Reklama

Transsexualita

jeden transsexu (Pá, 25. 5. 2012 - 18:05)

Ahoj, milá TS slečno,Znám...Ne, nikdy jsem se žádnou nebyl. Přitahují mě kluci, ovšem je to normální, když jsem ve skutečnosti holka.

Jana (Pá, 25. 5. 2012 - 17:05)

Je tu ještě jedno vlákono...Nikolo, tam už nikdo nepíše. Všichni píšou sem, tohle je taková hlavní diskuse na téme transsexuálové a změna pohlaví;-)

Nikola (Pá, 25. 5. 2012 - 04:05)

Je tu ještě jedno vlákono "Zmnena pohlavia", založené slováky. Ahoj.

Nikola (Pá, 25. 5. 2012 - 04:05)

Ahoj, milá TS slečno,Znám to, jsem také MtF, jsem ale podstatně starší a tak s tím nelze nic dělat. Teď užje nějaká osvěta a Ty víš o co jde. Ale dříve o tom nikdo nic nevěděl. Takže když se kluci bavili o holkách, byl jsem mimo, navíc jsem těm holkám záviděl jejich těla, prsa, dámské oblečení, krajkové kahotky a podprsenky, líčení. Později jsem jim záviděl těhotenství, kojení, kočárky s dětmi a dámské pokecy. Také se neumím chovat jako chlap, jsem tyopická citlivá ženská duše.
Ale k Tobě, nezbývá Ti než to řešit přeměnou. Jsi mladá,taže výsledek může být velmi dobrý. Začni vyšetřením u sexuologa (známá kapacita je MUDr.Fifková). Také lékařské umění se posunulo. I když to dobře dopadne, tedy budeš mít slušnou ženskou postavu, funkční vagínu, schopnou poskytnout chlapovi sex jao biologická žena, jsou úskalí. Jednak je to "běh na dlouhou trať". Dále rodina. Najít nové bydliště co nejdál. Zaměstnání. Těžko navážeš trvalý vztah s klukem.Nemám namysli krátkodobé vztahy za účelem sexu, na to najdeš chlapů dost. Celoživotně budeš užívat ženské hormony. Vždy bude nebezpečí, že se to někdo dozví. Zůstaneš jako žena bezdětná, nebuě nikdy rodit. Malá výhoda je neexistence MS cyklu. Samotná operace není lehká, průběh popsala jistá TS Monika šindelková na nějakých TS stránkách. Té zpotvořili vaginu a chlap se do ní nedostane, mluvil jsem s ní.
Za sebe mohu říci, že v tomto věku mít šanci, bezpochyby bych do toho šel(a). Jako chlap nebudeš mít lehký život, jako TS žena také ne. Ale když to dobře dopadne, stojí to zato. Ještě dotaz: přitahují tě holky, už jsi s nějakou byl?

jeden transsexu (Čt, 24. 5. 2012 - 21:05)

