak čůrala hodně.
31. Prosinec 2022 - 11:27
Návštěvník (anonym)
Odpověď na já nic nevymejšlím já jen
Jasně ty Kikino.
31. Prosinec 2022 - 11:29
Martina (anonym)
Jednou jsem čůrala u potoka, už jsem to nemohla vydržet a to bylo tak rychlý, že jsem měla okamžitě proud čůrání jen stáhla kalhoty a kalhotky a ještě nebyla na bobečku a velkou louži jsem načůrala pod sebe a podruhé to bylo tak normálně a počůrala jsem doma za domem zem u zdi ale ne tak prudce a hned, ale normálně jako většinou čůrám
31. Prosinec 2022 - 19:19
Návštěvník (anonym)
u toho potoka to celkem chápu asi zurčení potůčku evokovalo ten pocit že tobě se chce taky
31. Prosinec 2022 - 19:29
Soňa (anonym)
Dnes jsem měla velký čůrání v poledne. Byli jsme pomáhat ve vsi známým a vypila jsem dva velký džusy a zatímco rodiče odjeli domů autem, já si to s pejsekm vzala oklikou kolem rybníku a byla bych doma asi o půl hoďky později. Jenže jsem čůrala naposledy ráno a už se mi chtělo než jsme odjeli a chtěla jsem si u nich dojít, nakonec se to zamluvilo a tak jsem s plnou pipinou šla s pejskem procházkou domů a s tím, že to někde pustím. Už za chvíli ještě ve vsi jsem se musela občas chytit za pipinu rukou mezi nohama, bylo to stále kritičtější a tak jsem rychle pospíchala k aleji, kudy vede polní cesta k našemu domu. Hned za prvním stromem šla moje sukně nahoru a silonky s kalhotkama dolů a ještě jsem ani nebyla na bobečku a to už jsem čůrala naplno velkým proudem než to bylo všechno venku.
31. Prosinec 2022 - 20:17
Návštěvník (anonym)
super Soňo
31. Prosinec 2022 - 20:29
Návštěvník (anonym)
Pavkolova silvestrovská jízda.To zas bude přehlídka zvrhlistí pod aspoň 10 nicky
31. Prosinec 2022 - 20:32
Tonda (anonym)
"Silvestrovská.... Doktorka, panečku, to je veličina.....porady, články, diskuze jako žádná jiná......hned někdo nadává, že jsou tu jen voli........ druhý, ten láteří, když je sjížděn trolly........je to zde všehochuť, panna, orel v kleci ...........dějí se tady fakt neskutečné věci..........tu připomene se cynik- realista, vedlejší vlákno hle - úchyl, onanista..........když už je to dlouho na pohodu, vytáhnou odněkud Shabbu- tot- Jahodu..........chtějí -li dát tomu korunu, probudí si ještě Milunu...........největší štěstí, ba přímo klika........mít osobního hejtra - Návštěvníka........... ten kdo je velikej posera, pozve si na vlákno Scattera..............a když Scatter dlouho nevolá, spokojí se s kecy Pavkola...............když máš na sobě dlouhý splín, nastoupí filosof aladin..............je-li ti noc stále pekelně dlouhá, potěší tě slovem zasněná Touha..........máš-li choutky s nezletilou, objeví se Zetkař s plnou silou..........jsi- li chlap co míza jej protíná, vášeň zkusí ihned balička Martina....... stále ještě nevíš co vše jsi spáchal, neboj se, zhodnotí to sardanapal........ne Doktorka není selanka, vyprávět mohla by Bianka.........však nebuď smutnej a koženej, ještě je v záloze dřevěnej......................a pokud už zrovna vstala, pohladí ti duši Lalla........... když silou rozezníš zvony, možná se vzbudí i Tony.............a pak už to bude jen procházka....... Libor a vlákno Co je láska........."
1. Leden 2023 - 8:27
Návštěvník (anonym)
Odpověď na "Silvestrovská.... Doktorka,
Jo, jo, jo!!!!! :-))))))))))))
1. Leden 2023 - 8:35
Neli (anonym)
Já jsem byla naučená rodiči tak, že jsem se vždy hodně styděla a jít na záchod někde ,kde je hodně lidí jako jsou koncerty a jiné akce byla pro mne často trauma a vždycky jsem utekla daleko a hluboko do skrytých míst a až tam si ulevila. Měla jsem kluka a ten mne to naučil tak, že jsme se doma hecovali, kdo vydrží déle nejít čůrat a oba jsme předtím hodně vypili vody. Já už celá bledá se skříženýma nohama jsem se nakonec vyčůrala do takovýho měřícího průhlednýho hrnce z umělý hmoty na tekutiny se stupnicí na boku a zatímco mi ho on podržel po ní, vyčůrala jsem sedo něj a on pak taky. Takto jsme si hrávali a stydlivost zmizela a venku jsme spolu čůrávali pak normálně. Dovolila jsem mu, aby se díval na mne jak čůrám , někdy jsem to ne úplně na bobku a on se díval ze zadu a jednou jsem mu takhle počůrala i kalhoty,jak to šlo rychle a on taky když čůral mi dovolil ať se koukám. Taky se mi líbí, když kluk musí hodně a čůrá velkým proudem. Není to nic nenormálního. S cizíma bych to ale nedělala.
1. Leden 2023 - 8:50
Aneta (anonym)
Ahoj v Novém roce.Holky jsou trochu mršky a dnes už mohu sdělit,že díky čůráníjsem před šesti roky ulovila kluka,co se mi líbil. Chtěla ho i spolužačka a tak jsme trochu soupeřily. Vyskytla se situace, kdy ve škole byl inventární dena všichni byli mimo, jen ředitelka a zástupce a nějaký personál. Měli jsme spolu službu na chodbě u vchodu u stolečku a byla to nuda. Je jasné,že se mi během dopoledne chtělo na malou a tak jsem mu řekla, že jdu na WC, ať tu zatím slouží sám. On se začervenal, a viděla jsem na něm,že by nejradši šel se mnou. Udělala jsem zkratovitě rozhodující návrh, pojď, utečeme spolu na WC,tu chvilku to tady nikdo neodhalí.WC bylo přímo naproti ,ale tady hrozilo, že by sem mohl někdo přijít z personálu nebo učitelek, vyběhla jsem do 1.patra a on za mnou! Mířila jsem na dívčí WC a on trochu s rozpaky,ale neodolal a rychle jsme se zavřeli společně v kabince. Dělej,ať jsme rychle zpátky,řekl a já stáhla kalhoty,zůstala v podřepu,a...ikdyž semi chtělo tak středně hodně,najednou to nešlo v týto situaci. Pomyslela jsem si tedy,že jsem tady jako s kamarádkou Žanetou a pak konečně začala čurat. On byl z toho zcela fascinován a ikdyž jsem nečůrala nějak akutně,tak jsem viděla,jak je velkej mezi nohama a stále opakoval ..já tě chci... Vrátili jsme se dolů a on byl ten den z toho zážitku fakt tak nemocnej, stále se ptal, jestli půjdeme ještě jednou čurat,když tu nikdo není. Tak jsem schválně pila trochu více tekutin a před polednem už jsem potřebovala znovu. Chtěla jsem si to nechat na hodně,abych čurala hned a vyčurala větší loužičku do záchodu a po obědě už to bylo hodně akutní. Tak jsme ještě jednou zmizeli v patře,u WC už jsem skoro nemohla vydržet a trochu se kroutila. Zavřeli jsme se a já tentokrát čurala beze strachu a okamžitě a hodně. On mne začal líbat a ruku dal pode mne na můj čurací proud a dotkl se i pipinky a pak se stalo něco krásného,protože rychle si rozepnul kalhoty a okamžitě z jeho přirození začal stříkat na zem. Od té doby spolu jsme a čuráme a miluju ho a je můj.
1. Leden 2023 - 8:59
Návštěvník (anonym)
krásnej zážitek. palec nahoru Aneto
1. Leden 2023 - 9:13
Návštěvník (anonym)
Odpověď na "Silvestrovská.... Doktorka,
kdysi jsem taky skládal básničky ale kam se na tebe hrabu
1. Leden 2023 - 10:03

Stránky

Přidat komentář