Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
přesně tak tohle jsem sice nepsal já ale sám bych to neřekl lépe
26. Prosinec 2022 - 18:24
Skutečný Pavkol (anonym)
Jsem fekální labužník a musim o tom psát a u toho honit.Nikdy jsem neprcal a tohle tady je jediný u čeho se to prcáním blíží.Jinak bych musel přetáhnout mutr.
26. Prosinec 2022 - 18:29
Návštěvník (anonym)
koukám že tady dělá někdo všechno proto abych s tím sekl hned zejtra a radši si četl knížku
26. Prosinec 2022 - 18:32
Holka (anonym)
Pepane a ty bys koukal na holku jak chčije a nebylo by ti to trapný? Třeba by se ta holka u tebe vychcat nemohla a potřebovala by hrozně až by se pochcala. Jako z toho by ti asi dobře nebylo. Já bych s tím asi měla problém chcát jako s cizím klukem
26. Prosinec 2022 - 18:57
Návštěvník (anonym)
Včera jsem potkal kamaradku,neco jsme popili a já ji doprovodil domů. Cestou potřebovala stále nutneji na záchod a tak jsem ji odvedl za strom a hlidal. Ona okamžitě dost silně začala curat a ja to nevydržel a musel jsem se na ní dívat ja to teče. Udelala velký chcani a stydela se taky. Na oplatku jsem se vycural i já a tak ji to trapný už tolik nakonec nepřišlo. Taky se divala jak mi to jde ven. Meli jsme z toho srandu. Doma jsem na to stale myslel až jsem si to udelal.
Nelži ty deviante,už si byl usvědčen opakovaně .Tak si to nech do ústavu doktorům.
26. Prosinec 2022 - 19:35
Návštěvník (anonym)
koukám že ses rozhodl nedat pokoj dokud nedám pokoj já
26. Prosinec 2022 - 19:36
Horal (anonym)
Moje holka nechtěla se mnou čůrat,ale když jsem jí trochu opil,pak musela a sama si pak dřepla u lavičky v parku a z její pičulky vytryskl boží pramen a já se neudržel a nechal jsem si pochcat od ní ruku a jí to vůbec najednou nevadilo. Dostali jsme se domů, čůrala znovu a opět jsem si nechal počůrat ruku a ihned jsme se pomilovali. Hned jsem byl hotovej a za pár minut znovu. DOPORUČUJI TUTO TECHNIKU VŠEM!
26. Prosinec 2022 - 19:44
Návštěvník (anonym)
Tak já jsem před klukem chcala jen jednou a jak jsem napsala, šlo mi to naopak hned a hodně. Ale ten pocit jsem kupodivu zažila nedávno ale s holkou. Byly jsme na nějaké kulturní akci od školy a já se šla pak vyčůrat ven za kino,protože byla uvnitř na WC dlouhá fronta. Došla jsem až za nejtemnější opuštěný roh, když za mnou přiběhla se stejným úmyslem jiná holka a tak jsme si dřeply obě naproti trochu od sebe, ona začala okamžitě intenzivně chcát před sebe na zem a já nic. Jelikož jsem ji neznala najednou jsem se zablokla a nešlo to, ikdyž se mi chtělo taky moc. Ona se nejprve věnovala své pipině a pak se zaměřila na ,ne a koukala, že nečůrám a ještě se zeptala Nejde ti to,co? Já byla zoufalá a měla velký tlak do pipiny z močáku a pak se to stalo. Trochu mnou proběhla zimnice a kolem pipiny a do břicha divný chvění až brnění a pak se to vše uvolnilo a já čůrala nekonečně dlouho. Holka zatím zmizela a tak jsem to dostala ze sebe všechno v klidu.
27. Prosinec 2022 - 7:48
Majka (anonym)
Chtěla jsem se nutně vyčůrat cstou z divadla, ale ve městě nebylo kde. Můj kluk mne nakonec odvedl za roh prvního domu do dvora a já to okamžitě hodně pustila u nějaký zdi a dost jsem se styděla, protože jsem v okamžiku vytvořila mokrou louži pod sebou a on se na to díval a říkal, že se mu moc líbí jak mi ten proud teče mezi nohama. Doma jsme se hned pomilovali a když jsem pak šla čůrat ještě jednou na záchod, chtěl to opět vidět a tu už mi nakonec nevadilo a vyčůral s i on přede mnou
28. Prosinec 2022 - 18:53
Návštěvník (anonym)
jeee takhle tolerantní holku bych chtěl mít na kterou bych se mohl dívat při čůrání palec nahoru Majko
28. Prosinec 2022 - 18:58
M (anonym)
Anet a chtěla bys to někdy zkusit?
28. Prosinec 2022 - 19:18
Návštěvník (anonym)
Včera jsem šla domů z návštěvy od autobusu a nemohla jsem to vydržet, tak jsem došla za roh domu a chtěla se vyčůrat. Jako na potvoru šli zrovna nějací kluci. Já utekla pryč,ale když jsem odemykala vchodové dveře, moje buchtička povolila a už jsem to nevydržela
a hned jsem čůrala.Nenápadně jsem se jen opřela o zeď, víc roztáhla nohya přes kalhotky jsem čůrala na zem. Sukně to odnesla jen trochu, nohy a silonky ale skoro celý pochcaný, jak mi to šlo hodně a přes kalhotky i do stran. Vedle u vchodu totiž stála další parta kluků a proto jsem se bála klasicky čůrat.Určitě by si toho všimli. Takhle si nevšimli.Holka to má fakt s čůráním venku těžký.
29. Prosinec 2022 - 6:52
Viktor (anonym)
Poprvé jsem viděl holku čůrat v náhodou. Byla to kamarádka o dva roky mladší a chtělo se jí opravdu hodně a tak to pustila hned za naším barákem venku. Já jsem ji nechtěl špehovat, ale zvědavej jsem byl a tak jsem se díval a jí to kupodivu bylo jedno. Pamatuju si, že čůrala na bobku hodně velkým proudem a pod ní byla už mokrá louže a furt to z ní ještě chvilku teklo. Okamžitě jsem se z toho udělal do kalhot. Od té doby čůrající holky vyhledávám. A daří se mi to různě. Jen jedna holka se mnou ráda čůrala netajně a chtěla se dívat i na mne, když jsem potřeboval na malou, ale to už je několik let zpátky a pak se odstěhovala do města. Její čůrání mne taky rajcovalo, že jsem se při tom okamžitě vystříkal a když chtěla, abych zase čůral já, tak mi to před ní ze začátku moc nešlo, ale jednou se mi chtělo ukrutně a tam jsem to pustil a od tý doby už jsem neměl žádné zábrany a čůral jsem kdykoliv i před ní.
29. Prosinec 2022 - 6:56
Pavkol (anonym)
Nádhera, udělali jste mi oba velkou radost
29. Prosinec 2022 - 7:46
Návštěvník (anonym)
hlavně teda ta viktorova kamarádka a viktor tím že to o ní napsal
29. Prosinec 2022 - 7:51
Lili (anonym)
Před měsícem jsme šli s kámoškou z párty a já byla trochu nastydlá, takže jsem už tam chodila často na malou. Ona se ve městě se mnou rozloučila a já to měla domů tak ještě kilometr a prcinku znovu plnou a našponovanou na čůrání. A to jsem naposledy čůrala asi před hoďkou . Je pravda, že jsme pily míchané drinky a vodu a ne málo. Bylo poněkud chladno a já měla krátké šaty a tak jsem nechtěla čůrat venku a doufala jsem, že dojdu. Samozřejmě každou chvílu ruku pod šaty a přes punčocháče a kalhotky jsem si na ni tlačila a přemlouvala jí i sebe ať se nepočůrám. Nedošla jsem bohužel až domů a po chvilce to už nešlo vydržet a začala jsem samovolně čůrat. Ihned jsem si dřepla na bobek a pustila to všechno přes kalhotky a punčocháče pod sebe na chodník a udělala jsem velkou loužičku, jen jsem si při tom čůrání trochu více rozevřela šaty a ty zůstaly suché. S mokrým zadečkem a kalhotkami jsem doběhla domů a tam kalhotky hodila do pračky a počůraný punčocháče vyhodila, protože se na nich udělalo a rozjelo oko.
29. Prosinec 2022 - 8:27
Návštěvník (anonym)
krásný Lili a dneska už si čůrala normálně do záchodu?
29. Prosinec 2022 - 8:29
Lili (anonym)
Do záchodu, ale ráno to mám vždycky hodně
29. Prosinec 2022 - 8:35
Návštěvník (anonym)
úžasná Lili díky. Jsem rád že patříš mezi ty kterých se na to klidně můžu zeptat
Nic si z toho nedělej. Tebe aspoň nikdo neviděl a sprcha s pračkou tvojí nehodu vyřešila. Přítelkyni vezla její šéfová ze služební cesty. Chtělo se jí dlouho a hodně čůrat, ale byla v práci nová. Styděla se a tak si neřekla o zastavení a statečně trpěla skoro celou cestu. Šéfová ji zavezla až domů před dům. Vchodové dveře ještě zvládla, ale když se s ní rozjel výtah, tak už to přes veškerou snahu nevydržela a počůrala se až do bot jako malá holka. Měla na sobě kalhotový kostým. Byl jsem doma a čekal jsem na ní. Když jsem jí viděl počůranou, tak jsem si myslel, že se jí něco stalo. Brečela tak, že jí chvíli trvalo než se uklidnila a byla schopna říct proč a jak se jí to stalo.
Ležím, kašlu a mám teplotu. Zatím jsem čůrala ráno na záchodě dost dlouho a taky mě to vzbudilo v noci a to jsem čůrala opět hodně a měla jsem zimnici. Dostala mě nějaká necovidová chřipka.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář