i když ale v případě 10-ti letého dítěte a obvzláště pokud by byl při porodu ohrožen život obou dětí je toto diskutabilní...no,nevím.To musí řešit jiní odborníci...ale v případě dospělých žen toto neplatí.
na Sibiři jsou medvědi a žerou turisty z Moskvy.Tebe by takový ruský medvěd taky sežral.....ale na medvěda z USA nemá.Přece jenom...USA.....tam je všechno tak nějak lepší.Já,kdybych měl Volit mezi sežráním od ruského medvěda a amerického medvěda,šel bych do USA!
O tom se tady můžeme dohadovat do nekonečna. Předcházet antikoncepcí těhotenství je rozumný důvod. Zapojuje se i výchova náboženské přesvědčení. Těhotenství v -15 letech je doprovázeno skvělými úřady tohoto Státu a to i soudu a i policie. Ani tělo, ani psychický stav není na něco takového zralý a připravený. A věř mi,že vysvětlovat na policii, jak k tomu došlo a kde je historkou z černé kroniky. Mravnost nade vše.
Ahoj Datumko. Já vidím celý problém v tom, že děti jsou v posledních deseti, patnácti letech vedeni k tomu, že sex je cosi jako hygiena. Že si mají ''dávat pozor'', aby nedošlo k otěhotnění. Nikdo jim neříká, že sex by měl být součástí lásky. Jakoby taková myšlenka byla něco k smíchu, něco zpátečnického, něco co není dostatečně cool. Jak to pak má vše dopadat
Kodaňská policie na Twitteru vyzvala nakupující v centru, aby zůstali na bezpečném místě a počkali na policii.
Policisté uvedli, že v centru Fields zasahují ve velkém počtu.
Jedna osoba byla podle policie zadržena, uvedla agentura Reuters.
Počet obětí na životech nebo zraněných zatím není znám.
Policie doplnila, že hlídky byly poslány do širokého okolí centra i na letiště.
Obchodní centrum Fields se nachází necelé dva kilometry od sálu, kde má večer vystoupit známý britský zpěvák Harry Styles, doplnil Reuters.
3. Červenec 2022 - 19:25
sardanapal
Jedna paní co znám a celý život pracovala , co by číšnice se mi jednou svěřila , že byla 11x na potratu . K tomu teda má dnes již jednu dospělou dceru . Co na to říct , ona říkávala - já se jen otřu o cizí ručník a sem v tom ..
:'( Jistě , ale je to i o onom libidu co se výchovy týče . Někde je i násilně , ba přímo tyransky odmítáno - viz obřízka u děvčat , jindy zas u různých sekt dochází k pedofilii a jiným zvrhlostem .
Myslíš právo každé ženy rozhodnout o svém těle ... Já bych byl takto třeba poněkud opatrnější . Co když , jsou sezdáni a muž ( pokud by to ženu přímo neohrožovalo na životě) na dokonání těhotenství trvá ?
Ty takový nenažranec a největší predátor na zeměkouli nemáš chuť na medvěda? No do USA a Kanady cesta dost stojí. Já si vystačím s Finskem.
3. Červenec 2022 - 20:21
sardanapal
Čili prostě kariéristka třeba dítě zrovna mít nechce , ale milující trouba se kromě donošení a porodu , rád postará sám ... Jó , bude shánět kojnou ...
Ne, myslím souvislosti sexuální výchovy na školách. Sex a láska x sex jako obyčejná tělesná hygiena. Právo rozhodnou o své těle je jiná věc a daleko komplikovanější. To co popisuješ je průšvih samozřejmě. Já dnes vycházela pouze z toho, co napsal J. A souvislostech s jinými jeho stejně exaltovanými a nekompromisními komenty
A jinak. Na to, abychom vůbec mohli mluvit o právě ženy na své tělo, je třeba, aby především byla právě vychována tak, aby toto vůbec nemusela řešit. tedy láska je součástí sexu, sex musí být odpovědný a žena i muž mají stejné práva. V milující m se páru se lidé skoro vždy dohodnou
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář