Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
tak ještě jednou díky Evo za včerejší pěkný rozhovor s tebou a až bude k tomu příhodná chvíle protože teď si asi možná v práci tak se třeba zas rád na něco zeptám
no mohlo by to tak být teoreticky ale když je tahle diskuze o čůrání tak to chci dodržovat takže bych se zeptal například jestli si dneska ráno čůrala do záchodu nebo někde venku ano bych schopen se ještě před pár měsici se zeptat i na to druhé ale proč bych to dělal tady když vím že tahle diskuze je o čůrání o tom druhém je jiná diskuze a ta už stejně "zamrzla"
Tebe to moje čůrání nějak zajímá. Ráno chodím normálně na záchod doma. Ty si snad chodíš ven v trenkách sednout nad kanálek na bobek před barák na ulici !?
21. Prosinec 2022 - 14:54
David (anonym)
Dobrý nápad . Kdo to zkusí ? Ušetříte za vodu .
21. Prosinec 2022 - 15:02
Návštěvník (anonym)
ne bylo to právě proto že jeden čas sem psala jedna holka která bez ohledu na počasí chodila ven tak jsem byl zvědavej jestli to někdo provádí klasicky na záchodě. neboj včera si mě krásně pochopila tak jjsem to jen zkusil a je mi jasný že má-li to písemně mezi náma dál být tak hezké jako včera tak se vynasnažit aby to vůči tobě byla poslední otázka v tomto směru ale přesto přeze všechno děkuji za ochotnou odpověď
Mám jednu kámošku je jí 19 a ta se nestydí a čůrá když potřebuje klidně i ve městě na ulici v rohu nebo mezi autama nebo u plotu a nechá mě koukat a kolikrát má velký proud a velkou louži a to mě vzruší a musím se ovládat abych se jí tam hned nestrčil ho do ní a jednou jsem ji ho tam strčil ale to bylo ne venku se hned jak jsme vlezli do baráku tak na chodbě když před tím čůrala ještě venku vedle vchodu
22. Prosinec 2022 - 7:01
Milan (anonym)
Když jsem byl kolem osmnácti a viděl jsem čůrat nějakou holku, tak jsem musel ihned čůrat taky a nedalo se to vydržet. Tak se stalo, že jsem čůral s ní spolu, většinou to byly holky, které jsem znal a tak to bylo ok, ale i u cizí se mi to stávalo. Brácha, ten by v takové situaci nepustil ze sebe ani kapku. Byl vždy prý tak tvrdej a velkej, že by se spíš ihned udělal. To se mi pak začalo taky stávat a dívčí čůrání mě čím dál víc vzrušovalo až do rychlého vytečení.
tak co Evo už máš za sebou první štědrodenní čůrání?
24. Prosinec 2022 - 8:39
Robroy (anonym)
V jiném diskuzním fóru, nazvaném Holčičí čůrání, syčení...jsem našel tenhle zajímavý názor 13 leté holky (snad):
je mi 13 a picka mi syci jen nekdy a malo narozdil od moji kamaradky, kdyz jdeme spolu na zachod u me jde slyset jen jemny proud curani jak dopada do misy ale u kamosky to je silny sycivy proud jak z hadice, vzdy me to strasne vzrusuje, videla jsem i jeji pipinu a je strasne hezka, je takova mala uzka s vycnivajicimi pysky ven a jemne chloupky ale nesmi to zjistit jinak bych byla pro ni divna
24. Prosinec 2022 - 9:34
Návštěvník (anonym)
tak co holky která z vás poskytla svému příteli pissing nebo aspoň voyeurství při čůrání jako dáreček? :)
25. Prosinec 2022 - 9:40
Návštěvník (anonym)
na videích i na fotkách v nejmenovaném časopise líbí ale do reálu bych si ti asi netroufl přenést
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář