Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
no jo tam je to do lesíka kousek tam by to šlo. samozřejmě spíš s čůráním. a na to druhé jsem se zeptal jen tak ze zvědavosti já tušil že to neprojde vzhledem k tomu čeho se toto vlákno týká promiň Naomi
30. Září 2022 - 9:11
Pavkol (anonym)
Naomi, chtěl jsem se zeptat, jestli bych ti mohl vytřít po čůrání stydké pysky?
30. Září 2022 - 12:01
Pavkol opravdový (anonym)
zase si někdo ze mě udělal ve 12 01 legraci tak daleko bych si nedovoilil zajít kór když jí uvidím poprvé
Z toho si nic nedělejte. To víte. Mladická nerozvážnost. Dříve to tu bývalo horší. Samé nadávky, urážky. Dneska je to spíš jako maminčino pohlazení nebo tatínkovy žertíky.
3. Říjen 2022 - 9:02
Návštěvník (anonym)
Tak co Pavkole, byl si tam a cos viděl?
3. Říjen 2022 - 12:00
Míra Šíra (anonym)
To mi připomíná moji parodii na jak vytrhnout velrybě stoličku, kterou jsem zplodil, když jsem měl problémy ze zácpou, a když už jsem konečně byl. Kamarádi, byl jsem tam. Byl to nejkrásnější zážitek v životě. A co jsem viděl? Nic. Byla tam tma. Ale mně to stačilo.
Jasně, jenom kecáš, děláš frajera a pak si posranej.
9. Říjen 2022 - 8:13
Maroš (anonym)
Mne ak by to nejaká žena ponúkla tak neodolám a rovno si pod ňu ľahnem a po vycikaní ju poprosím či neskúsi zatlačiť a nepodarí sa aj niečo zo zadočku.
9. Říjen 2022 - 8:38
Pavkol (anonym)
a Maroši už se ti i to druhé někdy poštěstilo?
10. Říjen 2022 - 20:01
Maroš (anonym)
Ani jedno bohužiaľ
10. Říjen 2022 - 20:08
Maroš (anonym)
Ale rád by som pil čerstvý moč priamo zo zdroja a jedol zo zadočku od nejakej žienky
Mě pouze čůrání a to u střešovické vozovny. Mé tehdejší přítelkyni Kristýně bylo tehdy 22 mě 34 mindu si bohužel včas stačila zakrýt ale její latý déšť jsem viděl
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář