Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
tak ti přeju ať se brzo uzdravíš. Já jsem byl nemocnej od 1. prosince antibiotika bral od 6. ale poprvé bez jakýchkoliv příznaků (kašle) se cítím až dneska tedy přesně po měsíci
29. Prosinec 2022 - 10:15
Anna (anonym)
holka,když musí hodně čurat a není kde, reflexivně si totiž tlačí ruku mezi nohy a je to samozřejmě vidět, že ji tam má. A to ikdyž má sukni nedrží si ji přes sukni, ale pod sukní přes kalhotky jako v tomto případě já.. Je to taková poslední pojistka před počuráním. Loni jsem to zažila taky cestou z brigády a míjel mne asi dvacetiletý kluk. Viděl, že si ji držím pod sukní a tak se za mnou otočil a dostihl mne. Zeptal se,jestli potřebuju čurat,že bude hlídat ať zajdu za nedaleký strom. Měla jsem to tak kritický, že už jsem skoro čurala a zašla za nejbližší strom,stáhla kalhotky a pustila to z pod sukně na zem, bylo to tak rychlý, ale pipinu neviděl. On se skutečně díval,ale když neviděl pipinu jak čurá , tak odešel.V klidu jsem se pak vyčurala do konce. Pocit je to blbý,ale když musíš tak si říkáš,že ti snad nikdo neublíží a pochopí tě.
29. Prosinec 2022 - 14:39
Návštěvník (anonym)
ahoj ANni to už jsem tu psal několikrát já jsem takhle taky hlídal kamarádku narozdíl od něj sem to čůrání viděl ale pipinu si ta moje expřítelkyně stačila taky zakrýt takže jsem viděl jen to čemu moje jiná kamrádka říká zlatý déšť bohužel i to stačilo aby se pak nechtěla 2 měsíce sejít od té doby jsem v reálu opatrný bohužel tady skáču každému na špek a vypadám jako by mi ještě nebylo ani dvacet
líbí ale samozřejmě u opačného pohlaví takže v mém případě u holek
30. Prosinec 2022 - 7:41
Hana (anonym)
Setkala jsem se s tím často, že kluci pozorují holky při močení. Hlavně venku. S jednímtakovým jsem krátce chodila a když bylo možné,aby se díval, tak byl z toho úplně mimo. Mně to nakonec ani nevadilo a tak jsem k tomu svolila a nebylo mi to trapný. Já většinou chodím na malou pozdě a to se mu líbilo ještě víc, protože jsem načůrala velkou louži a trvalo mi to i déle než kdybych šla preventivně když se mi moc nechtělo
30. Prosinec 2022 - 7:46
Honza (anonym)
Pozoroval jsem kámošku jak nutně potřebuje na záchod a s rukou mezi nohama zoufale neví kam by to šla udělat. Bylo to na pouti v nedaleké vesnici. Byl jsem tak vzrušenej, že jsem za ní šel a zeptal se jí, jestli jí není špatně, když se drží za břícho... Já musím.... nebo se pochčiju. Tak jsem ji vzal za první barák a sdělil, že budu hlídat, ale nehlídal jsem úplně, protože ona ihned čůrala a viděl jsem, že si i počůrala punčocháče a kalhotky, protože to pustila asi dřív. Ten žážitek byl veliký, protože její čůrání bylo jako prudký proud a trval dlouho a pak ještě malý proud a vznikla krásná loužička na betonu pod ní. Ona pak chtěla jít domů a tak jsem šel s ní. při tom jejím čůrání jsem se skoro udělal do kalhot. Vydržel jsem to,ale doma jsem si to v myšlenkách přehrával a hned se mi to povedlo. S tou dívkou jsem pak tři roky chodil ale ona se styděla čůrat se mnou nebo přede mnou,ale když nastala situace,že se jí chtělo opravdu nutně, tak to pak jo.
30. Prosinec 2022 - 7:52
Eliška (anonym)
Líbí se mi to taky, ale...S holkama jsme vysledovali, že skupina kluků,co se jim líbí čůrající holky nejen,že vyhledávají situace,kde holky chodí na malou, ale důmyslně se vyskytnou v situaci,kdy to holka už má na honem a najednou se objeví. Sestra,když ji bylo devatenáct tak šla z maturitního večírku a doprovázel jí domů jeden kamarád, se kterým ale nechodila,ale měli společnou cestu. Objevil se ve chvíli, když ona opravdu hodně potřebovala čůrat a chystala se si odskočit nekam do křoví. Prý ,že ji doprovodí. Domů to měli cca kilometr a ségra to prostě nedala.Říkala, ať chvilku počká, že si jen odskočí na malou a on naléhal,že by chtěl s ní. Nakonec to pustila rovnou na cestě pod šaty ale punčocháče a kalhotky samozřejmě celý mokrý. Pamatuji si, když přišla domů tak se okamžitě rozplakala a když jsem viděla její mokré celé nohy a v botech mokro, bylo mi jasný, co se stalo. Myslela jsem si ale, že to spíše pustila někde třeba na chodbě nebo před domem a jen to prostě nestihla , to se může stát když popíjíte, nakonec z toho ale vyšlo nepříjemné vyprávění. Trvalo skoro týden neež se zklidnila a kluky nechtěla ani vidět dlouhou dobu.
Jednou jsem taky využil situace,přiznávám, a pozoroval holku jak čurá,ale nešmíroval jsem za rohem. Byla to spolužačka a byli jsme na jedný zábavě. Měl pro nás přijet otec, že mne odveze s ní domů. Ona to trochu přehnala a opila se.V tý době ještě nebyly mobily a když otec nejel, šli jsme tedy pomalu domů pěšky. Bylo to po silnici a kousek přes pole do vesničky cca 4 km. Podařilo se mi, přiznávám že schválně, jí při odchodu přesvědčit, že na WC nemusí,že budeme stejně za chvíli doma a tak jsme čekali před kulturákem na tátu. Nepřijel a šli jsme tedy pěšky. Holka to trochu motala a já si vedl a hodně si přál, aby se jí chtělo cestou čurat. Podařilo se to hned jak jsme vyšli. Nic moc neříkala, jen se občas v opilosti zastavovala s nohama u sebe a ruku si dávala opakovaně na pipinu. Musíš se vyčůrat,řekl jsem Ona tak nějak zamumlala ,že asi jo,a po dalších metrech si ji znovu držela. Tady u stromu se vyčůráš, ale až ti řeknu. Rozepnul jsem jí pásek a stáhl džíny, pak i kalhotky, posadil ji u stromu a držel ji za ruku,protože se lehce motala. Její pipka začala okamžitě čůrat. Nejprve pomalu, ale pak to teklo silným proudem . Myslím, že si to moc ani neuvědomovala. Když se vyčůrala osušil jsem jí a oblékl a pokračovali jsme dál. K mému překvapení mí říkala Děkuju,děkuju a dál jsem ji vedl domů. Trochu cestou se probrala.Bál jsem se, aby se jí nechtělo zvracet nebo kadit. To bych se styděl být s ní spíše já,ale ani jedno se nastalo. Ještě než jsme došli domů, potřebovala čůrat znovu. Opět ruka na piince, ale už byla více v reálu a asi se styděla. Vyčůrej se, když se ti chce, řekl jsem. Chtěl jsem jí opět svléknout, ale ona že sama a ať nekoukám. To už si ale začala sama kalhotky stahovat a já se koukal. A bylo na co, protože z ní vystříklo ihned intenzivní čůrání. Ty jseš blbej, nečum,naléhala, ale já ji opět vzal za ruku a pozoroval její čurání až do konce. Opravdu se styděla a když se oblékla, měl jsem trochu špatný svědomí. Došli jsme domů, já se jí za to omluvil a to ještě následující den a pozval jí domů na kávu a koláč. Ona to vzala a povídá, že je mi vděčná, že jsem jí tam nenechal samotnou a doprovodil domů a o čůrání? Zasmála se tomu s tím, že byla hodně přepitá a proto se jí tolik chtělo často na malou a počůrat se přede mnou by byl větší trapas než to pustit a kdybych jí nepomohl, určitě by se po... Opatrně jsem jí navrhl, že se mi její čůrání líbí a jestli to nemůžeme mít jako společné tajemství a chodit spolu čůrat. Ona že kdyby nebyla opilá, tak by to nikdy neudělala. Ale ještě to odpoledne jsme spolu šli ven a ona mi dovolila jít s ní na malou v lese nedaleko. Byl jsem natěšenej, ona trochu nejistě,ale přece jen nakonec kalhoty stáhla a i kalhotky, dřepla na bobeček a sice ne okamžitě, ale za chviličku začala taky hodně čůrat. Bylo to takový normální čůrání,cestou včera to bylo čůrání opravdu velký,ale já jsem to prožil tak,že se mi o tom ještě v noci zdálo a vzbudil jsem se mokrej.
30. Prosinec 2022 - 8:54
Návštěvník (anonym)
To je zase Pavkolova exhibice :-))
30. Prosinec 2022 - 9:12
Návštěvník (anonym)
hele neber si mě pořád do huby buď rád že jsem se stáhl z toho druhého vlákna a zůstal jenom na čůracím. moje poslední zpráva byla to si úžasní holčina nebo ženská v 8:11 nic méně uživateli který napsal zprávu v 8:54 také děkuji že se tím pochlubil
já rozumím o co ti jde ale to nemohu reagovat ani slovy skvělý nebo super? to si to mám jen číst a nenapsat ani řádku? uvědom si že v takové chvíli (bez ohledu na to jaký k tomu máš důvod) omezuješ ty mě. No nic méně o důvod víc abych se starým rokem skončil a s novým nezačínal
Nedávno jsem šla s kamarádem odpoledne domů a chytla nás velká chumelenice s deštěm a schovali jsme se u nejbližší boudy a mně se už chvíli chtělo nutně čůrat. Kamaráda znám, ale ještě jsem nikdy s ním nečůrala, ale tady jsem to nemohla vydržet a v tý zimě jsem mu to řekla, že nutně musím a on mi podržel bundu a já to okamžitě ihned pustila vedle něj na zem. Trochu jsem se sice styděla, ale nevyčůrat se, za chvíli bych byla počůraná a to by mi bylo opravdu trapný daleko více. Všimla jsem si, že se dívá jak mi to jde, ale neřešila jsem to, protože se díky špatnému počasí nedalo jít dál. Tak jsme oba v mém čůrání ještě chvíli stáli než chumelenice odešla.
30. Prosinec 2022 - 11:52
Návštěvník (anonym)
skvělý super
30. Prosinec 2022 - 12:15
Bára (anonym)
Byli jsme na svatbě předminulý týden a s mým klukem jsme šli na WC, každý na své. Ale bylo to moje obsazeno a tam fronta. Já jsem jen špitla, to je hrozný, mně se chce čůrat, strašně nutně... Vzal mne ven do nějaké stodoly a já to tam bez rozmyšlení v rohu okamžitě udělala na zem a před ním. Pili jsme víno a i tvrdý a tak jsem taky vyčůrala velkou louži,a mě to trochu bolelo. A pak jsme sem šli spoluna malou ještě za celý den a večer třikrát a nevadilo mi to. Jeho to vždy vzrušuje a kdyby chtěl,okamžitě by se udělal do mne, Při třetím čůrání se to tak stalo hned jak se do mé pipiny dostal,okamžitě ji naplnil a já byla plná jeho lásky.
30. Prosinec 2022 - 12:38
Pavkol (anonym)
AHoj Báro hned bych chtěl být buď na jeho místě anebo najít tak tolerantní holku jako jsi ty.
30. Prosinec 2022 - 12:45
Návštěvník (anonym)
Byla jsem na návštěvě u známého ,který je ženatý a má rodinu. Nikdy si ke mně nic nedovolil,ale cítím, že se mu líbím. To holka pozná. Tehdy jsem potřebovala nějaký věci pro mamku na zavařování. Dali jsme si kafe,protože jeho paní byla v práci a on pracuje z domova. Chvíli jsme klábosili,on mi nalil vinný střik a pak to nastalo. Už jsem chtěla na malou a stále se to stupňovalo. Bylo mi trapný si říci, že musím na záchod a hele on na to přišel sám a nejprve se zeptal, co se děje,že jsem neklidná a pak si všiml, že mám pod sebou na židli ruku mezi nohama a doslova zmagořil. Prý já bych tě chtěl vidět jak čůráš, prosím, udělej to přede mnou a tak. Byl to šok zpočátku, ale já jsem úplně zpitomněle se jen zeptala, a kde? Protože jsem to měla hodně nutný. On mi řekl klidně tady, rychle mě odvedl za roh ven mně to bylo už jedno a pustila jsem to, šlo to vpodstatě ihned samo, ikdyž jsem se vnitřně styděla. On se chtěl okamžitě milovat a jak to dopadlo? Asi jsem byla natolik zpitomnělá, že jsme si to vášnivě užili,ale od té doby se vyhýbám návštěvě u něj doma, ještě to na mě zkoušel na plese,zda nepůjdeme spolu ven čůrat, tak jsme šli a já s ním čůrala a on taky, a pak jsem mu to udělala rukou,ale víc nic už nikdy pak dalšího nebylo.
na tom záchodě by to asi bylo příjemnější tam by to měl i s typickým zvukem dopadu zlatého deště do mísy
30. Prosinec 2022 - 13:31
Denisa (anonym)
Šla jsem jednou v Praze domů s s kámoškou. Byli jsme předtím na kole a mně se chtělo teď
najednou opravdu nutně intenzívně čůrat. Za bývalým obchoďákem je úzká cestička jako propojka k nám a tak jsem se opřela o strom a rychle stáhla kalhoty a v podřepu jsem se skoro okamžitě vyčůrala proudem . Po mně zbyla větší louže a kámoška hlídala a pak to zkusila taky a hlídala jsem já, ale jí se asi tolik nechtělo čůrala jen chviličku a jen trochu.
30. Prosinec 2022 - 14:08
Návštěvník (anonym)
teda holky vy mi děláte radost dneska se to tu takovými zážitky jen hemží
30. Prosinec 2022 - 14:15
Jana (anonym)
Můj zážitek souvisí s nemocnicí,když mne dnes už manžel doprovázel na ultrazvuk na gyndu. Tam musí mít člověk plný močák,aby vyšetření bylo úspěšné,takže když to skončilo,moje pipinka byla tak našponovaná,jen to ihned vypustit. V čekárně WC sice bylo,ale klíč na vyžádání u sestry. Řekla jsem, pojď jdeme pryč a zkroucená zmizela rychle ven. Vzápětí jsem to pustila nekontrolovaně okamžitě na parkovišti u našeho auta a taky si načůrala do kalhotek a na nohy. Byla jsem v sukni, tak jsem se naštěstí počůrala jen zpočátku a zbytek už normálně s vyhrnutou sukní a staženými kalhotkami na bobečku.. Bylo to moje první čůrání před mým partnerem a dost trapný, protože se díval na moji pipinu jak to z ní jde hodně a jak se dělá pode mnou louže.Takový čůrání,kdy se vám to stane nemáte šanci stopnout a svaly kolem močové trubice to neudrží.Musíte to vyčůrat všechno. Jemu se to líbilo,přiznal mi to cestou domů a pak to chtěl hodně často se dívat,jak čůrám. Měla jsem ho ráda a tak jsem nakonec svolila ikdyž ty další čůrání byly takový pro mne zpočátku ,že jsem se styděla.
a mohu-li být Jani zvědavý ty další byli taky venku nebo třeba i na záchodě nebo v koupelně?
30. Prosinec 2022 - 15:51
Lada zikova (anonym)
Takových žen co se během chvilinky potřebují podělit o své zážitky se chcaním u kterého asistují druzí a navíc je to i rajcuje,hodně zajímavé.Budem se muset s kamarádem stavit u Pavkola aby přišel na jiné myšlenky a trošku ho rozptýlíme svoji návštěvou.Včera jsme so to domluvili tak bude Pavkol i jeho matka určitě rádi.Tak Pavkole,stav na kafe a přichystej se.
30. Prosinec 2022 - 15:59
Návštěvník (anonym)
ale Lado člověk se stáhne z toho druhého vlákna protože si uvědomil že to tam trochu přepísk tak mi nech poslední malej ostrůvek aspoň tady
Co já ?Včera i před tim jsme si tak hezky psali a byl si celý nadržený a teď se tady zdráháš ? A navíc jaký malý ostrůvek?Ty třeba dnes přeci perlíš i na diskuzi o nejhorším rande :-).Kde si dlouho nebyl a dnes jsk tě berou roupy tak nevíš kde bys honil.Uvidíš že až přijdem tak budeš z toho reálu celej na větvi i bez honění.Už se na tebe těšim :-)
30. Prosinec 2022 - 16:29
Návštěvník (anonym)
dobře ale já pořád nechápu že když se mi chceš předvést ty (pokud to myslíš vážně) tak proč u toho má být ještě někdo další?
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář