Reklama

Přidat komentář

Katka (Út, 22. 5. 2007 - 11:05)

Ahoj holky, bulímií trpím už asi dva a půl roku. Začlo to někdy v 19 letech..Teď se mi s pomocí přítele, čtení knih, ale bez odborné pomoci podařilo přestat. Za měsíc jsem jednou uklouzla,ale s vědomím, že je to jen jednou. Už jsem se začínala cítit jako normální člově, psychicky jsem byla v pohodě, sportovala jsem, začínala jsem být spokojená sama se sebou a myslela jsem, že mam vyhráno. V jídle jsem se dost hlídala, protože strach z tloušťky mi zůstal, ale dokázala jsem si najít věci, které mi chutnají, nejsou kalorické a spadají do racionální výživy. Přítel byl hodně se mnou a já na zvracení a přejídání neměla ani pomyšlení. Jenže stačilo, aby na čtyři dny odjel a já v tom zase lítam- sušenky, čokolády, majonézové saláty, brambůrky a vše, co jsem si zakázala. Obchody s potravinami mě přitahují jako magnet-zase utrácím mraky peněz a doufám, že zase přijde okamžik, kdy si řeknu a dost, pro tohle už v mém životě není místo....Ale to si říkám každý den už dva roky, ale pouze jednou jsem to myslela skutečně vážně....'