Ahoj, já jsem holka v těle kluka (MtF). Je to hnus, fakt hrozný, nikomu bych to nepřál(a), ani svýmu největšímu nepříteli. Fakt ke zbláznění! Nemám žádné kamarády, spolužákům připadám divný, jsem terčem posměchu a pořád slyším narážky, že jsem gay. Hrozný život! Nechci se litovat, prostě je to tak. Nedávno mi bylo 16 let. Jestli to takhle má trvat dalších 50 let, tak to se zblázním. Už tak jsem vyřízený a je mi na umření, už několikrát jsem uvažoval o zkrácení tohoto hrozného života. To neni život, já už jsem umřel dávno, protože můj život je chodit do školy a ze školy domů.
Samozřejmě jsem o tom nikdy nikomu neřekl. Ačkoliv jsem si jako malý(á), když mi bylo tak 9-11, neustále hrál s panenkami, máma mi je kupovala, nikdo to tolika neřešil, občas se nad tím třeba babi pozastavila, ale tak v tomto věku je to tak nějak jedno, to se tolik "nerozdělují" kluci a holky. V pubertě, když mně bylo 15, jsem si to uvědomil na 100% a je mně to jasné. Ta chuť mít ženské tělo, nosit sukně, malovat se, líčit se, barvit si vlasy, nosit podprsenky, kalhotky a hlavně se zbavit té nepotřebné věci (tam dole, však víte). No prostě bych byl(a) jako v ráji. Byl bych skvělá holka. Bohužel nejsem. Mám 2 možnosti:
1) říct o tom rodině, začít to řešit - to vidím jako nepravděpodobné, jsem srab, asi bych to nezvládnul, a stejně - nevím, jestli bych se po té operaci cítil úplně jako žena, 100%ní by to asi nebylo.
2) zemřít - už několikrát jsem prosil(a) Pána Boha o zkrácení života, kdybych měl(a) nějakou nemoc a zemřel(a), bylo by to fajn. A nebo si ho hold zkrátit. Doufám, že se příště narodím do správného (ženského!) těla.
Vážně nevím, co mám dělat, už jsem vyčerpaná (používám ženský rod, snad to nevadí) a celý život a svět pro mě zčerněl. To je prostě hrůza, neustále si pokládam otázku: "Proč zrovna já?"
No jo, tak poraďte.

(Po, 5. 3. 2012 - 05:03)

zase věřím, že se narodím jako žena a budu š'tastná.Líčit a oblékat se jako žena, prožít ženský orgasmus. Radek

Kristýna (So, 18. 2. 2012 - 13:02)

Slavomir nemá pravdu. Slavomir neni žena a tak vůbec nezná, co vše se od ženy očekává, zvlášť když to ta žena nezvládá, což je můj případ, protože jsem duší muž.
Žena musí být stoprocentní, dokonalá, mít vše v pořádku, všechno zvládat, být krásná a upravená, pokud to nezvládá a nesplňuje, okolí na ni kouká jako na ztroskotance, chudinku, podivína. Tak to prostě je, od ženy se očekává dobrý výkon častěji než od muže, Slavomir nemá v žádném případě pravdu a ať je rád, že je muž, měnila bych s nim ihned.
Předělat se nenechám, to bych už opravdu nezvládla, prostě ne. Stejně bych si potom jako muž nepřipadala, podle mě je člověk po operaci něco mezi mužem a ženou. Každopádně věřím v příští život, kdy už se narodím jako muž a budu konečně šťastná.

Radek(a) (Po, 13. 2. 2012 - 05:02)

Jednoznačný souhlas se Slavomírem. Ale pozor, ono to je především o tom, čím se člověk cítí, jestli chlapem či ženou. Já jsem žena v mužském těle, je mi už 50, takže již není co řešit. Nikdy nepoznám sex jako žena, nebudu mít prsa, nebudu se líčit, nebudu nosit krajkové podprsenky a kalhotky a další věci jako skutečná žena.
Kryistýna, jestli to tak cítíte, nezbude Vám do toho jít, bez ohledu na okolí....Prostě nezbývá než si přiznat to ženství. . V 20 už můžeě být ženou oprvadovou, s prsama a vagínou. A užívat si to.

Slavomir (Út, 7. 2. 2012 - 21:02)

jo tak já jsem na tom...Kristýnka, každý muž nemá krásne telo - ak ho má mužné svalnaté, tak je to dané geneticky alebo športovým drilom. Mužský orgazmus v porovnaní so ženským o. slabý, a u veľkej väčšiny mužov lokalizovaný do genitálu. Tiež sa jeho dĺžka a pociťová intenzita vekom výrazne znižuje - a ak chce muž získať späť celotelový suchý orgazmus, ktorý mal ako malý chlapec, tak musí zase veľa trénovať. O problémoch s erekciou nebudem písať.
Život mnohých mužov je dobrodružnejší, ale je spojený s rizikami a predčasnými úmrtiami, ktoré ženy nepoznajú. Príklad: na stretávke žiakov zákl. školy, keď som mal 41 r., tak sme zistili, že každý 5-ty spolužiak je mŕtvy! Ale ani jedna spolužiačka nezomrela ...
Muži tiež potláčajú svoje emócie (ženy menej), sú agresívni (ženy menej), často odmietaní ženami atď. A čaká sa od nich výkon - všade :)
Život mužov (samozrejme, nie všetkých) je viac stresový ako život žien, hoci to na pravý pohľad vyzerá naopak ... Ja by som radšej bol žena :)

Transka Regina (Út, 7. 2. 2012 - 04:02)

jo tak já jsem na tom...Kristíno, není to tak jendnoduché pro muže jak píšeš. Od muže se na rozdíl od ženy očekává že bude úspěšný, o ženu by se měl postarat a zabezpečit rodinu. A ještě si nesmídovolit selhat v posteli, což se ženě nestane, ta naopak má nárok na slušný mužský výkon.
Ale důležité je čím se slověk cítí, zda ženou či mužem.
Ty to ještě musíš dokonale zvážit, jako muž nebudeš mít děti, nepostaví se ti apod.
Já jsem MtF, operace se povedla, mám funkčí "čárku" mezi nohama, alebez MS. Bohužel také nemám trvalý vztah s mužem (ale sexu se mi dostává.

Asi máš hezké tělo, je škoda kazit ho na mužské. Ahoj

Denis (Po, 6. 2. 2012 - 06:02)

jenom povahu.Nejsi náhodou...Nerzoumím, proč blonďák ??

kdyby (Po, 6. 2. 2012 - 05:02)

Milá(ý) Kristýno, v 17...jenom povahu.Nejsi náhodou blonďák?

Denis (Po, 6. 2. 2012 - 05:02)

jo tak já jsem na tom...Milá(ý) Kristýno, v 17 máš velkou šanci to "toho jo jít". Ale bvezmi v potaz, že se ti neopenis na ženskou prostě nepostaví. To musíš vzít v úvahu. Prostě si nezašukáš jako muž. Já jsem na tom opačně, ale jsem ve věku.Kdyby mi bylo 17, tak do té změny na ženu jdu. Závidím Vám, že se Vám nemá co postavit, podprsenky a kalhotky, porodit dítě, mám typicky ženskou povahu. Ac joooooo.

Redakce erekce.cz (Pá, 22. 11. 2019 - 10:11)

Jelikož je neopenis /výsledek faloplastiky/ poměrně nový zákrok, sepsali jsme o něm podrobný článek pro lepší pochopení.. Čtěte zde https://www.erekce.cz/neopenis/

Kristýna (So, 4. 2. 2012 - 15:02)

jo tak já jsem na tom stejně jako Bára. Je mi 17, jsem žena a být mužem je můj sen. Chtěla bych se jmenovat třeba Martin nebo Jaroslav (popř. Tomáš), mít krásnou mužskou postavu, mužské tělo, žít jako muž a prožít mužský orgasmus musí být krásné. Fakt věřim, že další život bude lepší a že se konečně narodim jako kluk. Jinak život muže je mnohem hezčí, dobrodružnější, zajímavější, pestřejší, ono to asi bude tím, že muži jsou "dokonalejší", nemusí být na nikom a na ničem závislí, všechno zvládnou sami, neočekává se od nich nějaké cukrování a 100% slušnost a vyrovnanost. A zbavit se té otravné krvácející čárky mezi nohama by bylo úžasné, ach jo...:( To je strašný život.

Lena (Po, 9. 1. 2012 - 04:01)

Takéjsem žena v mužském těle. Chtěla bych být ženou, mít sympatického muže, který by mě chránil, kterému bych patřila se vším všudy jako normální žena. Jak bych ctěl(a) prožít těhotenství, mít nalitá prsa mlékem a kojit své dítě. Užívat si mateřskou dovolenou, jezdit s kočárkem. Vím, že to není jednoduché, ale natolik se cítím ženou, že bych to zvládla. Včetně porodu a MS cyklu...Ve svých přestavách mám mezi nohama te božský otvor, jak dávám nohy od sebe a proniká do mne krásný mužský penis. Není to jednoduché, jak je výše uvedeno. Jak mám někdy chuť na kluka, to se dá těžko popsat. Ale nejhorší je že nemohu jako žena žít, projevovat se, závidím těhotným ženám nebo ženám, jak tlačí kočárek. Je to těžké, prostě chlap nejsem, neumím se tak chovat a ani sex se ženou mne neláká. Někdy se alespoň nalíčím, navléknu do kalhotek a podprsenky. Někdo se zase ozvěte jak to prožíváte. Ahoj.

Ala (Út, 27. 12. 2011 - 05:12)

Jem trans z muže na ženu. Jsem na tom podobně jako Aja. Už s tím nic nenadělám. Myslím si že, tento gard je horší než z ženy na muže (FtM). Prostě se nedokái chovat jako muž, a tak mám problém s okolím. Čekají od mne že se budfu chovat jako muž, co že je nemožné.Jak toužím mít kundičku, do které prpniká penis.....

Bára (So, 17. 12. 2011 - 20:12)

no, já jsem taky jeden čas chtěla být mužem...jenže jsem zjistila, že aspoň budu člověk (v mém případě žena), který jasně patří do škatulky žena. I kdybych se nechala "změnit", muž bych nikdy nebyla. Věk a pohlaví jsou prostě věci, které nezměníme (podle mého názoru) a na své tělo už jsem si zvykla. Kdybych se nechala přeměnit na muže, cítila bych se ještě hůř, protože bych vlastně nebyla ani muž ani žena, jenom něco "mezi". Stejně bych neměla chromozomy XY a každá moje buňka by vypovídala o tom, že jsem žena, byla bych neplodná, neměla bych varlata => spermie, potom by mi chyběly chámovody, prostata, šourek, nadvarle no prostě všechny mužské pohlavní orgány. Nechám se pokřtít, modlím se a věřím v druhý život, ve kterém opravdu budu mužem se vším všudy - se spermiema, nočníma polucema atd. Mohli byste to zkusit, transsexuálové prý dostanou druhou šanci a jejich další život bude krásný a v roli vysněného pohlaví (muže). Zkrátka dle mého názoru druhý život existuje a je lepší. Jen nesmíte tenhle současný život ukončit sebevraždou, duše sebevrahů nepokračuje dál, ale trpí a bloudí a trpí tím i blízcí a rodina, prostě ji obětujete Zlu. A já se nenechám přeměnit, ani se nezabiju a to kvůli mým blízkým a rodině, protože by je to ranilo. Takže musíte být pokřtěni a věřit a narodíte se znova a to tak, jak si budete přát a ten další život bude nesrovnatelně lepší. Bára

Petra (So, 19. 11. 2011 - 19:11)

Aja: tak jste to měla řešit (snad vám nevadí, že používám ženský rod). Ta moje spolužačka byla poslední 2 roky před svoji smrtí docela na nervy, vystresovaná, dá se říct, že kdyby žila, už by se z toho zbláznila. Člověk před tímto "problémem" prostě neuteče, před tím se nikdy neschováte. Moje spolužačka si to také myslela, snažila se o to a jak chudák dopadla.

Aja (So, 19. 11. 2011 - 01:11)

Jsem MtF, souhlasím s Petrou. Mám "ženskou duši a myšlení", jako chlap se prostě nedokážu chovat. A vzhledem k věku s tím už nic nenadělám. Jak mi překáží penis a chybí prsa, jak bych chtěla být 30 - 35 letou ženou. A jak se mi líbí pškní kluci.....Ach joooooo.

Reklama

Přidat komentář