Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Syn ma 10 rokov a bol to zvlaštny pocit keď mi držal tvrdy vtak so stiahnutou kožou a ja som čural do jeho školskej fľaše na pitie kde mal ešte mineralku. Ale hrozne sa mi uľavilo potom ale stal mi stale
Tvůj příběh já zažil podobně, ale obráceně, ne ve výtahu, ale v autobuse. Stál jsem s holkou, kterou jsem viděl poprvé vzadu u okna. Holka se trochu jako zkroutila a najednou měla mokré džíny. Načůráno měla asi i v botách. Já ji říkám co to, zda nepotřebuje pomoc. Ona, že ne, že to byla sázka. Když vystoupila, také s ní vystoupily ještě nějaké holky a děsně se smály. Já tento humor zábavy moc nepochopil, mládež se asi baví jinak.
Moj priatel Maros chodí ku mne prezleceny za zenu.Je to nase tajomstvo.Mne to nevadi skôr vzrusuje.Jemu zas nevadi ze sa rada pocikavam oblečená.Prvy krat som sa naschval pocikala v puberte v skole na telesnej vychove.Ak si dobre pamätám mala som vtedy 12 rokov
24. Prosinec 2022 - 12:08
Marosko v nohav... (anonym)
Od mala som sa radcej hravala s dievčatami s babikami kocikama.V puberte som sa zacal dom a pocikavat obleceny do segrinych veci.
Skoro každý měl nebo má nějaké představy, které se neshodují s konvencemi naší společnosti, ale realizovat je vyžaduje odvahu. Počůrat se úmyslně poprvé ve 12 ve škole před učitelkou a spolužáky je hodně odvážné. Tahle příhoda se s tebou musela táhnout do konce školní docházky.
28. Prosinec 2022 - 12:15
Týnka (anonym)
Tak jsem si vzala štrample a oteplovačky a zkusila zopakovat to počůrání ,bylo to moc příjemné
3. Leden 2023 - 3:14
Týnka (anonym)
Tak jsem si vzala štrample a oteplovačky a zkusila zopakovat to počůrání ,bylo to moc příjemné
Ahoj kde ses to udělala tak to v oteplovačach jaké máš co ti udělaly když tak
4. Leden 2023 - 20:21
Tonda (anonym)
já se totiž strašně rád počurávám do punčocháčů a oteplovaček a v noci v nich spím. Je mi sice 42 let ale vzrušuje mě to. Někdy mi máma dává pleny a já do ní čurám
4. Leden 2023 - 20:30
Tonda (anonym)
Pane co si vydává tě za mě nevíte můj věk a ani nic jiného přestaňte se vydávat za mě a urážet mě nevíte nic o mě laskavě ahoj Týnko jakou barvu mají tvoje oteplovacky a jak ses cítila v tom děkuji
5. Leden 2023 - 5:06
Tonda (anonym)
každé ráno brzo vstávám abych se počural a udělal do kombinézy ve které spím a pak ji vyperu a jdu do práce ale máma mi dává plenu pro jistotu
5. Leden 2023 - 5:29
KATKA (anonym)
Vzrusuje ma curanie.Mam 20 rokov.Prvy krat som sa pocurala v 13 rokoch cez prázdniny u starkej na dedine,pamätám si to ako dnes.Mala som na sebe bavlnene nohavičky detske pančuchové nohavice cervene yeplaky.Hrala som sa sama v izbe s babikou,pri hre som zabudla na cas.Zadrziavala som v sebe moc namiesto toho abi som sa isla vycikat,na napadlo ze sa pocuram v izbe oblečená.
Ahojky rád bych si popovídal o tom mám fb Jakub nechvátal nebo kometon8727@gmail.com
11. Leden 2023 - 0:45
Návštěvník (anonym)
Na počůrání je nejzajímavější to, že vám maminka sundá spodní prádélko a vy jí ukážete své genitálie. Kvůli tomu jsem se připočůrával i jako dospělý aby viděla jak jsem se jí povedl.
Ahoj napíš mi na email senaja659@gmail.com rád sa s tebou porozprávam o cikaní
14. Leden 2023 - 16:59
ALEX (anonym)
Včera jsme byli s kámošem na pivu a když jsme se večer vraceli na koleje tak ve výtahu kámoš na mě ty vole ty ses pochcal. Já kouknu na kalhoty a fakt mokrý od shora až dolů. Vůbec jsem o tom nevěděl ani jak a kdy se mi to stalo no hrůza ale styděl jsem se před ním že normálně se mi to nikdy nestalo naposledy někdy v mateřský školce no ale fakt těch piv bylo dost tak asi příště se budu muset víc ovládat. No naštěstí kámoš měl pochopení že ať si z toho nic nedělám že to je v pohodě že kalhoty se vyperou a hlavně že o tom kromě něj nikdo neví a slíbil mi že to nikomu říkat nebude.
20. Leden 2023 - 22:04
T. (anonym)
Pochcala jsem se včera. V posteli ve spánku
20. Leden 2023 - 23:08
Tonda wet (anonym)
Já spím doma v kombinéze a počurávám se do ni a máma mi dává plenu. Je mi 42 let. A v létě mám punčocháče a počurávám se do nich. Je to vzrušující a máma pak musí prát a prát
21. Leden 2023 - 5:29
KATKA (anonym)
Práve teraz som sa pocurala v kocikarni.Pod teplakovimy satami mam iba tango nohavičky. Už v výťahu citim ako mi tepla moc steka po stehnách. V kocikarni som nasla vrece plne dievcenskymi vecami a plienkovymi nohavickami.
28. Leden 2023 - 5:11
KATKA (anonym)
Napadlo ma ze skusim tie dievčenské plienkové nohavičky. Idem do kocikarne.Vo vreci bol aj cumliky,puder ,gumená plachta na postel.Doma rychlo natahujem plienkové nohavičky a legíny.
Já se ráda počůrám proste potřebuju tak někdy to pustím ale někdy když mi bylo 16 což není tak dlouho tak jsem ve škole potřebovala už akutně čůrat a měli jsme zrovna takovýho uchylneho učitele a ten mě nechtěl pustit na toaletu tak jsem se tam před celou třídou ztrapnila že jsem ta co se počůrala ve škole
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář