Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
já taky o sobě dost přemýšlel jsem rád že od doby kdy se bavím jen o čůrání se ta atmosféra mezi náma přece jen zlepšila a změnila. a zatím jen čistě teoreticky bylo by to lépe vidět někde venku nebo by to bylo dobře vidět i na záchodě?
26. Srpen 2022 - 8:19
Pavkol (anonym)
já taky o sobě odst přemýšlel jsem rád že od dob kdy se bavím jen o čůrání se ta atmosféra mezi námi přece jen zlepšíla a změnila. A zatím jen čistě teoreticky bylo by to lépe vidět někde venku nebo by to bylo dobře vidět i na záchodě?
To je asi jedno,záleží na situaci.A ty bys přijel ? Nebo mám já a ukázal bys mi Prahu trochu víc?
26. Srpen 2022 - 8:32
Pavkol (anonym)
no asi by to bylo lepší do Prahy. vzhledem k svému handicapu (epilepsie) jsem byl bez doprovodu nejdál v Benešově ale aby nedošlo k nějakému maléru potřebuju vědět ještě jednu věc. Kolik ti je Veroniko?
Tak epilepsie není nic závažného,mám kamarádku a kdyby mi to neřekla tak ani nevim že ji má.Bere teda léky a chodí na kontroly,ale jinak žije běžný život.Tak plnoletá jsem,to je snad jasný.
Já se těším na příští středu. Kamarádka mi slíbila, že mi ukáže jak čůrá. A že jí budu moci i vytřít pysky. Tuhle kamarádku jsem ještě čůrat neviděl. Jenom se s ní musím domluvit, jestli před ní můžu vytáhnout čuráka. Ale, když před mnou bude čůrat, tak by jí to snad nemělo vadit, ne? Holky, pokud chcete, napište mi vaše názory.
Mne dívčí čůrání nijak zvlášť nevzrušuje. Je to běžná potřeba. Viděl jsem jich při tom dost, aniž jsem je o to žádal. Třeba na rande. Proč by se styděly, když už jsem viděl daleko víc. Já před nimi taky močil, protože už taky viděly co chtěly. Pokud to udělala "nová", většinou to skončilo vztahem. Dala mi najevo, že mne chce.
No s touhle holkou se znám asi 6 let, ale nazí jsme se ještě nikdy neviděli. Ona už mi to nabízela minule, že mi ukáže jak čůrá. Nakonec z toho sešlo, protože okolo bylo moc lidí. Teď mi to nabídla znovu. Možná mne chce. Bylo by to fajn, ale ona je vdaná a má roční dítě. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Uvidím, co mi dovolí v tu středu při tom čůrání. Podle toho se zařídím.
přesně takhle to beru já pravděpodobnost že to zažiju doopravdy je jen velmi malá ale právě mě láká to zažít něco "zakázaného" a uhví jestli by z toho třeba vztah nevznikl. jedna z mých ex mi to nikdy nedovolila v reálu ale pokud se jí chtělo čůrat v době kdy jsme vedli hovor mobilem brala si ho sebou a nikdy ho nevypínala
26. Srpen 2022 - 12:00
Návštěvník (anonym)
Karel=Pavkol
26. Srpen 2022 - 12:30
Pavkol (anonym)
ale hovno. Vždyť je to i Karlova zásluha a díky dnešku i Verunčina že se bavím už jenom o tom malém a to velké jsem díky spatření bleee na výtoni definitivně vypustil. Naopak je to právě hlavně Karlova zásluha že moje mánie už jsou pouze čůrací.
Na výtoni sem ale viděl blít a ne seát,už sem z toho vedra a měnění nicků tady úplně v prdeli.Ale zase ne v tý prdeli v který bych chtěl být.Jdu se vysrat.
Já na to fascinovaně koukal a čekal jestli se i neposere.To bych pohonil Výtoň nevýtoň a nechal ujet i sedmnáctku na kterou sem čekal.Teda tramvaj 17,ne holku.Nevim jestli si krkla ptal se na to můj bratranec Eulalius Blitek.Jsme taková distinguovaná a decentní rodina,žádnej odpad jako některý tady.
26. Srpen 2022 - 13:45
Pavkol poravdový (anonym)
já se na to tady fakt už vyseru ten příspěvek v 13:45 jsem ani nemohl psát já protože jsem v 13 :40 odcházel na autobus. Já tady dávám na jevo jak mě výše uvddený zážitek znechutil a když tady za mě bude mlít někdo nsemysly tak si budete myslet že kecám a kecám takže fakt od začátku pracovní aktivity udělá tinky binky pá pá.
A ty jsi Pavkol poravdový nebo Pavkol opravdový ? Nemáš nějaký psychický problémy ? Svěř se .
26. Srpen 2022 - 19:33
Návštěvník (anonym)
Pav = Pavel, kol = Kolovratník nebo podobně, však my si tě úchyle najdeme.
26. Srpen 2022 - 21:20
Pavkol (anonym)
a kdo říkal že něco takového chci já jen myslel že to Veronika myslí vážně tak jsem jí na to chtěl kejvnout. Ale koukám že od doby kdy jsem si na tom druhém vlákně psal z Noikou tady někdo hlídá to aby k takovému setkání vůbec došlo a aby jsme to mysleli vážně. Koukám že si na vás fakt dám bacha.
Ty jsi maniak a vyhledáváš oběti.Proto se musí dávat bacha na tebe deviante.
27. Srpen 2022 - 9:12
Pavkol (anonym)
tak z toho nemusíš mít strach po zkušenostech právě s noikou kdy nebylo jisté zda na mě bude čekat holka nebo chlap kterej by mě za to upravil fasádu nebudu jezdit nikam koho neznám a hlavně si to domlouvát s lidma který neznám a už vůbec ne na doktorce. Bláznivý představy mám to ano ale že jsou nějaký hranice v podvědomí mám a respektovat to umím
27. Srpen 2022 - 9:22
Návštěvník (anonym)
už se mi nelíbí chlubit se něčím co bych si měl nechávat pro sebe takže všechny tyto stránky jsou vlastně "pro kočku"
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář