Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Normalni (Čt, 26. 3. 2015 - 17:03)

To není o toleranci,ale o...Ono to neni ani o toleranci, ani o slusnosti, ale perverzi a pohlavnim zneuzivani nezletilych. Doufam, ze tady jde jen o fantazie uchylu a nikoliv o realitu.

Stáňa (Čt, 26. 3. 2015 - 17:03)

Zkuste být trošku...To není o toleranci,ale o slušnosti.Máma nemá synovi v tomto věku sahat mezi nohy,i když je to přes rifle.Nejsem mravokárce,taky se mi líbí pěkná prdelka v uplých boxerkách,ale podívám se,nesahám

ty (Čt, 26. 3. 2015 - 13:03)

Zkuste být trošku...seš taky pěknej kretén

josef (Čt, 26. 3. 2015 - 13:03)

Teda mě to přijde nechutný...Zkuste být trošku tolerantní. Jinak nevěřím, že by klukovi vadilo, když ho mamina vyhoní. Spíš se stydí, když se s ním vodí před lidma. Měla byste jí říct, že se s ním nemá vodit před lidma. Jina její ruka na jeho klíně, to je zcela v pořádku. Snad to synovi pomůže, že nezačne předčasný sex. Sice s dívkami souložit může od 15, jenže co je dovoleno, neznamená, že to je ideální. Kluci by se sexem neměli začínat dřív než v 18.

bivoj (Čt, 26. 3. 2015 - 12:03)

Teda mě to přijde nechutný...Sou to prasata .
Toto nedělají ani šimpanzi bonobo . A ti nějak šukají !

Stáňa (Čt, 26. 3. 2015 - 12:03)

paní Marie, není třeba se...Teda mě to přijde nechutný a neumím to tolerovat.Já byla lyžovat v Itálii s kamarádkou,ta měla sebou šestnáctiletýho syna,celou cestu autobusem měla ruku mezi jeho nohama!A měly byste vidět to erotické prádlo,které mu kupuje!Vidí se s ním jak s milencem,pořád ruku na zadku,klukovi se to zjevně nelíbí.Chápu,nemá chlapa,ale já taky ne,ale takhle se to přece neřeší,je to úchylné!!!

josef (Čt, 26. 3. 2015 - 12:03)

Po rozvodu jsem zůstala s...paní Marie, není třeba se stydět. Synovi jste měla normálně vysvětlit, že to děláte kvůli němu. Že z lásky a péče o něj nikoho nemáte a musíte to sama řešit. Aby věděl, že ženy masturbují stejně, jako muži. Co syn pak udělal, tak dal nejevo, že se mu to líbilo. Nakonec syn je již plnoletý, klidně mu ho můžete honit případně i on Vás. Ženy přes 40 nebo i ke 40, když mají dítě, tak už hůře shání chlapa. Synovi masturbace od mámy nijak neuškodí.

Dan (St, 12. 2. 2020 - 07:02)

Ja sem se prestal pred matkou stydet asi v 17 když sem poznal ze mi toleruje za jistych okolností nahotu pozdeji i masturbaci jako kdyby to pro ni bylo jednodussi,nez mi neco vysvetlovat .chlapy si domu nebrala ja holky jen výjimečně, jasně že sem ji rád pri tom poslouchal kdyz si to v noci dělala proto se nedivim že tu nekdo popisuje jak za ni přišel a narovinu si ho pred ni vyhonil. Kdyz mati mela nejakou známost tak mi o tom řekla ale jinak sme se věnovali jeden druhému , chapu ze každý ma ten vztah s matkou uplne jinej ale podle me když syna jeho matka přitahuje tak na tom neni nic špatného, každopádně si nesmi nic nevhodného dovolit a jednat sni s úctou,políbit nebo ji obejmout ničemu nevadí , nevim jestli ji treba vzrušuje když ji pozoruji pri nejake činnosti a ona na sobe kalhotky a tričko , některé příběhy sou vzrušující co tu čtu ...

Marie (Čt, 26. 3. 2015 - 10:03)

Po rozvodu jsem zůstala s 16-letým synem v jednopokojovém bytě.Protože jsem dlouho neměla chlapa tak jsem masturbovala no a stalo se, že syn přišel jednou dříve než měl a zrovna ve chvíli kdy jsem měla orgasmus.Strašně jsem se styděla ale to co následovalo mně vyrazilo dech.Přišel ke mně a říká,mami o nic přece nejde,vždyt já si to dělám taky.Svlékl se do naha a předemnou se vystříkal.Je to už tři roky a když si na to vzpomenu tak se vzruším a musím masturbovat.

Radek (Pá, 14. 12. 2018 - 19:12)

Chapu že to musel byt trapas , vetsinou to je naopak že matky pristihnou pri tom syny... Podle mě spolecne bydleni rozvedene matky se synem tomu jen nahrává , tezko rict kolik matek by se vzrusilo pri pohledu na masturbaci vlastniho syna , prispevky sou vymyslene a tezko se s nejakou matkou otom budu bavit podle mě je daleko víc synu kteří by si dovedli predstavit něco s matkou ...

Tereza (Čt, 26. 3. 2015 - 09:03)

Terezo, někde se u vás asi...Snad se v našem případě o chorobný stud nejedná,ale fakt je,že nahý se mi neukáže ani náhodou.S odstupem času vidím svou výchovnou chybu asi v tom,že jsem mu zbytečně dlouho dávala plenky na noc,skoro do šesti let,a dost nevybíravě ho nutila roztáhnout nohy,vlastně skoro násilím.

Tereza (Čt, 26. 3. 2015 - 09:03)

Terezo, někde se u vás asi...Snad se v našem případě o chorobný stud nejedná,ale fakt je,že nahý se mi neukáže ani náhodou.S odstupem času vidím svou výchovnou chybu asi v tom,že jsem mu zbytečně dlouho dávala plenky na noc,skoro do šesti let,a dost nevybíravě ho nutila roztáhnout nohy,vlastně skoro násilím.

gin (Čt, 26. 3. 2015 - 08:03)

Terezo, někde se u vás asi...Nemusí. Já byl jako malý kluk chorobně stydlivej, to způsobila nábožná prababička, která nás s bráchou jako malý měla věčně na starosti, protože matka byla ještě hodně mladá, ráda si užívala života a tak na nás s bráchou neměla moc času. V pubertě mě ta nadměrná stydlivost, jak popisuje Tereza přešla. Matka pořád básnila o nudistických plážích, to bych tam asi jako děcko se svou nadměrnou stydlivostí zjančil. Nikdy jsme tam nebyli, protože tam nechtěl nevlastní fotr. Jak jsem byl jako děcko nadměrně stydlivej, tak jsem si jako mladý muž ty pláže oblíbil. Za hranicema, v bývalém NDR, byla jedna nedaleko. Chodil jsem tam načerno přes les. Přes východní hranice se to dalo. Jednou, když mě bylo 25 mě však při tom lapli, (východní hranice byla na poprvé jen přestupek s pokutou 500 Kč) a pak už jsem si to radši nelajskl. Není pravda, že musí pak zůstat chorobně stydlivý, i když někteří jsou takoví i v dospělosti.

Jakub (Čt, 26. 3. 2015 - 08:03)

Podivuji se,že i velcí...Terezo, někde se u vás asi ve výchově stala chyba. Je divné, že se tak malý kluk panicky bojí být nahatý před svou mamkou. Na kluky to přijde v pubertě, kdy jim vyroste a mají často erekci. Ale ani to není důvod, proč se před tím nejbliýším člověkem, co většinou mamka je, stydět za nahotu. A ani s erekcí, kterou často ani neumíme zastavit. Hlavně tu ráno, když mně mamka tahá z postele. Kvůli tomu si pyžamo brát nebudu, spát nahý je nejzdravější a nejpříjemnější. U vás už cesta zpátky asi není,chorobný stud ho bude provázet celý život.

Honza (St, 25. 3. 2015 - 16:03)

Nahou jsem jí...Vždyť já ti jí neberu, nemusíš se bát.

Tereza (St, 25. 3. 2015 - 15:03)

Podivuji se,že i velcí kluci ukážou mámě pindika.Náš kluk v sedmi letech ode mne nechtěl ani vykoupat,musel to dělat manžel,nahý se přede mnou styděl.A od té doby jsem jeho pinďu viděla jen jako utaženou bulku ve slipech.Vždy si ohlídá,abych nekoukala,když jde do naha.

samuel14 (St, 25. 3. 2015 - 13:03)

Paní Věro jsem rád že...JJ máš pravdu - né každá ženská to prostě pochopí, ale kluci jo.

samuel14 (St, 25. 3. 2015 - 13:03)

Na druhou stranu Same se chci...Nahou jsem jí viděl.
Vypadá celkem fajnově :), ale pro tebe není!!!

David (St, 25. 3. 2015 - 10:03)

Většinou se to stává...Paní Věro jsem rád že aspon jedna ženská to pochopila.Já jsem to tehdy už opravdu nemohl vydržet a před mamkou jsem vystříkl.

Věra (St, 25. 3. 2015 - 10:03)

ženské to možná vědí....Většinou se to stává když se přetahuje několikrát za sebou a má ztopořený penis ale uškodit mu to opravdu nemůže.

Reklama

Přidat komentář