Reklama

Vzrušení z vlastního syna

J (Ne, 20. 3. 2005 - 11:03)

supermama: nejen že obvyklé to není, ale také se dopouštěla hned dvou trestných činů. Zajímalo by mě také, jaké by měla pochopení, kdyby její manžel š.... s její dcerou?Hnus.

Mravní hlídka (So, 19. 3. 2005 - 14:03)

**Supermáma** Konečně nějaký příspěvek, který je napsán srozumitelně a má hlavu patu, bez gramatických chyb.Pokud někoho téma incestu irituje, může se ventilovat na webech katolik.cz , papezskynohsled.cz apod. :-))

Patrik (So, 19. 3. 2005 - 12:03)

Tý jo.Sakra dobré,ikdyž staré ale nestaré tematikum.Je mi jen 19,ale chápu, neodsuzuju a fandím.Je faj číst neblbosti.Tedy některé.

supermama (So, 19. 3. 2005 - 12:03)

Tak...co napsat...vidím, že nemladší příspěvěk je starý téměř půl roku a já jsem poměrně ráda a nebojím se říci šťastná,že sem mohu napsat pár řádek k tomuto tematu.Jsem poměrně mladá( 36) , myslím docela atraktivní žena, mám dva syny, šťastné manželství, dobrou práci, milujícího muže, pěkný dům...ke spokojenosti mi asi navenek, i interně nic nechybí.A přesto.Spím se svým starším synem.Je mu dnes 18 let, máme suepr vztah, myslím jako máma- syn a přesto- souložím s ním.Seběhlo se to prvně velice intenzivně a rychle, nečekaně a podivně, na rodinné oslavě, kdy jsem ho šla zkontrolovat poté, kdy kapku více vypil a já měla strach, aby mu nebylo po uložení špatně(přece jen, bylo mu něco málo přes 15)a místo mých obav o jeho pohodu jsem ho přistihla při ppříchodu do pokoje jak nahý onanuje.Vzhledem k tomu, že už byla pokročilá noční hodina jsem byla jen ve spodním prádle a pohled na jeho mladé masturbující tělo mě vzrušil do té míry, že jsem ho prostě a jednoduše svedla.A vyplatilo se.Spím s ním občas dodnes, hlavně v době, kdy není muž doma, respektuje mě jako mámu, dělá nám to oběma dobře, a v okamžiku, kdy jsem se s tím po velkém psychickém trápení svěřila kamarádce, která je mi nejbližší a ona se mi přiznala, že onanuje při představě soulože se svým synem a nemá jem dost odvahy na to to udělat, se mi poměrně ulevilo.Pochvalu člověku, který toto téma založil a nemá pocit, že to musí být nutně tou nejhorší zvráceností, navíc v okamžiku, kdy se s tím, docela normální žena svěří.Obvyklé to asi není, ale ženy v mém věku...sahněte si do svědomí....

Hanka (St, 26. 1. 2022 - 17:01)

Jsem ráda že nejsem sama ja spim se svým 16 lety synem od chvíle kdy se za mnou přišel v noci přitulit byla jsem
nahá a mu se hned postavil a bylo to,

honibrk (Út, 9. 8. 2022 - 18:08)

Ozvy se čekám na odpověď

Anonym (Po, 15. 2. 2021 - 16:02)

Supermana kdo by takovou mámu nechtěl haha

Cuckold boy (So, 4. 1. 2020 - 10:01)

Mmmm tohle muselo být vzrušení maminko a ja jsem ještě panna a moq Mama me chce donutit aby se na koukal jak to dělá s černoha a jaki to asi bude pocit?

Mravní hlídka (Pá, 8. 10. 2004 - 17:10)

Hele,ty "Nemravní hlídko".O tvém intelektu svědčí už to,jak (ne)originální nickname jsis vymyslel... Tvé kvílení mě nechává scela klidným, pupůš.

Nemravní hlídka (Pá, 8. 10. 2004 - 15:10)

Pro "Mravní hlídku": Jako nově vytvořená "NEMRAVNÍ HLÍDKA" kontra "MRAVNÍ HLÍDKA" si dávám za jeden z důležitých úkolů - šlapat na paty tobě, tvým kecům a stupidním připomínkám k názorům jiných. Jako 35-ti letý chlap by jsi měl mít už trošku rozumu a soudnosti. Zatím se samopasuješ do obecného glosátora (ve svých očích) a totálního debila (v očích ostatních). Vstup do sebe, pokud to dokážeš, a kecej si doma. Tam ale asi dostáváš pěkně po hubě, že? Když nemáš co rozumného říci, raději mlč. Tak se měj. Tvá "Nemravní hlídka Mravní hlídky".

MRAVNÍ HLÍDKA (Čt, 7. 10. 2004 - 10:10)

"MRAVNI HLIDKA STILL WATCHING YOU!" I toto téma a diskuze jsou monitorovány Mravní hlídkou,aby zde nedošlo k narušení mravnosti, teologie a dobrého vkusu :-)) ****************************************************************************

kiki (So, 2. 10. 2004 - 21:10)

Pročítal jsem si tuhle diskusi. Mám otázku: Proč se vždy najde tolik úchyláků kteří potřebují hodnotit a kritizovat představy druhých lidí (které se vůbec nemusí uskutečnit)? To nemáte svou vlastní představu něčeho, co se nesmí? Tak s ní bojujte! Založte si vlastní diskusi! Budete moc rádi když vám do diskuse budou kecat vymazaní úchylové pro které je to NEPŘÍPUSTNÉ, NEMORÁLNÍ,.....

Libor (Po, 19. 7. 2004 - 19:07)

:-))) kdo je bez hříchu ať hodí kamenem. Já bych tak nesoudil. je to od těch lidiček odvaha, že se přiznali.společnost žije v různých dogmatech... za sto let může být všechno jinak... zkusme se na to dívat objektivně a nezavrhujme jiné.

Anna (Po, 19. 7. 2004 - 18:07)

Tak tomu říkám zvrácenost , mne by zajímalo , do jaké míry si matinky uvědomují , že je to protizákonné a navíc že tím si tak akorát zadělávají na to , že se jednoho dne někdo u nich doma zblázní , pokud se tak již nestalo !A zajímalo by mne ,jak taková matka popřípadě akceptuje tu skutečnost , když si ten kluk najde přítelkyni svého věku a chce s ní provozovat sex ?Měla jsem partnera , jehož matka se doma producírovala ve spodním prádle a očividně ho sváděla , nebo alespon chtěla být viděna , nesnášela jsem ji !!!

M (Po, 19. 7. 2004 - 09:07)

Nechce se mi ani věřit, že existují tak nechutné "matky" a "otcové". Těmto ubožákům chybí naprosto schopnost mít rád své děti,morálka, pokora k životu... Jak poznamenané budou jejich děti...

Ivan (So, 17. 7. 2004 - 15:07)

mě svedla matka.... Ozvi se. IVAN

King4 (Pá, 7. 5. 2004 - 08:05)

Já se přiznám, že mne vzrušuje dcera. Je jí 18, je velice atraktivn a je mezi námi vztah plný důvěry. Dost často se chodí mazlit... Jo, dokáži si to s ní přestavit, ale vím, že to nikdy neudělám.

Verča (Čt, 6. 5. 2004 - 13:05)

Doháje!To už je ale fakt nářez! Myslim si, že pokud spí dvacetiletej kluk se svojí matkou, je už to trochu i na jeho vlastních bedrech, ale jestliže někdo osahává a nutí k sexu osmiletý třeťáky s vypadanejma zubama, který pravděpodobně nejvíc vzrušuje tak akorát hra na schovávanou, tak to už je zatracenej zločin!Jestli si někdo honí a myslí na svojí dceru, nebo onanuje a sedí vedle spícího syna, tak mi to připadá si ce jako lehce zvrhlý, ale vpodstatě neškodný (pokud to to dítě nevyhmátne:), ale jak se z toho stane každovečerní pedofilní sport, napařila bych takovýmu "milujícímu rodiči" kriminál, až by zčernal!PS:Dodnes jsem si bláhově myslela, že incestní vztahy jsou zpravidla mezi nevlatními rdiči a dětmi - že to prostě vlastní rodič neudělá!??!

Jiřina (Čt, 6. 5. 2004 - 04:05)

Tak jsem tady našla toto tema a musím se přiznat, že já s vlastním synem spím....Nikdo o tom neví, manžel by mě asi zabil, mě je 41, synovi 20 a ujišťuji vás, že jsem nikdy s nikým nedosahla takových orgasmů jako s ním.Chápu,že je to zvrácené,ale sex se synem je prostě nepřekonatelný a také vím jistě, že to nedělám sama.Takových nás je víc.jen se přiznat.

Patrik (Út, 1. 8. 2023 - 11:08)

Zavidim tvojmu synovi

Reklama

Přidat komentář