Je krásné číst jak slečny a ženy s námi podělí o to jak provádějí svoji nejintimnější činnost. Prosíme pokračujte.
27. Září 2021 - 21:34
Pavel46 (anonym)
jsem rád že mě konečně někdo pochopil a o tom napsal bohužel jsem si byl nucen změnit nick protože zprávy v 19:26 ani 20:27 jsem nepsal já . I kdyby mě ten dotyčný odhadl zbytečně by tím Janinu odradil a o to aby sem kkvůli tomu Janina napsala jen jednou a dost o to fakt nestojím
Já jsem se hecla a po hodně dlouhé době jsem na tu stránku něco přidala ale napřed to musí schválit. Co to je? To dřív nebylo. Už tam má u mě jeden vroubek když mi smazal jednu mojí fotku na které sice nebylo explicitně vidět to o čem ta stránka je ale i tak to bylo tisíckrát víc k tématu než ta hromada kravin tam. No uvidíme jestli mi ty fotky neschválí tak to byla moje poslední snaha tam něco dát. Jestli jo tak moje pokakané kalhotky z dnešního rána si budete moct prohlídnout pod názvem láska na celý život :0)
Taky zdravím. No zatím pořád nic. Jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat. A odkdy to tam musí procházet tímhle schvalovacím procesem? Já už tam dlouho nic nedávala. Naposledy někdy v květnu nebo červnu.
13. Říjen 2021 - 12:10
Emil (anonym)
Holky, chci se zeptat. Když kadíte, tak u toho většinou současně i močíte. Co si potom utíráte dřív? Kundu nebo prdel?
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář