Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Mne se libi kdyz pri sprchovani syna mu stahnu kuzicku a namirim sprchu na zalud a za chvilku vzdy zacne curat. Oba se tomu smejeme
12. Říjen 2022 - 20:58
Návštěvník (anonym)
Koukám že do doby co Noemi přestala psát holky čůrají dál ale žádná jiná se tím nechlubí. Tak k čemu je takováhle stránka když sem nikdo nechce psát
15. Říjen 2022 - 11:18
Terka (anonym)
Dnes, když jsem čůrala v lese, tak šla kolem jedna běžkyně, myslela jsem, že půjde dál, ale dřepla si nedaleko mě a začala čůrat. Pak se mě zeptala jestli nemám kapesníky, tak jsem jí podala. Obě jsme se utřeli a kapesníky zahodily za sebe ke stromu. Byla ráda, že jsem měla kapesníky. Baby noste kapesníky pokud jdete ven.
15. Říjen 2022 - 20:53
Návštěvník (anonym)
Konečně to tu zas jednou někdo oživil. Všechno nejlepší k tvému včerejšímu svátku Terko
16. Říjen 2022 - 6:59
Návštěvník (anonym)
pište o tom víc a častěji kdo to pak má furt hledat když to vypadne z první stránky
Já tohle jako malej kluk nesnášel. Když jsem si musel stáhnout kůžičku a vzápětí přišel proud sprchy na holý žalud. Bylo to hrozně nepříjemné, ale že by se mi chtělo čurat tak to ne.
Když nezapomenu tak tady napíšu, chodím čůrat samozřejmě několikrát denně. Doma, ale zyknu se vyčůrat i venku. Viz téma na jakém nejkurióznějším místě jste si museli odskočit. Tam jsem včera psala jak jsem se vyčůrala ve starším vlaku na sedačku a bohužel i kakala.
16. Říjen 2022 - 17:00
Pavkol (anonym)
tak jestli to byla M 262ka tak je škoda že bude nějakou dobu nepoužitelnej ale chápu že když musíš tak musíš ale líbí se mi že si sdíná Terko
Ahoj Terezko jak se máš a co čůrání byl někdy nechoda
13. Listopad 2022 - 5:59
Návštěvník (anonym)
A
18. Listopad 2022 - 9:53
Monika (anonym)
Včera mě kluk pozoroval jak čůrám v parku u pivovaru. Byla zima,ale já už nemohla vydržet a musela jsem stáhnout kalhoty a čůrat hned proudem . Tak jsem sklonil hlavu do klína a dala si před pipinu ruku,ale asi to viděl stejně. Ale já fakt musela,že bych se jinak pochcala
A to byl tvůj kluk, nebo cizí? Pokud byl cizí, tak mu to přej. Víš kolikrát už si to představoval a onanoval při tom. Má zážitek na hodně dlouho. Minimálně, než uvidí další holku čůrat. A to může být bůhví kdy.
Cizí, ale chodila jsem s klukem a ten byl zvědavý taky a když jsem mu ukázala čůrání on si to udělal až mu to vyteklo jak se mu to líbilo a jednou jsem mu ho držela rukou a on to pustil když jsem čůrala a pak i do mě ještě ten den
A včera před tím cizím klukem vytřela jsi si pysky po tom čůrání?
22. Listopad 2022 - 8:36
Honza (anonym)
Když se dívám jak holka nebo kluk čůrá a honím si přitom piňďoura tak mám lepší orgasmus než při souloži.
22. Listopad 2022 - 8:54
Karel (anonym)
Já jsem včera na konečné čekal na tramvaj. Kousek ode mne přišla na trávník dospělá holka, stáhla kalhoty, dřepla, roztáhla nohy a začala močit. Kundu jsem neviděl, protože holka byla bokem ode mne. Ale viděl jsem mezi jejíma nohama velice silný proud moče. Když domočila, jenom si natáhla kalhoty a šla pryč. Kundu si ani nevytřela ani neoklepala. Divím se, že jí ta počůraná kunda nevadila, když si natáhla kalhotky. Já už jsem nešukal ani neonanoval několik týdnů, takže, když jsem to viděl, začalo mi škubat v čurákovi a cítil jsem, že jsem odstříkl pár kapek do slipů. A byla to pravda. Když jsem se pak doma díval, měl jsem na nich flek.
Jako můj přítel. Je mu už 24, ale když chciju a je u toho,okamžitě se udělá přede mnou s bibmasem v ruce a nevydrží počkat, abych si to užila. Je to slaboch, ale mám ho ráda
Adino, já ti poradím. Ukazuj mu často, jak čůráš. On si na to trochu zvykne a nevystříká se hned. Taky by bylo dobré, kdyby ti ho strčil do kundy hned potom, co dočůráš.
Chodila jsem v šestnácti s klukem a když jsme se víc poznali asi po třech týdnech tak jsem mu dovolila aby se koukal jak čůrám. Byli jsme randit kolem řeky a mě se fakt chtělo jako hodně a stalo se to za takovou břízou. Měla jsem letní krátké šaty a pod nimi kalhotky a víc nic, ty jsem si tam stáhla a přikrčila se ke stromu a on mi zvednul zezadu sukni a já to pustila. Ikdyž jsem musela nutně přece jsem se trochu ostýchala a šlo mi to jen málo ale pak už jsem to nemohla vydržet a pustila to celý a proudem pod sebe do posledního pramínku. Dnes je mi už 34 ale vzpomínám na to jako na zážitek ani ne nepříjemný. Ono to pak pokračovalo v trávě a hrála jsem si s jeho velkým pindíkem a poprvé jsem viděla jak se kluk udělá a měla jsem mokrou ruku. Takové byly moje začátky s poznáváním intimností. Pak už jsem se čůrat před ním nestyděla
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář