Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Yarda (So, 6. 8. 2011 - 15:08)

Mě překvapuje, jak se tady v tom tématu tak nějak automaticky předpokládá, že jde o nezletilé syny. Nemůže jít o osmnáctileté kluky? Je vidět, na co kdo myslí...

Pepa (So, 6. 8. 2011 - 14:08)

Vyprdne donatelo, jednou jsem na policii podával vysvětlení a úplně mi to stačilo, udělali tam ze mně blba, co nemá nic v ruce. A tady by to pravděpodobně probíhalo stejně. Máš důkazy jen o tom, že někdo někam něco napsal, ale to je tak všechno. To ještě nedokazuje, že byl spáchán trestný čin.

k (So, 6. 8. 2011 - 13:08)

Hluboce se mýlíš...Tak si to s ním rozdej a nech si to od něj udělat, záleží na něm jestli by si s tebou rozdal. Je hodně případů kde matka mrdá se synem.

kalimero (So, 6. 8. 2011 - 10:08)

Tak to jsem ráda,že nejsem...celá diskuse je jenom literárni cvičení a nic s toho není pravda. Policie sa Ti na to vyprdne. A vubec proč to čteš?

H (So, 6. 8. 2011 - 08:08)

Ale to se hluboce mýlíte ! Internet je sice bezbřehý, ovšem třeba na debatě o tramalu už někoho zavřeli a ostatní jsou volaní k soudu. Naštěstí se totiž ani na netu nesmí dělat nic trestného a nebo navádět...Blbečci, zeptejte se IT techniků, stačí,když tohle někdo udá na policii a ta bude MUSET jednat. Zjisti od admina vaše IP adresy a i když tyto jsou plovoucí, zjistí ID počítače. To jste ještě telátka neslyšeli? tak si zkuzte například někde stáhnout placený program, co je na 14dní zadarmo, poté odinstalovat a zkusit znovu...Už se vám to nikdy nepovede, váš počítač je totiž už zaregistrován. To píši zjednodušeně, pro takové debílky jakými jste. psát o sobě na net trestné věci a věřit,že se mi nic nestane může jen kretén.

. (So, 6. 8. 2011 - 06:08)

z bohem jdi hezky do...Jistě sám víš, že internet je bezbarierový - každý si může psát to, co sám chce. Ať už je to pravda bebo ne.
Nelez a NEVYHLEDÁVEJ FÓRA, Z KTERÝCH JSI zhnusený a které TĚ VZRUŠUJÍÍÍÍ!!!

oooooo (So, 6. 8. 2011 - 06:08)

Tak to jsem ráda,že nejsem...Jano-(pokud jsi Jana)
Jistě sama víš,že internet je bezbarieroví- každý si může psát to,co sám chce-.ať už je to pravda bebo ne.
S podáním nějakého trestního oznámení. se nenech vysmát. Jen ze sebe děláš hloupé telátko,které se moc kouká na telku.Ten kdo se ohání morálkou,je z pravidla ten kdo ji sám nemá.
Rada pro všechny spravedivé moralisty!!! Jdite do hajzlu z kázáním o bohu a dovolávání se spravedlnosti a dobré morálky. Nelezte a NEVYHLEDÁVEJTE FÓRA,Z KTERÝCH JSTE zhnuseni a které VÁS VZRUŠUJÍÍÍÍ!!!

oooooo (So, 6. 8. 2011 - 05:08)

Jednou se za to...z bohem jdi hezky do prdele,pánbíčkářská couro-Pokud ti je tohle téma proti srsti-PROČ na něj a různá jiná vlastně lezeš? nechápu!!

René 61 (Čt, 9. 7. 2020 - 21:07)

Super, každý člověk má nějakou úchylku,nikoho proto neodsuzuji i já nejsem výjimka. Přeji všem krásný den.

Jana (Pá, 5. 8. 2011 - 21:08)

BOH S TYM NEMA NIC SPOLOCNE A...Tak to se pleteš.On se člověk té světské sprav.kolikrát nedovolá! Policie i soudy jsou skorumpované po celém světě.A kolík dětí a lidí na to doplatilo.A to co pak zasíváš,topak na sklonku života sklidíš.Každého jeho činy dostihnou!!!Díky Bohu jsou ale ve vládních organech lidí,kteří svou práci berou vážně a zodpovědně a ty si pak Bůh používá.

jana (Pá, 5. 8. 2011 - 20:08)

nechápu jak tahle diskuse...Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Taki chci jít na policii a podat trestné oznamení za navádění k trest. činům a jejích šíření a provozovaní!!!Hlavně chci aby vypátraly ty,kteři se chlubí temito zvrhlostmi a mučí své děti.Zřejmě byli taky zneužívání!To je ale neopravnuje působit někomu totéž!!! Podám stížnost i na administrátora,který to neuhlídal!Svět je jedná celá Sodoma Komora!!! Je mi líto všech dětí a mladeže,kterí si proživají muka za zavřenými dveřmi bytu a domů. Denně se za ně modlím a věřím ve světskou i Boží spravedlnost! Vyzívám tím všechny děti a mládež aby se nebály o těchto věcech mluvit a měly dostatek odvahy s tím něco dělat. Nikdo nema právo vám takto ubližovat!!!!Vzepřete se a obratte sen na nekoho důvěrnýho.

Jana (Po, 1. 8. 2011 - 09:08)

nechápu jak tahle diskuse...To sem zvědavá jestli se tím něco změní.Jsou tu nezablokovaný témata volně dostupná dětem,při kterých i dospělý člověk zčervená.Doktorka je žumpa.

(Po, 1. 8. 2011 - 07:08)

nechápu jak tahle diskuse může být vedena aniž by ty krávy co se ukájejí se svými dětmi mohly beztrestně dál psát o své zvrhlosti na veřejné fórum.Asi je to všem jedno.Dávám tímto trestně oznámení na neznámého pachatele a veškeré podklady:tj.odkazy na tyto stránky dodávám policii,a zároeň podávám trestní oznámení na :Diskuse doktorka,za rozšiřování tohohle hnusu.

marian (Po, 1. 8. 2011 - 07:08)

Jednou se za to...BOH S TYM NEMA NIC SPOLOCNE A ISTE BY HO TO NEZAUJIMALO, OVSEM CO NA TO HOVORI ZAKON ?
INCES JE TRESTNY CIN A SU ZA TO TVRDE POSTIHY VSADE VO SVETE ...
CO TAK MRTVYM, ZVIERATAM A DETOM DAT POKOJ, DOSPELI NECH SI SULOZIA NAVZAJOM AZ DO KONCA SVETA A JA SA PRIDAM ...

Jana (Po, 1. 8. 2011 - 03:08)

Jsem rozvedená a muže teď... A doufám, že ani nebude.Nebo si tě vypátrám a udám!!!

jana (Po, 1. 8. 2011 - 03:08)

Vůbec nachápu jak se o těhlech hnusárnách můžete bavit.Je to něco,co se Božím očím příčí a jednou se mu každý zodpoví!!! Zneužíváné děti budou vždy mít u něj první místo a dříve nebo pozdějí se jích zastane!!!!

jana (Po, 1. 8. 2011 - 02:08)

Co je na tom uchylneho? Ja...Jednou se za to zodpovíš!!!!!Boží spravrdlností neujdeš!!!!! Tvrdě pocítíš následky!!!

a (Pá, 25. 2. 2011 - 09:02)

mez do toho a kolik je ji let...a kolik jsi toho vypil ogare????

tony (Čt, 24. 2. 2011 - 21:02)

Mě již delší dobu...mez do toho a kolik je ji let ad jejich kolikatilet jsi z jeji mamkou

Maty (Pá, 5. 9. 2008 - 20:09)

no tak to mi přijde nemožný a nechutný...spát s vlastním potomkem???To je trošku proti přírodě ne?já bych měla teda blok...já jako matka mám spíš potřebu své dítě "chránit" a ne ho využívat k sexu..tak to jsem teda ještě neslyšela....uff uff,,

Reklama

Přidat komentář