Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
29122 komentáře / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Odpověď na už se mi nelíbí chlubit se
Ale jdi Pavkole.Bez nich neumíš žít.
27. Srpen 2022 - 10:33
Pavkol (anonym)
to jsem si ještě včera myslel taky ale když to tady vidím tak kolem toho 5.9. fakt už to pá pá udělám
27. Srpen 2022 - 10:38
Návštěvník (anonym)
Odpověď na to jsem si ještě včera myslel
Co bude 5.9.?
27. Srpen 2022 - 10:50
Návštěvník (anonym)
Odpověď na to jsem si ještě včera myslel
Co bude 5.9.?
27. Srpen 2022 - 10:50
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Co bude 5.9.?
Nic nebude.To jen úchyl Pavkol po stotisící “vyhrožuje” že tu skutečně doopravdy a definitivně končí.Je to psychopat který nemá pod kontrolou vážnější úchylky než je jejich psaní tady.
27. Srpen 2022 - 10:55
Návštěvník (anonym)
přestaň mě nazývat úchylem když to vyhledávám na přišlušných webech a neprovádím to v reálu
27. Srpen 2022 - 11:15
Emil (anonym)
No já jsem v sobotu byl na jedné venkovské a venkovní akci a viděl jsem tam čůrat asi čtyři holky. Čůrali jsme spolu. Já měl samozřejmě problém, protože jsem měl erekci. Jinak mne překvapilo, že si ani jedna po tom čůrání nevytřela kundu.
29. Srpen 2022 - 7:21
Karel (anonym)
Já jsem nedávno narazil na netu na nějakou fotku, na které jedna holka v dřepu čůrá a druhá ji u toho roztahuje pysky.
8. Září 2022 - 12:11
Vojtěch (anonym)
Holka na sex kde by jsme na sebe vzajemne čůrali nebo čůrani když budu v tobě? Ig alfonzinos
11. Září 2022 - 16:15
vlastní názor (anonym)
líbí ale málo která o tom chce takhle veřejně psát na fb byly holky co se bavily klidně o všem možném (např. i o tom druhém) ale tohle holt není fb
14. Září 2022 - 7:56
Návštěvník (anonym)
Včera jsem viděl náhodou čurat asi patnáctiletou holku před nádražím mezi keříky. Fakt špica, pipinka to dávala velkým proudem a holka si mne ani nezaregistrovala. Když odešla podíval jsem se na její loužičku, která se jeste nevsákla a byla velká a dlouhá
14. Září 2022 - 8:34
Karel (anonym)
No mě by třeba strašně od holek zajímalo, jestli jim někdy po čůrání vytíral pysky nějaký kluk nebo jiná holka, nebo jestli si drží pysky když čůrají. Nebo jestli jim moc vadí, že si někdy pysky nemohou vytřít, protože nemají papír?
14. Září 2022 - 9:11
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Včera jsem viděl náhodou
až nato že u takhle mladý bych si to netroufl musela by být ploletá a starší tak super zážitek gratulace a palec nahoru
14. Září 2022 - 19:57
Veronika (anonym)
Čůrala jsem ráno hodně a dlouho než to bylo
15. Září 2022 - 7:24
Návštěvník (anonym)
tak to je dobře Veroniko
15. Září 2022 - 8:09
Pavkol (anonym)
Odpověď na Čůrala jsem ráno hodně a
Super Veroniko
15. Září 2022 - 9:20
MalaJanka90 (anonym)
Odpověď na No mě by třeba strašně od
utírám si vždy jen já, ještě se mi nestalo abych se neměla s čím utřít po vyčůrání. Papírové kapesníky prostě v kabelce musí být a vždy když čurám venku tak je mám po ruce. Nechápu holky co se neutřou, doma když čůrají na záchodě tak se také neutřou? Kamarádka nosí v kabelce toaletní papír, že jí to vydrží i na 3 týdny, já v létě minu balíček kapesníků za 3 dny. Pro jistotu ale nosím dva, vždyť co když budu potřebovat kakat? Kapesníky nešetřím, i po vyčůrání se otřu dvěma.
18. Září 2022 - 18:02
Návštěvník (anonym)
Odpověď na utírám si vždy jen já, ještě
Správný přístup Malá Jarko někdy se stane že dopředu člověk neví která s obou potřeb vlastně vyjde ven
19. Září 2022 - 17:52
Pavkol (anonym)
Odpověď na Správný přístup Malá Jarko
byl bych rád za obě. Nejprve to tekutý a za ním to pevný
20. Září 2022 - 7:23
MalaJanka90 (anonym)
Odpověď na Správný přístup Malá Jarko
ano já jsem vždy připravena hehe. Kapesníky musí být. My holky to máme fajn, už když si najdeme místo tak nám je jedno jestli budeme čůrat, nebo kakat. Už jsem čurala na různých místech
20. Září 2022 - 8:32
Pavkol (anonym)
Odpověď na ano já jsem vždy připravena
rád bych se díval jak ti to jde
20. Září 2022 - 8:35
MalaJanka90 (anonym)
Chápu tě, vím že je to pro chlapy vzrušující vidět ženu při potřebě, ale já jsem stydlivá. Psát o tom problém nemám. Z těch nejkurióznějších míst, kde jsem čurala tak to byl například. suterén paneláku, kde jsme vešli s kamarádkou. Strašně se nám chtělo a nebylo kde tak kamarádka spatřila otevřené dveře na paneláku, sešli jsme dolů a vyčurali se. Už během čůrání jsem vytáhla kapesníky, jednu podala kamarádce, otřeli jsme se a rychle prchali pryč. No a asi tak měsíc dozadu jsem cestovala jedním starším vlakem, potřebovala jsem čůrat, ale nechtěla jsem jít do toho špinavého záchodu. A tak jsem se rozhodla, že udělám loužičku tady na zem. Pamatuji si, že jsem si při čůrání prdla, naštěstí to byl jen prd, nevím co bych dělala, kdybych zjistila, že potřebuji i kakat. Ale asi bych se vykakala, vždyť co bych v tu chvíli měla dělat. Otřela jsem se a šla co nejdál du jiné části vlaku.
20. Září 2022 - 9:57
Pavkol (anonym)
jsi fakt fajn že ti nedělá problém o tom aspoň psát. psala si na jakém nejkurioznějším místě si čůrala. Pamatuješ si na jakém nejkurioznějším místě si kakala?
20. Září 2022 - 11:56
MalaJanka90 (anonym)
S kakáním mě nic nenapadá, snažím se doma, maximálně tak v lese, městském parku. Na malou potřebujeme častěji tak i místa jsou více.
20. Září 2022 - 12:18
Malajanka90 (anonym)
Odpověď na jsi fakt fajn že ti nedělá
Na návštěvě mi to bylo trapný si dojít na záchod,tak jsem zaběhla nenápadně za stavení.už jsem to měla na krajíčku a šlo to pomalu samo,tak jsem rychle stáhla kalhotky a hned to vylezlo celý dlouhý a ještě několik menších. A ještě jsem jim tam načůrala do trávy. Celý jsem to přikryla hlínou
20. Září 2022 - 13:19
Malajanka90 (anonym)
Odpověď na jsi fakt fajn že ti nedělá
Na návštěvě mi to bylo trapný si dojít na záchod,tak jsem zaběhla nenápadně za stavení.už jsem to měla na krajíčku a šlo to pomalu samo,tak jsem rychle stáhla kalhotky a hned to vylezlo celý dlouhý a ještě několik menších. A ještě jsem jim tam načůrala do trávy. Celý jsem to přikryla hlínou
20. Září 2022 - 13:19
Návštěvník (anonym)
úžasná díky za info a ochotnou odpověď na otázku
20. Září 2022 - 17:10
Pavkol (anonym)
úžasná díky za ochotnou odpověď na otázku
20. Září 2022 - 17:11
Malajanka90 (anonym)
Musím kakat