Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
29122 komentáře / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Eva (anonym)
Odpověď na ale když si na mě tak hodná a
Děkuji.
20. Prosinec 2022 - 19:22
Návštěvník (anonym)
A TEN před kým si čůrala, kde se to přihodilo? Normálně někde venku nebo na záchodě?
20. Prosinec 2022 - 19:26
Návštěvník (anonym)
předchozí otázka byla pochopitelně opět pro Evu
20. Prosinec 2022 - 19:32
Eva (anonym)
Odpověď na A TEN před kým si čůrala, kde
Venku na odpočívadle.
20. Prosinec 2022 - 19:40
Návštěvník (anonym)
jj já si myslel že na záchodě byť by to bylo u tebe nebo u něj na návštěvě by to asi bylo velmi těžko proveditelné
20. Prosinec 2022 - 19:42
Itryš (anonym)
Včera jsme šli z hospody a kámoška se vychcala na chodníku a doma jsem se musel hned vyhonit jak jsem na to myslel a viděl jak chčije
21. Prosinec 2022 - 6:01
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Venku na odpočívadle.
tak ještě jednou díky Evo za včerejší pěkný rozhovor s tebou a až bude k tomu příhodná chvíle protože teď si asi možná v práci tak se třeba zas rád na něco zeptám
21. Prosinec 2022 - 9:27
Návštěvník (anonym)
Odpověď na tak ještě jednou díky Evo za
Na sraní
21. Prosinec 2022 - 13:42
Návštěvník (anonym)
no mohlo by to tak být teoreticky ale když je tahle diskuze o čůrání tak to chci dodržovat takže bych se zeptal například jestli si dneska ráno čůrala do záchodu nebo někde venku ano bych schopen se ještě před pár měsici se zeptat i na to druhé ale proč bych to dělal tady když vím že tahle diskuze je o čůrání o tom druhém je jiná diskuze a ta už stejně "zamrzla"
21. Prosinec 2022 - 14:26
Eva (anonym)
Odpověď na no mohlo by to tak být
Tebe to moje čůrání nějak zajímá. Ráno chodím normálně na záchod doma. Ty si snad chodíš ven v trenkách sednout nad kanálek na bobek před barák na ulici !?
21. Prosinec 2022 - 14:54
David (anonym)
Dobrý nápad . Kdo to zkusí ? Ušetříte za vodu .
21. Prosinec 2022 - 15:02
Návštěvník (anonym)
ne bylo to právě proto že jeden čas sem psala jedna holka která bez ohledu na počasí chodila ven tak jsem byl zvědavej jestli to někdo provádí klasicky na záchodě. neboj včera si mě krásně pochopila tak jjsem to jen zkusil a je mi jasný že má-li to písemně mezi náma dál být tak hezké jako včera tak se vynasnažit aby to vůči tobě byla poslední otázka v tomto směru ale přesto přeze všechno děkuji za ochotnou odpověď
21. Prosinec 2022 - 15:05
Eva (anonym)
Odpověď na ne bylo to právě proto že
Ptej se na co chceš. V nejhorším případě ti neodpovím.
21. Prosinec 2022 - 15:09
Eva (anonym)
Odpověď na Dobrý nápad . Kdo to zkusí ?
To jsem ráda že díky mě ušetříš .
21. Prosinec 2022 - 15:11
Libor (anonym)
Odpověď na To jsem ráda že díky mě
Kolik ti je, Evo?
21. Prosinec 2022 - 19:34
Duddle (anonym)
Mám jednu kámošku je jí 19 a ta se nestydí a čůrá když potřebuje klidně i ve městě na ulici v rohu nebo mezi autama nebo u plotu a nechá mě koukat a kolikrát má velký proud a velkou louži a to mě vzruší a musím se ovládat abych se jí tam hned nestrčil ho do ní a jednou jsem ji ho tam strčil ale to bylo ne venku se hned jak jsme vlezli do baráku tak na chodbě když před tím čůrala ještě venku vedle vchodu
22. Prosinec 2022 - 7:01
Milan (anonym)
Když jsem byl kolem osmnácti a viděl jsem čůrat nějakou holku, tak jsem musel ihned čůrat taky a nedalo se to vydržet. Tak se stalo, že jsem čůral s ní spolu, většinou to byly holky, které jsem znal a tak to bylo ok, ale i u cizí se mi to stávalo. Brácha, ten by v takové situaci nepustil ze sebe ani kapku. Byl vždy prý tak tvrdej a velkej, že by se spíš ihned udělal. To se mi pak začalo taky stávat a dívčí čůrání mě čím dál víc vzrušovalo až do rychlého vytečení.
22. Prosinec 2022 - 22:40
Anet (anonym)
Odpověď na Když jsem byl kolem osmnácti
nechal sis uz nekdy od holky nacurat do pusy?
22. Prosinec 2022 - 23:00
Milan (anonym)
Odpověď na nechal sis uz nekdy od holky
To bych asi nedal
23. Prosinec 2022 - 7:04
Návštěvník (anonym)
Odpověď na To bych asi nedal
já taky ne koukat se na nějakou holku jak čůrá to ano ale na tělo nebo do pusy takový fajnšmekr zase nejsem
23. Prosinec 2022 - 7:52
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ptej se na co chceš. V
tak co Evo už máš za sebou první štědrodenní čůrání?
24. Prosinec 2022 - 8:39
Robroy (anonym)
V jiném diskuzním fóru, nazvaném Holčičí čůrání, syčení...jsem našel tenhle zajímavý názor 13 leté holky (snad): je mi 13 a picka mi syci jen nekdy a malo narozdil od moji kamaradky, kdyz jdeme spolu na zachod u me jde slyset jen jemny proud curani jak dopada do misy ale u kamosky to je silny sycivy proud jak z hadice, vzdy me to strasne vzrusuje, videla jsem i jeji pipinu a je strasne hezka, je takova mala uzka s vycnivajicimi pysky ven a jemne chloupky ale nesmi to zjistit jinak bych byla pro ni divna
24. Prosinec 2022 - 9:34
Návštěvník (anonym)
tak co holky která z vás poskytla svému příteli pissing nebo aspoň voyeurství při čůrání jako dáreček? :)
25. Prosinec 2022 - 9:40
Návštěvník (anonym)
na videích i na fotkách v nejmenovaném časopise líbí ale do reálu bych si ti asi netroufl přenést
26. Prosinec 2022 - 9:20
Anonym (anonym)
Odpověď na tak co holky která z vás
Já ne, přítele nemám.
26. Prosinec 2022 - 14:32
Návštěvník (anonym)
ahoj anonyme to nic já byl jen zvědavý která se tím eventuelně pochlubí ale až na tebe byla reakce očekávající tedy nulová
26. Prosinec 2022 - 15:35
Lili (anonym)
Včera jsem čůrala venku s jedním známým. Ale dala jsem to celý ven ze sebe
26. Prosinec 2022 - 15:46
Návštěvník (anonym)
úžasná díky Lili palec nahoru
26. Prosinec 2022 - 16:13
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Včera jsem čůrala venku s
Pavkole,nelži aspoň o vánocích.
26. Prosinec 2022 - 17:35
Návštěvník (anonym)
1) já za druhé nepíšu a 2) o letních prázdninách a o Vánocích mám právě na reakce na dané téma nejvíc času
26. Prosinec 2022 - 18:05

Stránky

Přidat komentář